Mangalia – politica locală

24 septembrie 2019

NU E GLUMĂ! AU CERUT URGENT SĂ SCHIMBE NUMELE SERIALULUI MANGALIȚA DE PE ANTENA 1

Filed under: Ştiri naţionale — lucian visa @ 16:43

Nu, nu este nicio glumă, făcută cu doar câteva zile înainte de debutul pe micile ecrane ale celui mai nou film românesc! E oficială cerința de a schimba urgent numele serialului “Mangalița” de pe Antena 1. Iar în urmă cu câteva ore s-a aflat și care este motivul din spatele acestei schimbări de ultim moment.

Au cerut urgent să schimbe numele serialului Mangalița de pe Antena 1

Reprezentanții Asociației Crescătorilor de Suine Mangalița sunt revoltați pe oficialii de la Antena 1, post unde va rula peste câteva zile un serial cu numele “Mangalița” (n.r.: numele unei localități fictive din film). Motivul: crescătorii de porci nu își doresc asocierea dintre serialul difuzat de trustul intact Intact și rasa de animale! Astfel, ei au trimis un document oficial adresat șefilor de la Antena 1 în care au notat că noul film “aduce prejudicii grave crescătorilor onești”, relatează paginademedia.ro.

Alina Drăgușin, cancan.ro 24.09.2019

7 Comments

 1. „Callatisa” nu merge deoarece stramosii nu au nici o vina, cel mai bine, vorba unui mare clasic in viata: „Mangalea”

  Comentariu by nabuco — 24 septembrie 2019 @ 17:04

 2. 《Reprezentanții asociației susțin că au depus, recent, o cerere de înregistrare a mărcii „Mangalița” la OSIM.》

  《Pe de altă parte, contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții Antena 1 au precizat că marca „Mangalița” este deja înregistrată la OSIM, în categoria de „telecomunicaţii, difuzarea de programe radio şi/sau TV”.》

  Cererea pentru marca Mangalița a fost depusă de Antena Group încă din primăvară, după cum arată captura de mai jos:
  (foto pe link din articol)

  Dacă vă amintiți, primarul a venit cu niste reprezentanți ai unui proiect de a înființa o fermă de porci pe un teren un dreptul stațiunii Venus, să se aprobe în Consiliul Local.
  Atunci am afirmat că Mangalia nu va mai fi oraș turistic, vom ajunge să fie numită Mangalița.

  Comentariu by Mentalistul — 24 septembrie 2019 @ 17:28

 3. Exact acolo unde are el ferma cu circuit închis, unde creste porci, păsări s.a. și se ocupa vărul Fasole din Eforie??? Împreună cu Ilie Marius????

  Comentariu by Anonim — 24 septembrie 2019 @ 17:41

 4. Poate sa-i spună acum in orice fel, la câta reclama s-a făcut personajele se recunosc si de pe Luna . La cât tine pițiponcul de imaginea lui nereperată si turtită, tot de rasul curcilor este . In loc sa se ocupe asa cum ar fi normal si firesc de imaginea orașului, el, pitzi se da de ceasul morții ca nu cumva sa se vadă ciunga din par si glezna epilata . Cine-i cu mintea întreaga înțelege ca nu Mangalia este subiectul in sine ci personajul asta sinistru si haita lui de flamanzi . Daca festivalul Callatis ne-a dus faima in toată lumea, asta a făcut din orașul de poveste o șușanea . Ne așteaptă o perioada electorală la fel de murdara cum sunt si actualii aleși . Da doamne, sa nu rămână in istoria acestui oraș nici măcar in poveștile populare .

  Comentariu by Anonim — 24 septembrie 2019 @ 18:09

 5. https://www.cotidianul.ro/un-proces-al-serviciilor-de-informatii/
  vs.
  https://www.replicaonline.ro/ovidiu-cupsa-directorul-ceronav-ne-batem-pentru-deschiderea-unui-pavilion-romanesc-403608/

  Comentariu by nabuco — 24 septembrie 2019 @ 21:33

 6. Deci Ciuraru, stupidul Mangaliei, se bagă în seamă în discuții de oameni inteligenți. Cu forța, până îi deranjează și pe aceștia.

  《Lucian Mîndruță: Vulgaritatea ta imi arata ca nu prea cunosti regulile pe acest wall. Aici ne exprimam elegant. Si nu te baza ca eu nu stiu sa injur. Stiu. Astept sa editezi expresiile de prost gust – care lucreaza in primul rand impotriva cauzei pe care o sustii.

  Ciuraru Valentin: Lucian, scuze, dar vreau să știi că această secatură, împreună cu Căutis, mă jignesc barbar in mediul online local. La fel fac cu familia mea. Prin urmare, individul nu merită niciun dram de respect.》

  În primul rând, judecati singuri dacă am zis eu ceva de nevastă-sa sau familia lui. Apoi, nu știu dacă îl cunoaște Căutiș pe Ciuraru, ca să își vorbească, pentru că Ciuraru nu merită ca subiect de discuție.
  Ideea pentru care am postat este că și-a scos în publuc stilul diversionist de ISIS, similar bolșevicilor turnători. Până aici a fost răbdarea mea!
  By Order of The Peaky Blinders!!

  Comentariu by Mentalistul — 25 septembrie 2019 @ 2:54

 7. Un lovit in plin de andropauza.traieste din selfie-uri mai abitir ca o pitipoanca de douaj de ani.

  Comentariu by anonimul — 25 septembrie 2019 @ 17:41

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress