Politica locală

6 septembrie 2019

Ședință extraordinară: Marius Ciobănel îi ia locul lui Ozghiun Menabit!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:19

editiadesud.ro

47 Comments

 1. Se vede că PSD are o bază de cadre foarte bună. Are de unde alege. Și ne mai mirăm de Viorica Vasilica.

  Probabil că la următoarele alegeri își vor înjumătății numărul de consilieri locali la Mangalia. Cam ca acum 20 și ceva de ani. Cred că în PSD a intrat spriritul Kamikaze. E de la vântul de afară. Divin e doar la ei la partid.

  Comentariu by lucian visa — 6 septembrie 2019 @ 17:31

 2. Bravo lui ….o mișcare ok

  Comentariu by Anonim — 6 septembrie 2019 @ 17:32

 3. Vișa tu ai foarte bun ca și consilier nu ? Ai ajuns un bătrînel ursuz și invidios ….

  Comentariu by Anonim — 6 septembrie 2019 @ 17:35

 4. Mă bucur de remarca ta. Arată că exist și că însemn ceva. Tu ești doar un anonim care atacă, adică un nimeni plătit de partid.
  Ursuz înseamnă printre altele și nesociabil. Văd că de câte ori critic ceva, sunt foarte sociabil. Invidios nu sunt pe nimeni, nu mă interesează nicio funcție publică. Deaceea nu sunt în niciun partid. Voi rămâne un liberal, în afara oricărui partid. Am și respect pentru stânga responsabilă, nu pentru idioți populiști.
  Dacă se va înființa un partid local, poate mă voi reactiva, pentru că țin la acest oraș și nu pentru vreo funcție. Depinde de inițiatori, de ceea ce își vor propune și dacă mă vor alături de ei. Dar probabil că nu se va întâmpla acest lucru și asta e.
  Cât despre bătrânel, îți spun că nici n-am ieșit la pensie. Nu mă deranjează cuvântul, tânăr cu siguranță nu mai sunt. Dacă spui tinerel înseamnă că te duce mintea mai mult ? În politică suntem la concursul cine aleargă suta de metri mai repede ? Dacă da, atunci ai dreptate.

  Comentariu by lucian visa — 6 septembrie 2019 @ 19:07

 5. Pt 4:
  Se va întâmpla. Cred că va fi singura mișcare politică – cea locală – care va avea o campanie organizată și coerentă. Celelalte partide nu au resurse, iar forța politică (dacă pot să o numesc forță politică) este doar cea de pe național și televizor.
  De exemplu, la europarlamentare, nefiind o miză importantă, mangaliotii au votat 20% USR, 10,5% Pro România, 10% PMP, aceste partide fiind practic inexistente pe plan local. A fost un vot contra PNL și PSD. Dacă le oferi acestor votanți motivația unei mișcări locale, nu numai că le oferi o Elveția pentru vot, dar o duci mai mult de atât: utilitatea votului pentru Mangalia, pentru că mișcarea locală va avea ca subiect doar proiecte concrete locale, pe nevoile Mangaliei.
  De ce ar mai vota cineva la alegerile locale un USR, un Pro România, un PMP, un PSD, care practic nu există în activitate, iar PNL există doar pentru că au puterea și au făcut numai rău cu ea.
  Eu nu resping nici organizările locale ale acestor partide, de aceea le invit într-o „Alianța pentru Mangalia”, alianța înregistrată la BEC, dacă mai doresc să câștige consilieri locali. Pentru că va apare „Alianța pentru Mangalia”, iar atunci cei care au votat acele partide contra PNL și PSD la europarlamentare vor vota subiectul local. O dată din sentiment de apartenență, apoi pentru că nu vor avea campanie din lipsă de resurse. O campanie comună are șanse sigure de câștig.
  Și mă refer la campanie adevărată, nu la ce vă apare pe posturi naționale și în mediul online contra lui Radu Cristian. Sunt sigur că ați auzit câtă panică este prin primărie pentru că va apare serialul Primăria Mangalița, care are subiectele inspirate din ce s-a întâmplat în Mangalia. E doar comedie, nu câștigi încrederea oamenilor cu circ și comedie. Mă refer că va exista o campanie adevărată. Eu asta am pregatit, nu neapărat pentru vreo candidatură a mea, ci pentru că este o soluție de înlăturare a nemernicilor care au distrus Mangalia prin jaf organizat.

  Organizațiile locale ale partidelor PNL, PSD, USR, Pro România, PMP, ALDE, etc. nu au personalitate juridică și listele de candidați le hotărăsc cei din Constanța. De aceea, orice primar care câștigă și a fost numit candidat de către Constanța va fi dator și obedient Constanței, jaful organizat va continua și în Mangalia în continuare nu vor mai lucra firme din Mangalia, ci doar clientela politică a celor din Constanța.
  Un primar independent sau al unei mișcări locale va obține mai mult de la orice guvern al vreunui partid, decât un primar de la același partid cu guvernul (au exclusivitate pe gratis) ori de la un partid opozant. Mai ales dacă primarul ales știe să negocieze, dacă are sânge în instalație și se pricepe la administrație publică.

  Dacă acele partide nu intră în „Alianța pentru Mangalia” riscă să nu obțină niciun consilier. Fără Alianța pentru Mangalia poate că votul ar fi împărțit pe partide, fiecare cum are afinitatea. Sunt ca stelele de pe cer, sunt strălucitoare, fiecare își alege o stea să o voteze. Dar cand răsare soarele, toate stelele de pe cer nu se mai văd. Se numește „vot util”. De ce ai vota pe cineva care nu are șanse și nu îți oferă nimic pentru că nu deține controlul (partidul de la Constanța sau de la București îi impune firmele și contractele), când alternativa este ceva concret pentru Mangalia.
  Acum impozitele pe salarii, impozitele pe profit ale firmelor și impozitele pe alte venituri, jumătate din TVA plătit de firmele din Mangalia, toate se duc în bugetul local. Ce să îți mai dea guvernul? Decât fonduri de dezvoltare alocate de guvern, care sunt putine în comparație cu fondurile europene pe care le poti accesa direct, cum o face primarul de la Oradea. Oradea a accesat o mulțime de fonduri, având primar PNL pe vremea unui guvern PSD. Degeaba se plânge RC ca o babă, ce face cel de la Oradea este dovada clară că nu contează cine sunt la guvernare dacă ești un primar inteligent și capabil.
  Un primar neînregimentat în partidele naționale este curtat de cei de la guvernare, cu bani pentru proiecte.

  De aceea consider că este necesară o mișcare politică locală. E necesară Mangaliei.

  Comentariu by Mentalistul — 6 septembrie 2019 @ 20:43

 6. A intrat nebunul in sevraj ……alianța pt puturoși va fi condusă de puturosul fară muncă suprem ozzy ….trăiești din pensia mamei tale și din ce îți mai dă Boița dar visezi să fi primar măi pierde vară …..HAI CU ALIANȚA PUTUROȘILOR ȘI MINCINOȘILOR

  Comentariu by Anonim — 6 septembrie 2019 @ 21:12

 7. Trebuie ajutat acest băiat ….chiar are probleme….lasă țigările ilegale că ai creierul prăjit domnule

  Comentariu by Anonim — 6 septembrie 2019 @ 21:25

 8. Pt 6:
  Hmm… Cu cât scâncești mai tare, cu atât mai mult ți se vede frustrarea!
  Dacă mi-ar păsa de frustrarea unor oameni mici, aș avea o satisfacție că îți aud scâncetul. Dar nu am astfel de orgolii, să mă bucur de victorii asupra unor oameni de nimic nu este vreo calitate morală.

  Tabla de șah a fost așezată cum am plănuit. Ați pierdut înainte să înceapă.

  Comentariu by Mentalistul — 6 septembrie 2019 @ 21:35

 9. Ai uitat să planuiești că trebuie să te duci la muncă puturosule….ești o hahaleră fară muncă și fară căpătîi

  Comentariu by Anonim — 6 septembrie 2019 @ 21:50

 10. Unde ați vazut tătar care sa muncească ? Nu s-a născut încă

  Comentariu by Anonim — 6 septembrie 2019 @ 21:53

 11. inteleg ca e ordin pe unitate ca pe langa trepadusii primarului sa scrie si cei ai psd ului impotriva tatarului.
  o singura intrebare.aceeasi pe care o puneti si voi :
  ciobanel asta ce munceste????

  Comentariu by wow — 6 septembrie 2019 @ 22:42

 12. Eu nu înțeleg faza asta că nu am eu de muncă (bănuiesc că la un venit te referi, vezi ca este menționat în declarația de venituri de pe site-ul primăriei, pe ce contracte am câștigat bani, etc.).
  Unii muncesc cu mintea, nu cu sapa.
  Iar aia cu gastronomia și cazarea la Vama Veche este ceva în plus, o plăcere a mea. La fel și organizarea de evenimente. Chiar dacă ies bani și din asta.
  Deci de unde îți vine faza aia? Te-ai chitit pe ea de nebun? Sau crezi că poți denigra astfel?

  Iar aia cu tătarii, crezi că prinde rasismul (discriminarea etnică)?

  Comentariu by Mentalistul — 6 septembrie 2019 @ 22:52

 13. Poate discriminarea puturoșilor domnule ….

  Comentariu by Anonim — 6 septembrie 2019 @ 23:18

 14. Aveți grijă că se supără șeful tătarilor Fahredin și iese rău de tot …..urîtă rasă

  Comentariu by Anonim — 7 septembrie 2019 @ 7:29

 15. Totul este pus la cale de catre piticul mincinos care a vrut sa nu para implicat in perioada in care a fost in concediu cu familia prezidentiala, Calin. Colgate a avut grija sa faca diligentele ca doar lui i-a adus Ciobanel masina de serviciu, iar mesele pt piticul mincinos si cuibusorul de nebunii sunt asigurate la terasa de la Olimp unde Ciobi guverneaza. Tot asa legati sa va vedem cu catuse cum sunteti legati de mirosul banilor, jigodiilor.

  Comentariu by Anonim — 7 septembrie 2019 @ 7:50

 16. si tot nu mi a raspuns nimeni
  ce munceste ciobanel?ce a muncit?
  avand in vedere ca este acum in fruntea urbei nu ar fi normal sa stim si noi ce a facut, ce face?hai nu un cv total dar macar asa..cateva lucruri.
  sau e secret psd ist.?
  o fi secret de servciu sau mai bine zis de partid?
  cine l recomanda?:Psau maibine zis ce?
  hai voi astia care urlati impotriva lui menabit.el macar avea niste lucruri trecute in cv ul ala.
  ciobanel?
  si nu e o intrebare malitioasa.e doar o simpla curiozitate.sa stiu cine ne face legi locale acum.atat

  Comentariu by wow — 7 septembrie 2019 @ 17:24

 17. Fam Ciobănel este foarte cunoscută în oraș de foarte mult timp . Chiar stă bine ….nu știu dacă i se poate reproșa ceva .Poate doar că a fost prieten cu Tusac

  Comentariu by Anonim — 7 septembrie 2019 @ 17:42

 18. Unde sta bine Ciobanel? Intre golanii din PSD, da! Si ce sa-i reprosezi unei nulitati ajunsa in Consiliul Local, nu?!

  Comentariu by anonim — 7 septembrie 2019 @ 17:49

 19. Acum ținta este Ciobănel . Cred că se amuză rău de tot acum …

  Comentariu by Chibiț — 7 septembrie 2019 @ 17:59

 20. Lasa ca era Menabit mai breaz.Fara munca,drogat notoriu,unii sustinand ca s-ar arde-n si-n bostan.

  Comentariu by Anonim — 7 septembrie 2019 @ 18:00

 21. nu l apar pe menabit.dar spre deosebire de ciobanel omul avea niste realizari.o scoala .o munca.ceva din care puteau sa i reiasa veniturile.
  da familia ciobanel era cunoscuta in oras.si cu asta ce?i o fi lasat ceva mosteniri?eram doar curios. pentru un ales local e ceva normal daca nu obligatoriu sa ne explice din ce traieste.adica veniturile.
  ma amuza um cei care il injurau pe menabit acum sar si l apara pe ciobanel.
  @20.stii ca era drogat?ca daca e notoriu cum spui ar fi trebuit sa stie si pokitia nu?.dar asta e nivelul psd ului.in afara de atacuri abjecte la persoana nimic.
  si inca n am aflat cu ce se ocupa ciobanel.asta in afara de injuraturile la adresa lui menabit.
  politica romaneasca.hotul striga hotii,intrebarea ma repet este cu ce se ocupa consilierul local ciobanel.
  nu ce face fostul consilier menabit.

  Comentariu by wow — 7 septembrie 2019 @ 18:37

 22. Măi bazele nu te mai strădui, că e fără rost. Pișpirică pierde viitoarele alegeri și nu numai asta, iar tu chiar dacă ai putea lua, din inerția electoratului, încă un madat de consilier local, nu ți-ar folosi la nimic decât dacă ai umbla prin oraș deghizat.

  Comentariu by Marian Vasile — 7 septembrie 2019 @ 19:21

 23. Am fost cinstit în reprezentare, nu m-am vândut precum alții. Au fost ocazii destule, dar nu aș fi fost nici mai bogat și nici mai bun dacă m-aș fi vândut să fiu complice la jaful organizat.

  Ce face fiecare ales local în viața privată este mai puțin important. Contează cum reprezintă cetățenii Mangaliei. Ciobănel poate că o să aibă mai multe amendamente și mai multe proiecte decât mine, fiind atât de școlit și având experiență din funcțiile pe care le-a avut. Poate va fi un om drept, care nu cere șpagă alături de Radu Cristian la masă la Cireșica. Ori poate nu se va intelege cu Radu Cristian și poate că va lupta pe baricade pentru Mangalia. La câtă administrație publică cunoaște, poate că va corecta din greșelile primăriei, mai bine de cum am făcut-o eu.
  Cine știe…? Poate….

  Comentariu by Mentalistul — 7 septembrie 2019 @ 19:38

 24. PSD Mangalia oricum nu mai există. Mai sunt 8 luni și chiar dacă s-ar trezi că vrea să existe, nu are cu cine, nu are timp și nici nu mai are membri. Singurul lucru care le-a rămas ultimilor mohicani este să se agațe de Radu Cristian. Dar nu mai au ce vinde, pentru că la europarlamentare au luat 18%. Acum, cu debandada asta pe național, nu ajung nici la 10%. Iar dacă pun un candidat la mișto în favoarea lui Radu, dacă vor lua 1 consilier local să fie mulțumiți.

  Pe partea lui Radu va fi prăpăd. Nu se poate baza decât pe cei agățați de el cu interese personale sau pe cei amenințați. Voi contracara orice tip de șantaj.
  De exemplu: Din 612 locuințe acordate de primărie, foarte multe sunt cu probleme. Dacă mai iese Radu primar le garantez că își vor pierde mulți contractele de închiriere, din cauza lui Radu, nu a mea. Cunosc fiecare caz în parte.
  Discutăm despre 34.000 de votanți, de data aceasta prezenta la vot va fi de cca 20.000. Din 7.200 de voturi pe care le-a luat în 2016, nici jumătate nu mai poate. Mulți regretă că l-au votat, iar alt electorat nu a mai câștigat.
  De la 3.000 votanți, maxim cât mai poate obține, până la 20.000 mai sunt 17.000.
  De data aceasta votul anti-Radu nu se va mai fragmenta, oricare ar fi politica partidelor. Dacă înainte electoratul era împărțit în „de stânga” și „de dreapta”, s-au făcut atât de multe „de stânga” și „de dreapta”, am suferit atât de mult de pe urma voturilor împărțite pe partide și partiduțe, încât de la sine votul în Mangalia se va împărți între „pentru Mangalia” și „Cei care stau agățați de Radu”.
  Pot să se agite partidele cât vor, dacă va intra în cursa electorală o mișcare locală, municipalistă, aceasta va fi votată contra lui Radu, pentru că are sens. Ar egala voturile lui Radu doar prin existență și un candidat credibil și popular.
  Iar partidele care nu fac înțelegeri să sprijine Alianța pentru Mangalia nu vor atinge nici numărul de voturi pentru 1 consilier. Riscul va fi prea mare pentru USR, Pro România, PMP, ALDE, etc. să nu sprijine mișcarea locală cu negocieri pentru număr de consilieri, în funcție de organizarea pe care o au. Cu candidat propriu la primar vor avea o campanie anemică. Dar dacă vor sprijini un candidat comun, campania îi va rupe capul lui Radu Cristian. Nu imi mai este teamă de fragmentare nici dacă ar mai candida Iorguș, la strângerea de semnături pentru referendum am văzut că nu mai are vreo potență politică.

  O alianță înregistrată la BEC are nevoie de mai multe semnături de sprijin față de câte semnaturi are nevoie un singur partid. Numarul necesar diferă în funcție de cate partide participă în alianță. Le garantez un număr de semnături de sprijin îndeajuns pentru toată alianța.
  Care este scopul partidelor mici să își pună candidat propriu pentru primar? Ce sponsori pot atrage dacă nu au șanse? Scopul este de fapt, printr-o strategie pe care nu o mai explic, să obțină locuri în consiliu. Ca să existe politic și ei.
  Dar asta pot obține și din negocierile politice, prin participarea la alianță. Exemplu USR: au obținut 20% la europarlamentare pentru că cei care i-au votat nu au votat partidul pentru talentul lui, ci au votat o idee. Nu au voit să dea votul lui PSD sau lui PNL. Dar dacă apare o mișcare locală, nu mai au de ce să voteze USR, pentru că interesul este local, sunt alegeri locale. Fără voturi, USR nu va avea nici consilieri. Singura șansă a lui USR Mangalia este să sprijine mișcarea locală și să obțină prin negociere consilieri pe lista comună propusă.

  Mișcarea locală (municipalistă) e o strategie politică care căștigă cu siguranță, cu condiția ca fiecare din partide și dintre politicieni să își cunoască realmente lungul nasului și să nu vină cu pretenții mai mari decât ceea ce sunt ei.

  Comentariu by Mentalistul — 7 septembrie 2019 @ 20:45

 25. S-a facut rahatul praf cu acest Ciobanel ! Căutați p”aci prin arhiva si-l veti gasi cu câteva intervenții,cu o gramatichie pe care nici nea Vucea nu și-ar pune-o la butonieră ! Are nume „predestinat”!

  Comentariu by I.S — 7 septembrie 2019 @ 20:57

 26. Invidie mare prin zona asta măi băieți……apropo ..mai știți ceva de fostul consilier Menabit ? O fi început munca ?

  Comentariu by Anonim — 7 septembrie 2019 @ 21:37

 27. Apropos…radu cristian a început munca?

  Comentariu by Păstorel — 8 septembrie 2019 @ 11:24

 28. @26
  Da, și muncește de zor pentru a vă da în vileag toate mânăriile. Și cum nu e singur, ci are de partea lui o bună parte din populația orașului, ar cam trebui să vă pregătiți de migrația definitivă spre nord, unii inclusiv pe la White Gate. Care puteți, care nu Dumnezeu cu mila.

  Comentariu by Marian Vasile — 8 septembrie 2019 @ 11:43

 29. La cat il aperi pe Megabit, esti fetitza lui ?

  Comentariu by Anonim — 8 septembrie 2019 @ 12:24

 30. Sau invers ?

  Comentariu by Anonim — 8 septembrie 2019 @ 12:24

 31. Este uimitor cât tupeu au vânduții!
  Dar odată cu tupeul își arată și caracterul josnic.

  Comentariu by Mentalistul — 8 septembrie 2019 @ 12:56

 32. Dar nici nu ai negat !!

  Comentariu by Anonim — 8 septembrie 2019 @ 17:16

 33. Pt 32:
  Chiar nu realizezi cât de cretin te dovedești că ești.

  Comentariu by Mentalistul — 8 septembrie 2019 @ 22:26

 34. Stai sa vazi ce fata o sa faca cand o sa vada ca Alianta Pentru Mangalia e un nume copiat intocmai dupa alianta din 2004 csi vor incepe procesele si contestatiile la depunerea candidaturilor.

  Comentariu by Sile — 8 septembrie 2019 @ 23:54

 35. Marian Vasile e tot el ca sa se poata lauda singur ce e asa greu sa te prinzi. Omul incearca prosteala poporului dar cu cele 500 de voturi ii va face exact jocul lui Radu intrucat vor fi cele care il vor propulsa pe locul 1. Date USR ului sau PSD ului ar inclina balanta rau de tot impotriva lui Radu. De ce credeti ca jigneste Ozzy USR ?

  Comentariu by Celine — 8 septembrie 2019 @ 23:56

 36. Rezultate Mangalia 2020
  1. Radu Cristian 3700 voturi
  2. candidat USR 3500 voturi
  3. candidat PSD 3200 voturi
  4. candidat ALDE 2700 voturi
  5. candidat Pro Romania 1600 voturi
  6. candidat UDTTMR 1200 voturi
  7 Pigmei 2000 voturi

  Comentariu by Fane — 9 septembrie 2019 @ 0:00

 37. Menabit, putina erudiție și-n final vei înțelege. Meșteșugul vorbelor in era materialismului face doua parale pentru votantul local.

  Comentariu by Anonim — 9 septembrie 2019 @ 8:10

 38. Poa’ să se numească oricum.

  Pt:35:
  Nu jignesc USR. Și niciun alt partid. Explic opțiunile, în opinia mea.
  Eu pot să mă aliez cu oricine contra Radu Cristian. Nu conteaza vreo functie mai mult decat să scape Mangalia de plaga aceasta. Problema care o imaginezi nu este la mine, ci la partiduțele care tin morțiș să meargă cu propriul candidat. Mai mare le este orgoliul personal și fuga după ciolan.

  Dar tot jocul politic este pe voturi. De aceea nu-mi pasă ce vor partidele, ci cum să determin voturile să se adune în acelasi coș. O organizez bine și se va întâmpla. Nu te certa cu mine pe ceva care nu e proprietatea ta, votul este al cetățeanului, nu a pus nimeni stăpânire pe el.

  Cu cât se apropie alegerile si cetățeanul este mai dezamăgit, cu cât zvonesc ai lui Radu și vàndutii că va câștiga Radu pentru că și-a aranjat, „a cumpărat partidele”, cu atât mai mult disperarea locuitorilor Mangaliei crește. Și dacă în momentul de deznădejde le dai o speranță, că există o organizare, că există o luptă bine pregătită, că există proiecte și o echipă care poate prelua profesionist, atunci omul va vota util pentru că e vorba de sine, cum să trăiască pe viitor în Mangalia.
  Când voturile se vor da acestei alternative, care se arată mai serioasă decât celelalte, cu ce vor mai râmâne cei care se împăunează cu partidul lor, oricum s-o numi, care în Mangalia nici nu a existat, dar până acum a obținut voturi pe ce este la tv.

  Sa dau exemplu PSD, ca să nu mai sară useristul orgolios la gâtul celui care spune adevărul. Tase a făcut ceva pentru Mangalia, s-a afirmat cu ceva ca să merite un loc în consiliul local. Atrage electorat? Munceste pentru electoratul PSD? Funcția lui Tase de consilier local este doar pentru că cei de la Constanța l-au pus pe o funcție politică în partid și pe lista de candidați pentru Consiliul Local. Și eu la fel, sunt constient, m-au pus în ultimele 5 minute. Dar eu după aceea am luptat pentru locuitorii Mangaliei, am venit cu proiecte, am corectat greșelile administrației din cauza cărora ar fi suferit oamenii, am fost prezent în ajutorul oricărui cetățean care mi-a cerut ajutorul… Mai ales, am oprit multe din măgăriile intenționate de RC. Vocea lui Tase nici nu s-a auzit în consiliul local, nu a venit cu niciun amendament, nu a propus nimic, nu a corectat nimic, nici măcar nu a înțeles ce se hotărăște în consiliul local. Și s-a vândut la prima clipire de ochi a lui Radu. PSD Constanța îl va pune iar în capul listei de candidați, pentru obediența cu care a fost complice la jaful organizat de clientela politica a celor din Constanța. Dacă va rămâne ca în trecut, că omul să aibă de ales să voteze sigle de partide, se va întâmpla la fel, pentru că în fiecare partid este la fel: intră candidați cei hotărâți de Constanța. Fără niciun merit, nimicuri ca Tase (dpdv politic pentru cetățeni) ajung iar „aleși locali”.

  De aceea, oamenii s-au săturat de acest sistem. Așa a apărut Uniunea Salvați București (USB), a fost o mișcare municipalistă, o mișcare politică locală contra acestui sistem pe care l-am descris. În ziua în care s-a transformat în partid politic național a devenit exact lucrul împotriva căruia a candidat USB. Aceeași organizare ca a partidelor, aceleași reguli care trebuie respectate chiar dacă sunt în dauna localităților sau a cetățenilor.
  Fiind un partid nou, nu au cadre. Nu au cu cine conduce partidul, darămite țara. Dar e problema lor.
  Pe mine mă interesează că în situația politică actuală mișcările locale vor fi votate, pentru că oamenii s-au săturat să mai ajungă la conducere oameni obedienți intereselor de partid, interese care nu sunt locale, ci doar un jaf organizat prin clientela politică.

  Comentariu by Mentalistul — 9 septembrie 2019 @ 9:56

 39. si totusi..
  care e ocupatia consilierului local ciobanel?din ce traieste?din ce si plateste impozitele??

  Comentariu by wow — 9 septembrie 2019 @ 11:23

 40. Pt wow…este angajat la DAMEN. Dar tu din ce traiești ?

  Comentariu by Anonim — 9 septembrie 2019 @ 16:39

 41. Il califică la locul de muncă.
  Sudor, șablator, etc.
  Ciobănel, un adevărat om al muncii!

  Comentariu by Red John — 10 septembrie 2019 @ 10:26

 42. Atîta tam tam pt Ozzy și Ciobănel ….a plecat unul care nu era Psdist și a venit un Psdist fanatic …..pînă la urmă un lucru normal .

  Comentariu by Bau bau — 10 septembrie 2019 @ 10:48

 43. nu te intereseaza din ce traiesc doar din simplul motiv ca nu s o persoana publica.si nici infractor.
  la damen? aha…nu i vad bine daca angajeaza muncitori care bat barurile in timpul programului.dar poate si la damen trebuie sa existe un departament de politici taietori de frunza la caini.

  Comentariu by wow — 10 septembrie 2019 @ 15:46

 44. Ozzy asta e cam ofticat pe USR . Cred ca a primit sutul in cur dupa ce s a milogit sa ii dea vreun loc eligibil, dar la astia nu merge cu Cautis, daca il primeau faceau exact lucrul impotriva caruia luptau ha ha ha mai incearca la Partida romilor ca nici cu UDTTMR ul nu a mers.

  Comentariu by Socola — 10 septembrie 2019 @ 20:38

 45. Pt. #44
  https://www.replicaonline.ro/scandal-in-usr-cosette-chichirau-acuza-echipa-lui-dan-barna-ca-avea-mijloacele-de-fraudare-a-votului-intern-pentru-sefia-partidului-402442/

  Comentariu by nabuco — 10 septembrie 2019 @ 21:50

 46. Pt 44:
  Chiar nu vrei să pricepi o idee? Am dat exemplu USR pentru că a luat voturi fără să existe la Mangalia, atunci. Cu Pro Romănia este altă socoteală, i-au votat pesediștii anti-Dragnea. Iar pe PMP i-au votat pentru Băsescu. Nu există niciun Băsescu la Mangalia,ca la locale să fie votat la fel. Iar pesediștii mangalioți care au votat Pro România, pe local sigur sunt mai apropiați de mine. Chiar și localnicii care au votat PSD la europarlamentare sunt acum mai apropiați de mine decât de cei actuali la PSD Mangalia. Pentru că dintre consilierii PSD, eu am răspuns când au avut probleme.

  Am dar exemplu cu USR pentru că era mai la îndemână de explicat. O mișcarea locală micșorează voturile partidelor. Drastic.
  Asta este ce consider eu, nu are vreo legatura cu USR, discuția este despre mișcarea municipalistă și consecințele unei eventuale participări la alegerile locale.
  Opusul iubirii nu este ura, ci „a nu iubi”. Apatia.

  Comentariu by Mentalistul — 11 septembrie 2019 @ 4:31

 47. Alooooo sa vimă urgent salvarea pt mitomanul Megabit …..

  Comentariu by Anonim — 11 septembrie 2019 @ 7:33

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress