Politica locală

3 octombrie 2019

Funcţionar nemulţumit de condiţiile din Primăria Mangalia: fostul secretar al municipiului reclamă că i se dă prea mult de muncă!?

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:12

Daniel Vlădescu, oaia neagră din Primăria Mangalia?! Vlădescu a ținut primele pagini ale ziarelor locale în anul 2012, atunci când proaspătul venit la cârma urbei, Cristian Radu, a descoperit patru saci menajeri plini cu arhiva juridică a primăriei. În urma scandalului, Vlădescu a plecat din țară, însă a revenit, iar conducerea administrației l-a reangajat. Din primăvara acestui an, nimeni nu se mai înțelege cu el, primește ordin de serviciu pe care nu-l respectă, face plângeri la Consiliul Național pentru Combaterea Discrimninării și deschide acțiuni în instanță împotriva primăriei pentru că…îi dă prea mult de muncă.

Recent, la Curtea de Apel Constanța a fost înregistrat un apel într-un dosar al Primăriei Mangalia cu Daniel Vlădescu, consilier juridic la Poliția Locală. Contactat pentru mai multe informații, viceprimarul Dragoș Angelescu a spun că nu cunoaște speța, însă a vorbit despre problemele pe care administrația locală le întâmpină în ceea ce-l privește pe Daniel Vlădescu. ”Le vrea pe toate la ora asta, și ale lui și care nu sunt ale lui. A făcut sesizări, a deschis în ultimele două luni o grămadă de dosare. Tot scandalul a pornit de când i-a fost dat de muncă. În primăvara acestui an, el fiind consilier juridic la Poliția Locală, a primit o cotă parte din numărul total de dosare de la Urbanism, a refuzat, precizând că nu are în fișa postului să lucreze pentru Urbanism. De acolo a plecat toată discuția cu el. Primarul i-a spus că toți muncim în parametrii legali. I s-a dat ordin de serviciu pe care l-a refuzat… i s-a cerut raport de activitate pentru fiecare zi, a făcut plângere la Consiliul Discriminării. A venit în control, li s-a explicat că toți au fost supuși aceluiași regim. El dă primăria în judecată că i s-a dat de muncă”, a spus Angelescu.

Precizăm că Daniel Vlădescu a fost și secretar de municipiu. După alegerile din 2012, când la cârma urbei a venit Cristian Radu, acesta a găsit arhiva juridică depozitată în patru saci de gunoi. În urma scandalului, a plecat din țară, revenind la primărie, luându-se în considerare s experiența de lucru și anii de vechime, activând de peste 15 ani la Primăria Mangalia.

Reamintim că, în trecut, a mai intrat în atenția opiniei publice. În 2010, el a fost sancționat de Prefectură pentru necorespunzătoare a atribuțiilor de serviciu. De asemenea, în 2012, Corpul de Control al Prefectului a intrat în posesia unui documentul prin care Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici informa conducerea primăriei că Daniel Vlădescu a fost respins la proba privind selecţia dosarelor pentru concursul din 15-17 noiembrie 2011 întrucât nu îndeplinea prevederile art. 54 lit. g din Legea nr. 188-1999 privind Statutul funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare. Acest document ar fi fost ascuns pentru a acoperi o gravă nelegalitate, anume ocuparea funcţiei de secretar de către Daniel Vlădescu fără ca acesta să îndeplinească condiţiile specifice funcţiei publice, aşa cum prevede legea. Mai mult, acesta a fost suspectat, tot în 2012, de fraudarea alegerilor, după ce ar fi preluat de la Prefectura Constanţa, un număr de 44 de buletine de vot pentru Consiliul Local Mangalia, pe care nu le-a predat imediat Biroului Electoral de Circumscripţie (BEc) 2 Mangalia, aşa cum prevede legea, în vederea anulării, ci le-a dus acasă, după care le-a distribuit celor 26 de secţii de votare, câte un buletin pentru fiecare secţie, iar ultimele 18 fiind predate către BEC abia ulterior.

M.P., Replica 03.10.2019

39 Comments

 1. Asta e părerea primăriei. Așteptăm și punctul de vedere a lui Vlădescu.

  Presa ar fi trebuit să ceară și punctul de vedere a lui Vlădescu sau să precizeze că acesta nu a putut fi contactat sau nu a vrut să dea relații.

  Comentariu by lucian visa — 3 octombrie 2019 @ 16:14

 2. Ptiuuu, ce primar slab!! Să folosească presa împotriva funcționarilor publici.

  Comentariu by Mentalistul — 3 octombrie 2019 @ 16:51

 3. Cât de disperați sunt ăștia din haita piticului in frunte cu muc cel mic . Voi credeți ca daca plătiți un articol cu bani căcălău, va mai crede cineva ? V-a speriat tare Vladescu si cred ca v-ati găsit nasul Pt ca oricâte s-ar spune despre grselile lui, un lucru este sigur : nu este prost deloc si va bate si la gura si la cur cu legea . Da-le ce merita Dane, multi colegi te susțin ( chiar daca aia din sindicat sunt vânduți), si tu știi asta . Toti lingăii pe care i-a adus acum il vor vinde pentru un mic si o bere . O sa vedeți

  Comentariu by Anonim — 3 octombrie 2019 @ 20:05

 4. Constat cu surprindere că domnul viceprimar nu cunoaște speța. Cum oare, când chiar primarul le-a ordonat să-mi caute orice ca să mă execute pentru ca, profesional, nu are nimic sa-mi reproseze. Pai cine a mai auzit sa delegi atributii prin nota interna? Si de ce asta? Pentru ca altii, pe care voi ii tolerati, nu si-au indeplinit atributiile? Adica Enache, Zamfir… Si acum ati pus arsenalul in miscare, doar-doar ma dau batut? Dar de executia de la comisia de disciplina, ce ziceti? Simulacrul ala in care nu vreti sa recunoasteti ca sunteti ilegali? Cu Zamfir presedinte si sotii Calin in calitate de membri? Cu ditamai cazul de incompatibilitate? Stiti care este sanctiunea pentru abaterea disciplinara constand in incalcarea regimului incompatibilitatilor? Una singura:destituirea din functia publica. Ia sa va vad acum cum musamalizati totul in modul vostru de lucru caracteristic. Voi comandati articole de presa impotriva mea? Pai numai asta, si-mi arata cat de slabi sunteti.
  Doar cei ce ma cunosc pot spune ca eu nu m-am plans niciodata de munca sau de prea multa munca. Dar de aici pana la a face misto de functionarul public prin inventarea unor institutii juridice care numai in mintea voastra isi gasesc aplicare, e cale lunga.
  Asta este atitudinea generala manifestata la nivelul conducerii primariei: fac ce vreau pentru ca pot, inclusiv sa ma joc cu viata si cu sanatatea oamenilor. De bani, ce sa mai vorbesc…Voi chiar credeti ca nu aveti capat de linie? Ati distrus orasul prin jaful organizat in care va manifestati si voi vreti sa imi convina sau cum? Nici nu trebuie sa-mi convina, caci eu sunt doar un trepadus pe aici care nu are drepturi si pentru care nici macar sindicatul nu poate fi un sprijin, pentru ca este aservit primarului. Nu-i așa?
  Dar despre conflictele voastre de interese, ce ziceti? Aveti vreo sansa sa razbateti cu ele in carca? Vom vedea! Dar va asigur ca nu totul tine de bani.Doar voi va permiteti ca impotriva unui functionar public care activeaza in subordine sa va prezentati in instanta cu avocati. Nu va este rusine sa cheltuiti banii cetatenilor din acest oras pentru asemenea cauze? Nu mai aveti consilieri juridici disponibili? Pai de ce? Pentru ca i-ati mazilit? Si acum vreti sa constituiti iar o structura de specialitate, un serviciu juridic? De ce? Ca sa ajungeti sa justificati desfiintarea posturilor pe care le ocup eu si Butnaru?
  Da’ pentru asta nu este nevoie de sisteme de supraveghere audio-video, domn primar. Sau poate aveti vreun protocol de colaborare cu unul dintre servicii si noi nu stim? Ia sa vedem la asta cum raspundeti?
  Mare deranj trebuie ca este, ca sa zic asa, daca voi nu sunteti in stare sa faceti ce v-ati propus… Nu va las netrebnicilor sa faceti ce vreti voi! Pur si simplu, nu va las! Si cu amenzile ce se vor platite din buget, si cu banii deturnati de prin conturi… Vine, vine…e pe voi.
  Cât de mic sa fii când, după ce am fost sancționat pentru faptul că am refuzat motivat să solutionez cele 30 de dosare pentru care competența aparținea Direcției Urbanism, a trebuit să reveniți asupra sancțiunii aplicate. Cred că momentul a fost greu de suportat, adică să te facă chiar propria comisie de disciplină sau a fost la sugestia ANFP-ului ori a avocaților?
  Plângeți prin presă că am sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, că am formulat nu știu câte acțiuni în justiție… Păi, asta se întâmplă când șeful tău te hărțuiește, te șicanează, acționează abuziv împotriva ta, luând orice fel de măsuri, indiferent de caracterul acestora. De fapt, asta mi-ați spus în vară când m-ați amenințat la telefon.
  Am auzit că mai nou dați ordine (apropos de asta, așa cum v-am amintit pentru că se pare că ați uitat, nu mai sunteți demult la gardă, deși ați dorit să vă mențineți climatul, după câți foști subalterni de acolo ați adus, în timp, în administrația publică a Mangaliei) cui încă vă ascultă asemenea aberații, cum că să mă ia de ciuf (nu, parcă asta este expresia care vă place) și să-mi dea un șut în fund și să mă dea afara, așa cum s-a întâmplat când mi-ați schimbat broasca la birou. Așa ați ordonat? Asta vă doriți?
  Eu zic să nu vă mai obosiți să acționați prin intermediari, pentru că vă fac o invitație: veniți personal și luați-mă de ciuf și dați-mi un șut în fund și dați-mă afară din birou. Abia aștept! Vă place golăneala, domn primar? Se pare că ați uitat. Vreți să vă aduc aminte?
  Aroganța în care trăiți nu vă lasă posibilitatea să acționați firesc, ci după stereotipuri, ceea ce vă face foarte predictibil.
  Nici nu am intrat în subiect și ați început să disperați.
  Apropos, ați fost în concediu de odihnă anul acesta, domn primar? Și bănuiesc că și unde ați vrut, și când ați vrut? Eu nu, și ghici ce?!? Nu rămâne așa! V-ați întrebuințat cam mult pentru un amărât de concediu de odihnă pe care nu ați vrut să mi-l aprobați și asta pentru că puteți, nu-i așa? Nici asta nu rămâne așa.
  După ultima ședință la comisia de disciplină, unde se efectua cercetarea disciplinară a subsemnatului în urma sesizării pe care ați formulat-o împotriva mea, întrucât ați apreciat că am refuzat nemotivat să întocmesc rapoartele de activitate, am realizat că este posibil să fi urmărit, de fapt, producerea efectelor specifice stării de incompatibilitate când ați emis dispoziția prin care au fost desemnați soții Călin în calitate de membri ai acestei comisii. Oare să existe similitudine cu situația celor de la ADPP cu plângerea penală? Auzisem eu că ăsta este stilul specific de a scăpa de oamenii din apropriere, dar chiar așa?
  De la o vreme, am constatat că le-ați interzis oamenilor din primărie să-mi mai vorbească, să mă mai întâlnească. Of, da’ mic mai sunteți, nu ați înțeles până acum că eu cu cine trebuie să vorbesc o să vorbesc și de întâlnit, la fel, și asta pentru că îmi cunosc drepturile. Simplu…

  Comentariu by Daniel — 3 octombrie 2019 @ 22:34

 5. CUM ÎNCEARCĂ CRUCIFICAREA UNUI OM.
  CU NEMERNICIE.
  – la ordinele primarului, atacuri mizerabile asupra lui Daniel Vlădescu

  Asist la un huliganism agresiv și ticălos. Este ca în vremea naziștilor, când au acaparat puterea, ori ca pe vremea bolșevicilor, atunci când voiau să distrugă un om sau o idee.
  Nu știu ce a făcut dl. Vlădescu în calitate de funcționar al primăriei, dacă a fost un profesionist sau nu, dacă a fost bun sau nu, dar de un lucru sunt sigur: a lucrat 7 ani sub conducerea lui Radu Cristian și până acum nu l-am auzit pe primar că se plânge de acesta. A avut atribuții și de secretar al municipiului, o funcție importantă, al treilea om în primărie în ierarhie, atribuție semnată de primarul Radu Cristian. Eu chiar m-am luptat în tehnici legislative cu dl.Vlădescu, pentru că era pus de primar să dea aviz de legalitate la proiecte HCL în dauna Mangaliei și a cetățenilor ei.

  Dar ceea ce văd că face primarul cu șleahta lui de propagandiști huligani mă îngrijorează pentru oricare dintre cetățenii Mangaliei, pentru că i se poate întâmpla și altuia. Când se va intra în campanie toți acești huligani vor fi îndreptați împotriva adversarilor lui Radu Cristian, cu minciuni și abjecții. Cu mine le va fi greu, deoarece știu să mă lupt cu astfel de „teroriști” și am susținere, dar de ce să devină Mangalia un câmp de luptă în care nemernicii să își facă mendrele?

  Ce s-a întâmplat? Primarul a ordonat un articol de presă în care atacă și denigrează un funcționar din primărie, jurist de meserie, care a fost chiar șeful Dirrectiei Juridice a Primăriei Mangalia, adică un om de care s-a folosit primarul.Dacă a fost bun pentru cetățeni, dacă nu a fost bun, nu se cade să apreciez pentru că am un istoric cu acest funcționar, de pe poziția opusă, pentru că funcția de consilier local este de a reprezenta cetățeanul, iar funcția lui a fost de a reprezenta primăria. Dar ceea ce încearcă primarul să-i facă propriului funcționar este o mizerie, așa cum îi este caracterul.

  Articolul de presă denigrează și atacă pe funcționarul primăriei, inclusiv este citat viceprimarul care declară că funcționarul fuge de muncă și că ar fi un netrebnic. Timp de 7 ani nu l-a deranjat pe primar, timp de 3 ani nu l-a deranjat pe viceprimar (de când ocupă funcția de viceprimar), dar exact acum s-au trezit aceștia că funcționarul este un netrebnic. Acum, imediat după ce funcționarul, sătul de presiunile primarului să semneze ilegalități, ori din alt motiv personal, a dezvăluit public, cât și altor autorități, modul de lucru și corupția din Primăria Mangalia.

  Astfel că primarul a ordonat grupării de huligani propagandiști – pe care o conduce și îi sunt complici – să atace și să denigreze public pe funcționarul care a îndrăznește să dezvăluie ilegalitățile și corupția din primărie, astfel ca nimeni altcineva să mai îndrăznească. S-a mai întâmplat și în alte cazuri, dar acum este important pentru că vin alegerile locale.
  Singura vinovăție a celor astfel atacați este că au fost funcționarii primăriei și oamenii știu că la un momentdat aceștia au fost în subordinea lui Radu Cristian. De aceea, au fost lăsați singuri, fără apărare cetățenească, sub atacurile unui dictator agresiv.
  Orice păcat are (dacă are) în trecut acest om care a lucrat sub puterea de decizie a primarului, consider că nu este normală o astfel de agresiune pentru răstignire publică, chiar de la cei care i-au fost șefi și i-au dictat ce să facă. Așa ceva nu se face, lucrezi undeva și ești loial locului unde muncești, ca apoi șeful tău să ordone nemernicilor obedienți lui să te denigreze public, dintr-o răzbunare de om meschin și malefic.
  Nu cer simpatie pentru dl.Vlădescu, ci să judecați ce fel de om este acest primar și ce fel de nemernici sunt complicii lui.

  Procedura este urmatoarea:
  Apare un articol denigrator în presă, apoi complicii propagandiști ai primarului se apucă de înjurat, de mințit, de atacat persoana țintă.
  De exemplu, la articolul din Replica, de parcă mare subiect de presă ar fi că un funcționar din Primăria Mangalia e nemulțumit. Păi toți sunt nemulțumiți de atmosfera de lagăr nazist în care muncesc. Nu din cauza volumului de muncă, ci a tratamentului. După apariția articolului, nemernicii primarului au postat o mulțime de comentarii injurioase la adresa țintei pentru manipula opinia publică și a genera resentiment față de țintă:

  ○ „A taiat si spanzurat fara ca cineva sa-l intrebe de sanatate mai ales pe timpul lui Iorgus.Afara cu el !”
  ○ Sub nick-ul „Vladescu are dreptate !”: „Pai are salariul 5800 lei , pentru banii astia chiar nu iti vine sa lucrezi …ce plm”
  ■ Nota mea: de remarcat obișnuința greșită de a pune pauză înainte de semnul exclamării, dovadă că aceeași persoană comentează de mai multe ori. Din faptul că pe Replica se comentează cu același IP o singură dată, textul este compus de cineva și apoi transmis să fie postat. ■
  ○ „E mult de munca??? Sa stea acasa.”
  ○ „Primarul agresit. pesedistii trebuiau pusi in functii grase sau sa nu li se dea de munca.”
  ○ „Ideea e ca omul habar nu are despre munca lui. Cu facultati la parter de bloc sau pe acolo …fisa de post e greu de dus la indeplinire. Mai bine sa fii ” scandalos” decat sa arati cat esti de prost. In meserie evident.”
  ○ Nina: „La sapa cu el !” (aceeași pauză înainte de semnul exclamării)
  ○ „Problema este ca sunt prea mult care freaca menta pe acolo si se cearta intre ei care freaca menta mai mult”
  ■ – acest comentariu este menit să manipuleze senzația că primarul nu este vinovat dacă angajații primăriei nu muncesc. Primăria are 473 angajați, iar toată conducerea este din acoliții primarului. ■
  ○ „Pe asta l-as baga in ma-sa pentru ca este un lenes si este suparat pentru ca nu mai este deschisa carciuma lui Samir.”
  ○ „Un nenorocit de om!Numai Din spagi a trait toata viata!!!!I-a dus la sapa de lemn pe micii buticari!Daca i se dadea ceva putea sa rezolve daca nu totul era ilegal!!!”
  ○ marilena: „e mai bine s a , fumezi, s a bei cafele si s a plimbi o …adresa doua trei ore pe zi si salariul marit sa ti intre pe card lunar ca esti doar …functionar !”
  ■(aceeași pauză înainte de semnul exclamării)
  ○ Tusi: „Bai lasati-l pe vladescu in pace. Mi-am facut treaba cu el ce naiba. Am vandut aproape toata padurea Comorova cu ajutorul lui. Are si omu un of. Nu mai e secretar de municipiu si i s-a promis ca daca face valuri si face scandal o sa fie iar secretar si o sa poata sta din nou beat prin carciumi de la 10 la 16. De fapt cred ca asta e durerea nu mai poate sa o frece pe 5.600 lei net. La munca ba umflatule !”
  ■(aceeași pauză înainte de semnul exclamării)
  ○ „Eu zic ca nu e numai discriminare ci si tortura. Imaginati va cum ar fi sa primiti numai spagi grase sa rezolvati probleme, sa vindeti terenuri si dintr o data sa fiti pus sa faceti asta dar fara nimic iar caimacul sa il ia altii. Eu ma mir cum mai rezista saracul om e mai greu ca in inchisorile comuniste.”
  ○ Boita: „Si pe mine ma punea primarul la munca. Si tot pe sume din astea mici, gen 5000 lei. Eu am plecat daniele, ca nici mie nu imi place munca. Doar ca nu le am cu spiritul ca tine.”
  ○ lepra ordinara du-te dracului ca putzi tot nemernic hot si imfatuat la munca la sapa cu un jeg si vierme ca tine!
  ■ (aceleași cuvinte folosite când se ordona atac asupra mea – ăsta e Ciuraru)
  ○ John: „Buhaiul face nazuri”

  Dar nu le va mai merge, pentru că am să dezvălui ticăloșiile lor!
  În campania pentru alegerile locale toți acești huligani plătiți vor fi asmuțiți asupra contracandidatului principal.

  Comentariu by Mentalistul — 4 octombrie 2019 @ 9:07

 6. Păi cum să aibă muncă tătarul Ozzy dacă el stă în pat și scrie non stop …dute la muncă puturosule că nu îti citeste nimeni aberatiile…..cerșetorule

  Comentariu by Anonim — 4 octombrie 2019 @ 9:59

 7. Bravo, Dane . Decapeaza-i pe navetiști dar si pe paraziții indigeni . Fa-le viața asa cum ne-au făcut -o ei noua, 8 ani, zi de zi . Radule, atât pot sa-ti spun : cumpara-ti mult săpun, da’ doar de firma . Va fi vai de curu’ tău

  Comentariu by Anonim — 4 octombrie 2019 @ 10:01

 8. Dane noi te stim ce iti poate capul,daca erai bun jurist ierai si tu un avocat,dar de unde iti place spritul plimbarile in timpul programului.Iar ozzy tot pacalici a ramas,izzy eu asi vrea sate angajez dar nu stiu ce,puturosule .

  Comentariu by Nelu — 4 octombrie 2019 @ 10:16

 9. Pt #6 Pai mai nesimtitule, Ozzy sta pe banii lui, tu stai ori acasa ori la birou la ora asta si scrii pe banii nostri. Asta e diferenta, lipitoareo. Si ai invatat o singura replica fumata si dezgustatoare. Te invartosezi pe langa pitic sa creada ca esti loial dar maine, daca iti dau un banut imi pupi poala.Sictir.

  Comentariu by Anonim — 4 octombrie 2019 @ 10:18

 10. Cât de penibili sunt Radu și nemernicii lui!

  Comentariu by Mentalistul — 4 octombrie 2019 @ 10:30

 11. Radu nu realizeaza că intervențiile de genul celui de la 6 au întors toți cititorii împotriva primarului?
  Eu îl încurajez să continuie.

  Comentariu by Mentalistul — 4 octombrie 2019 @ 10:33

 12. ce i misto e ca postacii demascati de ozzy si au schimbat stilul .sa nu lase amprente gramaticale:)

  Comentariu by wow — 4 octombrie 2019 @ 14:02

 13. Deci daca esti puturos si te certi cu primarul, devii un semizeu… Oare Dan l-o fi prins si pe Ionel viceprimar ?

  Comentariu by Stan — 4 octombrie 2019 @ 15:11

 14. O haita de lupi au atacat o stana si au prins cainele, pe care au vrut sa-l manance.
  Acesta i-a rugat sa il lase in viata si s-a angajat sa le faciliteze prinderea oilor.
  Lupii au fost de acord. Timp de aproape un an, lupii, ajutati de caine, au mancat oile. Dupa un timp, neavand ce manca, lupii l-au mancat si pe caine.
  La inmormantarea cainelui, lupii discutau ce epitaf sa scrie pe piatra funerara si din partea cui sa fie scris.
  Au fost de parere ca „din partea prietenilor” ar fi fost exagerat, pentru ca l-au mancat. In acelasi timp, „din partea dusmanilor” ar fi fost prea mult, pentru ca au colaborat aproape un an la prinderea oilor. Asa ca au ales sa scrie „din partea colegilor”.
  – preluată de la o cunoștință

  Comentariu by Mentalistul — 4 octombrie 2019 @ 17:29

 15. Bine punctat, Ozzy, dar trist în același timp. Într-adevăr, înăuntrul primăriei este un alt fel de lagăr nazist. Unul modern, psihologic.
  Despre articolul de mai sus – exemplu clasic de manipulare prin presă plătită. Nu ar fi primul exemplu din Replica, se „vînd” repede și ușor…
  Dincolo de toate defectele lui, bravo Vlădescu, încearcă să ramii tare și luptă cît poți!

  Comentariu by Anonim — 4 octombrie 2019 @ 18:10

 16. ”Prin ce se deosebește pupincurismul zelos de pupincurismul pur și simplu? Pupincurismul pur și simplu înseamnă obediența normală, fără excese, îndeplinirea conștiincioasă a poruncilor date de Jupîn, fără exagerări băloase. Pupincurismul zelos înseamnă slugărirea ostentativă, grețoasă pentru om civilizat, acceptată și dorită de Otomani, pentru care pupatul papucului trecea drept firesc. Pupincurismul zelos se dă peste cap să demonstreze Jupînului că-l pupă în fund și, mai ales, înfăptuiește și ceea ce el crede a fi gîndul dorința Jupînului, luînd-o înaintea acestuia cu ciomăgirea dușmanului.”
  Ion Cristoiu

  Comentariu by lucian visa — 4 octombrie 2019 @ 18:46

 17. In general dupa pupat vin si muscaturile. Iorgus stie mai bine treaba asta,

  Comentariu by Garide — 4 octombrie 2019 @ 20:16

 18. Gata am platit sa scoata articolul din Replica nu mai comentati aiurea

  Comentariu by Tusy — 4 octombrie 2019 @ 20:23

 19. La o stana era un vames care cerea spaga de la oi. Mai avea si un sef care lasa tigarile sa zburde linistite printre vamesi. Acum au devenit lupi moralisti. Mizeaza pe prostia alegatorilor. Doar ca in mangalia nu sunt multe oi, mai mult intalnesti hiene hamesite si coioti ranchiunosi care il lasa sa urle pe lup sa mai afle cate ceva si dupa aia jumate voteaza cu principalul contracandidat, de multe ori vreun posesor de pensie nesimtita sau se impaca cu actualul pentru vreo rasplata.

  Comentariu by Oaie — 4 octombrie 2019 @ 21:27

 20. ,,Iar cand 9 luni vor mai fi fost pana la campanie, unii apostoli de indata au ales calea opusa transformandu-se in opozanti sadea”. Precum ALDE sus sau preafericitul Daniel jos macazul au schimbat, crezand in naivitatea lor ca iese cine e votat”
  Biblia politicianului

  Comentariu by Apostolul Pavel — 4 octombrie 2019 @ 21:32

 21. vor urma si altii.se aude ce deja ca vreo doi baieti cu chelie de pe langa primar il sapa la temelie pe colgiu.scapa cine poate.

  Comentariu by anonimul — 5 octombrie 2019 @ 9:11

 22. ala de la 13.madamele din harem muncesc din greu sa intelegem.

  Comentariu by anonimul — 5 octombrie 2019 @ 9:12

 23. Daca a prins glas si jigodia de Sorin Mihai e clar ca e disperare mare. A scris si ala niste povesti pe fb… doar-doar il pune piticul pe lista lui. Asta apropo de pupincurism.

  Comentariu by Anonim — 5 octombrie 2019 @ 9:58

 24. Care lista ? Care o face piticu la PNL , la PSD sau la USR ? Ca alte bannere nu vad prin oras …

  Comentariu by Axinte — 5 octombrie 2019 @ 23:39

 25. Pentru că își luase bilete și nu i s-a dat nici concediu de odihna, nici medical, Dan este plecat zilele acestea. In lipsa, i se face in fiecare zi raport pentru absența nemotivată de la locul de munca.

  Comentariu by Anonim — 8 octombrie 2019 @ 18:08

 26. Deci mai este platit unu sa faca si raport

  Comentariu by Alin — 9 octombrie 2019 @ 18:12

 27. Ce i se intampla lui Dan Vladescu sunt manevre tipice ale primarului si gastii sale de navetisti pentru ai ,,termina” pe toti cei care au ,,tupeul” sa ii spuna ca nu are dreptate,ca greseste sau ca incalca legea .Tot ce ii face el acum lui Vladescu sunt incercari prostesti care incalca legea.Oare chiar nu ii duc capul incat sa-i faca ceva legal?Chiar asa prosti sa-i fie sfatuitorii ca de cei care conduc m-am convins.Toate incercarile lor, in instanta vor fi sortite desfiintarii.Cat despre unde este Dan Vladescu este simplu, este acolo unde i-a permis justitia(daca stie primarul ce este aia si cu ce se mananca).Este o hotarare PUBLICA a unei instante ca din 07.10.2019, parca, este in concediu si de acest lucru a fost informat si primarul(sa nu mai faca pe prostul ca este posibil sa ramana asa).Este de rasul curcilor ca s-a ajuns sa-ti obtii DREPTUL LA CONCEDIU, prevazut de lege,prin hotararii de instanta.

  Comentariu by VUCEA DAN — 9 octombrie 2019 @ 20:14

 28. pai cum altfel sa jutifice milioanele la avocati?

  Comentariu by Anonim — 10 octombrie 2019 @ 10:52

 29. vladescule,scoate actele si mergi cu penalul.scapi orasul de ciumati

  Comentariu by anonim — 10 octombrie 2019 @ 11:47

 30. Adică unii să scape orașul de ciumați, pentru că anonimii pot doar comenta.
  Vreți să scăpăm acest oraș de ciumați. E simplu. Comentați și semnați cât mai mulți cu numele real. Nu neapărat pe acest blog. Asumați-vă părerea. Nu veniți cu argumente de frică …

  Vlădescu e între ciocan și nicovală. N-a fost nici el ușă de biserică, dar știe destule. Știe că și administrația are argumente. El doar a arătat pisica. Probabil că se va ajunge la un compromis. Noi suntem români !

  Comentariu by lucian visa — 10 octombrie 2019 @ 17:31

 31. @-30-„Compromisul” de care spuneti,se pare ca va veni tocmai de la partidul „lui”,care va lua in prima masura-alegerea primarilor in doua tururi !!! Nasol ! Sansa lui, in cazul asta ar fi…sa treaca pe fata la „nasu partid”…adica la psd ! Noroc ca nu va mai fi coleg cu…Ozy !

  Comentariu by I.S — 10 octombrie 2019 @ 18:36

 32. Dane încă nu ai învațat că legea este pentru proști ? Dacă se aplica legea cum mai treceau ai mei țigările prin vamă? Mai întreabă-l pe Ozzy sau pe Leonar dacă ai uitat …

  Comentariu by Sali — 12 octombrie 2019 @ 18:14

 33. https://www.replicaonline.ro/traian-basescu-anunta-iminenta-concedierilor-de-la-stat-aparatul-bugetar-e-cel-mai-mare-furnizor-de-cheltuieli-405487/

  Comentariu by nabuco — 12 octombrie 2019 @ 18:30

 34. Bai da ce m am speriat credeam ca umbla la astia cu pensie nesimtita de 7000 care stau acasa si freaca menta de la 45 de ani. Bine ca le o da in gura la fraierii cu 1900 pe luna cu 2 copii acasa ca altfel cum le mai prostim noi fetele sa le gaurim pe 100 de euro sau baietii sa fie sclavi la afacerile noastre. Base esti tare te votez.

  Comentariu by Adi — 13 octombrie 2019 @ 13:25

 35. Hai taci ca te fac si pe tine acum. Si tu ai furat toata viata adica ma rog 23 de ani cat ai ,,muncit” la unitate. Nu o sa te descurci ca astia care s au invatat cu munca.

  Comentariu by Basescu — 13 octombrie 2019 @ 13:27

 36. Bateți cimpoi! Clopoțeii, clopoțeii!
  Așa se distrage atenția de la subiect.
  Umbla vorba că se face comando de campanie chiar în primărie, cu liste întocmite pe scări de bloc, pe cartiere, pe străzi. Cu pomeni electorale deghizate in liste cu evenimente!!!! Totul condus de fetițele de la înaintare secretare, directoare managere , in mare discreție….

  Comentariu by Anonim — 13 octombrie 2019 @ 14:30

 37. Pt.32
  Tigarile prin vamii si benzina,motorina pe Clisura Dunarii trecea ca asa era ordinul de sus ,pentru a masca marea contrabanda ce se facea la nivel inalt(national).Au mai fost ,,prosti” care si-au ,,permis” sa retina aceste camioane cu tigari dar au gresit si au avut probleme mari.Stiti bine cine a ,,permis” celor din Mangalia sa treca zilnic 5 cartoane si doua sticle care ulterior au devenit mai multe.Asta a fost facuta pentru a ,,stopa infractionalitatea”,cel putin asa s-a spus.Nu mai are rost sa dicutam pe aceasta tema numai daca ai curaj si probe sa le aduci in instanta,in rest gargara cu piuneze.

  Comentariu by VUCEA DAN — 13 octombrie 2019 @ 20:55

 38. Pai daca nu a avut curaj seful vamii cum sa avem noi pulimea. Cine putea sa permita decat politia de vrontiera si vamesii

  Comentariu by Fane — 14 octombrie 2019 @ 20:57

 39. Au mai avut unii si curaj chiar daca au avut multe de patimit

  Comentariu by Anonim — 14 octombrie 2019 @ 22:10

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress