Mangalia – politica locală

28 septembrie 2019

Prefectura a întors hotărârea Consiliului Local Mangalia! Mohammad Murad A PIERDUT terenul concesionat la Olimp! Hotărârea era NELEGALĂ!

Filed under: administraţie publică,Consiliul Local — lucian visa @ 16:04

Hotărârea prin intermediul căreia societatea lui Mohammad Murad, Phoenicia Expres SRL, a obținut prin concesionare directă, un teren în Olimp, a fost revocată de Consiliul Local Mangalia, după ce Prefectura a înștiințat administrația locală că este nelegală.

În luna aprilie a.c., societatea lui Mohammad Murad a devenit proprietara a 2.579 mp în staţiunea Olimp, acolo unde a achiziţionat şi complexul hotelier Amfiteatru-Belvedere, pe care l-a cumpărat în anul 2016. Consilierii locali au votat hotărârea privind concesionarea, fără licitație, a terenului ce aparține domeniului privat al Municipiului Mangalia, inventariat ca teren neproductiv limitrof plajei, în favoarea societății SC Phoenicia Express. Numai că, actul administrativ, ajuns pe masa prefectului, nu a fost avizat, deoarece nu respecta legea. Așa că, Prefectura a înștiințat Primăria Mangalia despre acest fapt, hotărârea fiind revocată. ”Ei (n.red. consilierii locali) au considerat că pot concesiona, fără licitație, datorită faptului că este în apropierea hotelului pe care l-a cumpărat. Acolo, între teren și imobilului, trece faleza și, potrivit legii, nu au voie să-l concesioneze fără licitație. Este despărțit, nu este alipit. Au revocat hotărârea. Bănuiesc că vor căuta alte soluții”, a spus subprefectul Ionuț Done.

Reprezentantul societății SC Phoenicia Express SRL, Leonard Buianu, nu a răspuns la telefon pentru a oferi un punct de vedere.

M.P., REplica 28.09.2019

16 Comments

 1. Dacă ar fi fost o licitație, tot Murad câștiga, dar dădea mai mulți bani.

  Comentariu by lucian visa — 28 septembrie 2019 @ 16:06

 2. Murad „diferenta” a dat-o direct la initiatorul proiectului de CL?

  Comentariu by nabuco — 28 septembrie 2019 @ 16:11

 3. Hotărârea este abrogată de 2 luni.
  Eu am amintit acum de ea si a preluat-o presa. Dar eu am amintit pentru alt motiv: și atunci am atenționat că este nelegală. În contextul hotărârii cu amenzile judiciare plătite de cetățeni, este încă o altă dovadă că primarul și ai săi consilieri nu pot avea nicio credibilitate, obișnuiesc să încalce legea cu aroganța nemernicului.

  Comentariu by Mentalistul — 28 septembrie 2019 @ 16:20

 4. Ah, și să nu uităm:
  https://www.7iasi.ro/gheorghe-nichita-executat-silit-si-a-platit-amenda-din-banii-primariei/

  Comentariu by Mentalistul — 28 septembrie 2019 @ 16:25

 5. Ozzy tot fără muncă ? Tot din pensia mamei tale trăiești ? Tot Căutiș îți dă bani de țigări ? Tot Boița te ține pe papa ? Cînd o să îți iei un loc de muncă ? Cînd o să faci ceva util pt tine și pt comunitate ? Cînd îți plătești datoriile ? Crezi că este frumos să ceri bani și să nu îi mai dai înapoi ?

  Comentariu by Anonim — 28 septembrie 2019 @ 17:31

 6. Ai devenit agasant cu tâmpeniile astea! Chiar crezi că mai am nevoie de bani ca să trăiesc cum doresc? Zici că m-am născut azi. Am aproape 50 ani și muncesc de la 19 ani. Dacă adaug că la 17 ani aveam sală de arte marțiale, cu care câștigam cât 3 salarii medii, e ceva experiență în lucru cu oamenii.
  Am fost si sus, unde nu ai ajuns vreodată, dar am fost și jos, fără regrete. Puterea unui om nu înseamnă despre câștig, oricine poate să primească un câștig, puterea unui om este când viața îl lovește și îl pune în genunchi, dar el reușește să se ridice de fiecare dată. Ce am trăit mi-a întărit caracterul.
  Iată-te: ții partea celor nemernici și te manifești ticălos. Ticăloșia ta și minciunile tale crezi că obțin altceva decât a genera dezgust pentru tine și simpatie pentru mine?
  Și cu se cunoaște disperarea. V-am folosit aroganța și ați căzut în propria mizerie.

  Comentariu by Mentalistul — 28 septembrie 2019 @ 22:21

 7. Gata Ozzy ești terminat așa cum ai fost mereu …..minciunile și manipulările tale nu mai prind . De cînd te-au gonit din psd toată lumea și-a dat seama că ești o hahaleră de om , un mincinos care incearcă să convingă că este o alternativă pt mangalia ….dar ce sa vezi …un mincinos care nu a muncit și care trăieste din bani altora și din ce mai primește de la Cautiș și Boita ….recunoaște că ești o hahaleră măi puturosule

  Comentariu by Anonim — 29 septembrie 2019 @ 8:23

 8. Pe internet un nemernic se foloseste de un caz mediatizat și minte execrabil cu un fel de articol că Iohannis a fost arestat pentru pedofilie. O face pentru accesări la un site de unde unde obține niste bănuți pentru vizualizări.
  Același tip de ticălos ești și tu.

  Cu cât tu și Radu sunteți mai ticăloși, oamenii vor veni alături de mine. Doar faptul că te referi că aș putea fi o alternativă, îi face să se gândească că ar fi mai bună. Dacă Gheorghe Dincă ar urla că cel care l-a prins este o hahaleră, crezi că oamenii l-ar simpatiza pe criminal?

  Comentariu by Mentalistul — 29 septembrie 2019 @ 9:58

 9. Nu te-ai prins că îți răspund ca să te încurajez să continui?
  Fiecare pasăre pe limba ei piere.

  Comentariu by Mentalistul — 29 septembrie 2019 @ 10:01

 10. Toate fetele din Primarie sa vina la mine. Va pup unde vreti voi. Pe bani.

  Comentariu by Dorinel — 29 septembrie 2019 @ 10:34

 11. Este bolnav acest Ozzy . Doamne ferește …chiar că trebuie ajutat .

  Comentariu by Chibiț — 29 septembrie 2019 @ 11:22

 12. Lasă țigările ilegale și încearcă sa te ți de medicamente . De ce nu ai grijă de sănatatea ta ?

  Comentariu by Anonim — 29 septembrie 2019 @ 11:26

 13. https://www.cotidianul.ro/despre-noua-lege-offshore-si-cum-spunem-adio-gazelor-din-marea-neagra/
  vs.
  https://www.replicaonline.ro/pretul-gazelor-in-romania-va-continua-sa-fie-mai-mare-decat-in-europa-in-primul-trimestru-din-2020-404134/

  Comentariu by nabuco — 29 septembrie 2019 @ 12:26

 14. Eu la 13 ani aveam supermarket cu bauturi energizante si filme cu batai . La mine veneau oamenii dupa ce plecau de la sala de la Ozzy.

  Comentariu by Bobo — 4 octombrie 2019 @ 15:14

 15. Eu la 10 ani le dadeam femei ca ieseau cu testosteronul plin de la sala.

  Comentariu by Bula — 4 octombrie 2019 @ 15:15

 16. Eu inca nu m-am nascut, dar stiu ca vamesii trebuie sa ii dea lui bunicu spaga inapoi care le a luat o cand trecea la vama.

  Comentariu by Morula — 4 octombrie 2019 @ 15:16

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress