Politica locală

11 septembrie 2019

Marius Ciobănel, validat consilier local. Aleșii, mustrați de un cetățean, pentru situația dezastruoasă a stațiunilor [VIDEO]

Filed under: administraţie publică,Consiliul Local — lucian visa @ 17:51

Ediția de Sud: Marius Ciobănel, validat consilier local. Aleșii, mustrați de un cetățean, pentru situația dezastruoasă a stațiunilor.

Marius Ciobănel (PSD) este, începând de astăzi, cel de al nouăsprezecelea consilier local al Mangaliei. El a fost validat în această funcție în urma votului în unanimitate al colegilor săi, după ce prefectul județului a constatat, în luna iulie, încetarea de drept a mandatului lui Ozghiun Menabit. În cadrul aceleiași ședințe, ce s-a încheiat în urmă cu câteva minute, Marius Ciobănel l-a înlocuit pe Ozghiun Menabit și în Comisia Socială.

În aceeași ședință, consilierii au mai aprobat un proiect de extindere și dotare a Secției Ambulatoriu, din cadrul Spitalului Municipal Mangalia, în valoare de 10,6 milioane de lei, sumă din care, în cazul în care proiectul este eligibil, primăria va trebui să plătească 2%.

La punctul Diverse, a luat cuvântul un cetățean al Mangaliei, Adrian Stoian, care i-a mustrat pe aleșii locali că nu se implică în rezolvarea situației dezastruoase în care se află stațiunile litoralului sudic. Acesta a venit și cu câteva zeci de fotografii doveditoare și a anunțat că, în cazul în care situația nu se va schimba până la primăvară, va protesta, în spațiul public, aducând alte dovezi ale mizeriei în care se scăldă stațiunile, inclusiv Mangalia.

editiadesud.ro 10.09.2019

18 Comments

 1. „UN CONSILIER ACUZĂ!”
  – se poate viziona în mediul online și pe Netfix

  Primarul Mangaliței a promis că în cazul în care va câștiga alegerile din iunie 2020, turiștii nu vor mai fi primiți în stațiunile Mangaliței decât dacă vin dotați cu propriile coșuri de gunoi stradale.

  Consilierul local Căldăraru Valentin consideră că este o lipsă de educație să mergi în vacanță fără coș de gunoi și fără șalopetă pentru lucrul la spațiile verzi.
  Primăria a făcut curățenie în stațiuni în 2013, deci nu se poate spune că primarul actual al Mangaliței nu a făcut curat în stațiuni.

  Comentariu by Mentalistul — 11 septembrie 2019 @ 18:12

 2. Haz de necaz.Bun și așa.Păcat că te-au azvârlit ca pe o măsea stricată.PSD sus,PSD cel mai bun și acum șut direct in c..

  Comentariu by Anonim — 11 septembrie 2019 @ 22:30

 3. Iată cum se dovedește jaful organizat:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3510251282334361&id=100000485715789

  Comentariu by Mentalistul — 11 septembrie 2019 @ 23:36

 4. Când primarul a anunțat că va face audiență, s-a referit că voiește să facă audiență pe facebook cu postările despre cum va face Mangalia (iarăși!) oraș european.
  Cetățenii au înțeles greșit și îl caută degeaba joia prin primărie, să fie primiți în audiență.

  Comentariu by Mentalistul — 11 septembrie 2019 @ 23:38

 5. Trebuie înțeles acest Ozzy …suferă de cind nu msi este consilier ….de supărare scrie și iar scrie…

  Comentariu by Anonim — 12 septembrie 2019 @ 7:15

 6. wow, s-au activat sagetile. Pompeaza tare nea iorgus, poate poate prinde un loc la primarie. face alinta cu mentalistul

  Comentariu by Anonim — 12 septembrie 2019 @ 9:54

 7. Un drogat + un bolnav de putere = ???? Spuneți voi ce rezultă

  Comentariu by Anonim — 12 septembrie 2019 @ 10:40

 8. Câtă suferință pe cei vânduți pe nimic lui Radu…
  Nici ei nu mai știu ce să inventeze.

  Pentru fiecare insultă abjectă am să dezvălui câte ceva. Sunt scrise deja, doar dau copy-paste. Iar caterincile vor apare într-un serial de comedie, se numește Mangalița.

  ORIUNDE ÎNTORCI PRIVIREA ÎN ORAȘ, NU EXISTĂ LOC ÎN CARE MANGALIA SĂ NU FIE FURATĂ! O FURĂ CEI CARE CONDUC PRIMĂRIA.

  – „MECANISMUL jafului organizat din Mangalia”, cap. 9.2 – de Menabit Ozghiun

  Pe 18 August a luat foc un contor de energie electrică al panoului primăriei din portul turistic. Au venit pompierii, a venit echipa de intervenție a ENEL, etc. Toți privații din portul turistic sunt legați la panoul trafo al primăriei. Privații consumă energie electrică, iar primăria plătește din bugetul local. Primăria Mangalia nu este autorizată ANRE să vândă energie electrică, nu poate elibera facturi pentru energia electrică. Privații sunt obligați la contracte individuale cu ENEL.

  ■ Consumul pe panoul primăriei era de 350 kW/oră. Ziua!
  ■ Primăria plătește cca 1 leu/kW. Privații consumă, primăria plătește, apoi ‘cineva’ din primărie colectează banii „la negru”.
  ■ Calculez pentru 16 ore pe zi de consum, nu pentru 24 ore = 5.600 lei pe zi.
  ■ În 100 de zile de vară, fără a mai calcula și celelalte 9 luni de extrasezon, există un prejudiciu de minim 560.000 lei, iar cineva face bani negri – minim 100.000 euro pe an, numai cu energia electrică consumată din panoul din portul turistic.

  ●Panoul a ars pentru a doua oară în această vară. Motivul: supraconsum. Avariile și contoarele înlocuite sunt plătite de municipalitate. Alte prejudicii…

  ☆ Încercați să dimensionați prejudiciul total, luând la cunoștință că același lucru se întâmplă și în stațiuni.

  Iar primarul face împrumut de 7.000.000 lei (1.400.000 euro) în numele locuitorilor Mangaliei, pentru a plăti restanțele la utilități.

  Comentariu by Mentalistul — 12 septembrie 2019 @ 12:22

 9. Pt. #7

  „Educația este ca erecția. Dacă o ai se vede.”
  (proverb african)

  Comentariu by nabuco — 12 septembrie 2019 @ 12:55

 10. Doamne ferește ! Chiar că este bolnav acest băiat ….trebuie ajutat urgent

  Comentariu by Enel — 12 septembrie 2019 @ 14:13

 11. ne meritam soarta.
  un nene propus ministru, a iesit la pensie dupa nici 17 ani de munca.pensie speciala.la 39 de ani 8000 de lei pensie speciala.dupa o cariera de bugetar.adica platit din banii celor ce produc.scolit dacaa facut o scoala de stat pe banii nostri.
  plictisindu se sa toace pensia aia nesimtita s a angajat.unde?tot la stat.consilier de prim ministru parca.acum e propus ministru.adica un om care traieste si se lafaie pe banii celor ce muncesc pana la 65 de ani.
  el la 39 pensionar.cumuleaza si pensia nesimtita cu ce castiga din noua angajare.
  daca s a pensionat de ce mai munceste?
  atunci vedeti de ce intrebam mai ieri din ce traieste ciobanel.m am saturat de toti abonatii la banu public.adica banu pe care noi il producem.si nu, n am nimic cu ciobanel, pe care nici nu stiu sigur daca l pot identifica fizic..ci cu principiul. nevasta sa e manager la un liceu.
  deci tot bani publici.pusa pe politic.oare care s criteriile de performanta pentru care e mentinuta pe functie?liceul ala in 15 ani a ajuns cel mai prost liceu din oras.din cel mai bun.e si asta o performanta.
  cum spuneam .ne meritam soarta.
  si ni i meritam pe toti sclavii care urla daca cineva incearca sa faca ceva care sa ne duca spre normalitate.
  din pacate proverbu ala urat cu capu plecat sabia nu l taie e tipic neamului asta de oameni fara coloana.

  Comentariu by wow — 12 septembrie 2019 @ 15:06

 12. Văd că nimeni nu tratează subiectul. Felicitări lui Adrian Stoian. A spus clar și fără dubii ce se întâmplă în Mangalia. Cei care vor candida la anul, tac, tac și iar tac. Dar în campanie vor fi arăta că vor face, vor face și iarăși vor face. Numai proștii îi vor crede. Dacă tac acum sunt părtași indirect la dezastrul Mangaliei. Să nu aibă niciun dubiu că nu îi voi taxa din greu.
  Pe de altă parte, agenții din turism, ar trebui să se gândească să susțină pe unul din ei în CL, la viitoarele alegeri. E nevoie de cineva ca Stoian, care să ”taxeze” viitorul primar, ședință de ședință, pentru neregulile administrației din turism. De preferință din afara unui partid. Să sperăm că viitorul primar va fi prezent la ședințele CL și nu-i va mai trata cu dispreț pe aleșii locali, adică inclusiv pe noi, cei care i-am votat.

  Referitor la comentariul 8 al lui Ozzy, Parchetul ar trebui să se sesizeze din oficiu. Asta dacă procurorii nu mai răspund la comenzile unora din servicii care-l susțin pe Radu. Ar putea verifica și dacă toate ambarcațiunile care au fost sau sunt în port, au plătit parcarea în ultimele două mandate. Poliția de frontieră trebuie să aibă toate intrările în port, iar administratorul portului ar trebui să aibă facturile. Credeți că vor fi diferențe uriașe ? Eu da. Nu cred că e de competența DNA, pentru că nu e vorba despre primar, ci despre funcționari publici.

  Comentariu by lucian visa — 12 septembrie 2019 @ 16:40

 13. Ozzy= ciobanel

  Comentariu by Ion — 12 septembrie 2019 @ 18:39

 14. Te-ai drogat cumva ?

  Comentariu by lucian visa — 12 septembrie 2019 @ 19:31

 15. Public informația că 3 oameni din conducerea primăriei își împart 100.000 euro pe an, încasați la negru ca șpagă, iar reacția complicilor este să mă înjure.
  Serios? Păi este o confirmare, nici nu este nevoie de mai mult.

  Comentariu by Mentalistul — 13 septembrie 2019 @ 9:34

 16. Dovezi ai ? De ce nu faci o plangere , cu nume si prenume, la parchet ? Si ne dai si noua , aici, numarul de inregistrare al sesizarii. Altfel, esti un MINCINOS ! Sau esti un DROGAT ! Sau amandoua ! Cred ca te bagam in seama prea mult.

  Comentariu by Anonim — 13 septembrie 2019 @ 10:31

 17. Bag seama nea Visa ca tie dor de un oscior. Duci dorul unui loc in fotoliu de consilier. Crezi ca Stoian a venit el asa, ca il doare sufletul de ce se intampla in Mangalia? Hai sa fim seriosi. Se vede clar ca Iorgus si-a asmutit catelusii, sa latre vrute si nevrute. Frustrare mare pe unii, domnule!

  Iar cu Ozi lasati-o mai moale. E dus rau cu pluta, viseaza cai verzi pe pereti… din Vama ii se trage

  Comentariu by Anonim — 13 septembrie 2019 @ 17:20

 18. Cum ai dedus asta ?
  Ca să ieși consilier, trebuie să candidezi. Parcă așa e legea. Am candidat eu în 2016 ? Nu. În 2020. Am spus că nu voi candida, cu o excepție. Dacă va exista un partid local, cu oameni de încredere care vor să mă includă pe lista lor. Dar mai la sfârșit, neeligibil. Deci n-am nici șansă de consilier. Și nu sunt de loc stresat.

  Comentariu by lucian visa — 13 septembrie 2019 @ 17:41

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress