Politica locală

28 august 2019

Figurantul zilei : Cristian Radu

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 14:27

Era, la un moment dat, o glumă: „Băsescu e de vină!”. Că ploua, că ningea, că se oprea apa la robinet – clar, Băsescu era de vină! Aşa şi primarul Mangaliei, Cristian Radu! Orice s-ar întâmpla în oraş: Radu e de vină! Nu că ar fi top cel mai bun primar, dar, totuşi, să păstrăm proporţiile: nu are cum să fie vinovat un singur om de toate frustrăile unora sau altora!

Replica 28.08.2019

29 Comments

 1. „Figurantul zilei” este alegatorul,care este bine „analizat” de catre cei care ii folosesc tendinta de vot negativ si uite asa s-a ajuns din rau in mai rau ! Daca apare un candidat capabil,localnic,dar bineinteles nesustinut pecuniar de partid,atunci sunt trimisi in teren pupincuristii org. de cartier,casre o baga p’aia : Ia uite,a aparut si asta…care nu da nimic ! Asa ca mangalioti,schimbati iar macazul,chemati-l pe Margineanu cu alt cantec electoral…pana cand vor deraia si locomotiva si vagoanele ! Oricum bani sa se cumpere altele…canci !

  Comentariu by I.S — 28 august 2019 @ 15:14

 2. Nea IS credeam că le ai cu manipularea, nu-ți pute de la o poștă că articolul e comandat, nu realizezi că Replica vrea să-l scoată inocent?

  Comentariu by Anonim — 28 august 2019 @ 21:22

 3. Asa sunt eu-mai credul ! Problema e ca sunt foarte multi si mai creduli decât mine si in campanie electorala,mai cu mici,mai cu bere…mai cu posturi promise,după care…’uitate'(sunt unii ‘patiti’ chiar p’aci pe blocul asta si care l-au sustinut…si acum sunt cei mai mari opozanți! Oricum,votul meu este unul singur si despre manipulări sunt satul ! Am lucrat cu 7-8 din ăștia si că o glumă iti spun ca ultimul cu care am lucrat(Iorgus) a împrăștiat pana si odorizante pentru baie…cu numele lui si…a prins !

  Comentariu by I.S — 28 august 2019 @ 21:54

 4. Cică „nu ar fi top cel mai bun primar”…
  Păi e în topul primăriei cu cele mai mari datorii din țară!

  Manipularea asta cu minciuni pe față l-a prăbușit pe Radu la intenția de vot. Atunci când adevarul este spus, minciuna devine dezgustătoare.

  Comentariu by Mentalistul — 29 august 2019 @ 10:54

 5. Din „maretele” realizari ale figurantului R C:
  – dupa ce a praduit parcarea din fata policlinicii, in favoarea „msr’ hotel, a urmat si parcarea din „spate” Cazono, catre „solimar”.
  Tov R C, cu cit v-au crescut conturile, din aceste „sponsorizari”??
  Adica, orasul nu are parcari si tu „concesionezi” parcarile existente.
  In baza carei legi???
  Ai distrus garajele, ca sa faci „gropi de gunoi”, dupa care ai JEFUIT pe fostii detinatori…iti patineaza mintea, nu gluma.

  Comentariu by pop — 29 august 2019 @ 11:13

 6. Pt. #1
  https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/08/28/rusia-si-turcia-discuta-despre-posibile-livrari-de-avioane-de-lupta-rusesti–360986
  un alt fel de „pol-geolitica”.

  Comentariu by nabuco — 29 august 2019 @ 11:19

 7. Popo , ai vrut vreun loc de parcare si nu ti s-a dat ? Ai ceva dovezi in sprijinul celor afirmate de tine privind sponsorizarile ? Sau “ jefuirea “ proprietarilor de garaje construite ilegal pe terenul municipalitatii ?? Vorbesti ca sa nu adormi sau ca sa te vada lumea ca te bagi in seama ?

  Comentariu by Anonim — 29 august 2019 @ 12:45

 8. Nenea Pop iar le-ai stricat ziua ciurucurilor și colgunoaielor.

  Comentariu by Anonim — 29 august 2019 @ 15:41

 9. Pop e un prost. Sponsorizarea a fost pentru anexa de la nord construita ilegal la Solimar acum ceva vreme. Parcarea e bonus. Doar ca nu primarul a primit ci ala care era la vrema aia seful politiei locale.

  Comentariu by Oana — 29 august 2019 @ 17:01

 10. Si tu, Oana ? Poti dovedi ceea ce spui ? Sau faci nani, impreuna cu Popo ?

  Comentariu by Anonim — 29 august 2019 @ 18:40

 11. ptr 7, ca esti dobitoc, nu ma surprinde. Ti-am zis ceva, tie?? Atunci te salut „tip psd”, stii care e ala ? Adica iti dau MUIE.
  Nu, si nici nu am nevoie de parcare.
  – Oana, nu trebuie „sa-mi tii parte”, invata sa vorbesti, daca iti functioneaza creierasul..

  Comentariu by pop — 30 august 2019 @ 8:48

 12. am eu dovezi pentru anexa construita ilegal la msr pe domeniu public. le vrei?

  Comentariu by Anonim — 30 august 2019 @ 9:38

 13. Ce ma distrezi, Popo !!! Te apuci de lectii de morala cand TU nu le respecti ! Mai bine faceai nani si aveai o scuza ca nu-ti functioneaza creierasul. Atat cat ai ! Hai, pa , m-am distrat cu tine. Si daca vrei sa dai o muie, orienteaza-te catre mama, sora, sotia, copii tai ! Ca sa ramana in familie !

  Comentariu by Anonim — 30 august 2019 @ 13:44

 14. Pentru 12.
  Daca ai dovezi ca s-a facut ceva ilegal , de ce nu anunti inspectoratul de stat in constructii, primaria Mangalia ? Ce mai astepti ?

  Comentariu by Anonim — 30 august 2019 @ 13:46

 15. ,,Vom înființa o echipă care să lupte împotriva traficului de persoane, am vorbit chiar și cu Nadia Comăneci pentru a înființa această echipă.”
  de la veorica citire. abisul gandirii psd iste.
  astia ne conduc

  Comentariu by wow — 30 august 2019 @ 14:34

 16. Păi primăria mangalia a făcut ilegalitatea. Pe ei sa-i anunțăm? Oare nu stiu?

  Comentariu by Anonim — 30 august 2019 @ 15:04

 17. https://www.replicaonline.ro/a-inceput-nebunia-cumparatorii-de-buna-credinta-ai-terenurilor-din-dosarul-retrocedarilor-isi-apara-proprietatile-in-instanta-401097/

  🙂 / 😉

  Comentariu by nabuco — 1 septembrie 2019 @ 10:38

 18. Îi mulțumesc pentru inspirație sclavului care insista pe aici cu aberații despre mine:
  https://youtu.be/jjlqV5yR7yA

  Comentariu by Mentalistul — 1 septembrie 2019 @ 17:32

 19. Ozzy cind mai faci un batal la proțap la jegul de Căutiș ? Tot cu 50 de roni te plătește pe zi ? Ai ajuns sluga jegului măi Ozzy ? Păcat

  Comentariu by Anonim — 1 septembrie 2019 @ 20:41

 20. Cât de ridicol!
  Atât poți?

  Comentariu by Mentalistul — 1 septembrie 2019 @ 22:24

 21. te pui cu pasta de dinti?

  Comentariu by anonimul — 2 septembrie 2019 @ 11:10

 22. Pt7.
  Daca faci atata pe ala corectul cu garajele „construite ilegal pe terenul municipalitatii” , te intreb, numai garajele le-ai vazut construite ilegal si pentru care oamenii isi plateau chiria? Stii ca nu toate garajele au fost construite ” ilegal” si totusi au fost daramate ? Si pana la urma oamenii au fost de acord mai de voie, mai de nevoie sa le darame pentru asa zisa modernizare a orasului. Unde sunt, stimabile, parcarile promise, alea in stil european intr-un oras ” european „?
  Asta este ce a lasat aceasta administratie in urma, distrugere, mizerie, uscaciune, cratere in asfalt, lucrari prost efectuate, balarii, dupa doi ani de
  mandat, iata, cum arata un „oras
  european”!

  Comentariu by Anonim — 2 septembrie 2019 @ 11:23

 23. exact garajele incomodau si erau ilegale.pe repede inainte 2 exemple:cladirea de langa posta veche si hotelul de langa polilclinica.crezi ca alea s legal construite???
  dar acolo nu demolam nu dam amenzi.si cate si mai cate.
  totusi garajele….garajele ..

  Comentariu by wow — 2 septembrie 2019 @ 14:10

 24. hotelul de langa policlinica era legal cand era in paragina si strica aspectul iar acum ca l a luat Georgescu nu mai este legal ? Hmmmm La posta veche exista mai multe constructii ilegale dar sunt pe teren privat nu pe domeniul public si nu sunt pline de sobolani.

  Comentariu by Adi — 2 septembrie 2019 @ 20:52

 25. Hotelul e legal atât timp când respectă niște condiții impuse de regulamentul de urbanism.Chestiunea cu parcările e de tot …. râsul. Greață totală.Nu există incompatibilități. Georgescu e mama Mangaliei.

  Comentariu by Păstorel — 2 septembrie 2019 @ 21:22

 26. si taticul cine e?

  Comentariu by anonimul — 3 septembrie 2019 @ 8:44

 27. pt 24. era legal si atunci ca doar unu e finul lui nasu.

  Comentariu by anonimul — 3 septembrie 2019 @ 8:45

 28. Pt. Adi
  Nu te ambala asa, e foare bine ca cineva, nu are importanta, cine anume, a investit si a facut un lucru frumos, atata timp cat este o constructie legala , intretinuta etc, orice investitie e binevenita. Vorbesti, insa de sobolani? Colcaie orasul, de sobolani, carcalaci, pana si de serpi. Se pare ca n-am scapat de sobolani daramand garajele, un aspect, dar de acord si cu daramarea acestora, considerate focar de infectie, unele dintre ele,dar ce ai facut in locul lor? Nimic, doar mizerie, locuri lasate in paragina. Asta e problema, ca parcarile acelea minunate, promise doar din gura, nu exista, iar orasul, la ora actuala este o ruina. Asta doare, Adi, nu cine si ce a facut, ci cei care nu au fost in stare sa faca si mai rau, sa aduca un oras in halul acesta de degradare. Georgescu este si el la butoane, ar putea sa intreprinda cate ceva si pentru orasul pe care il administreaza, daca este un bun gospodar, nu numai pentru el, asta fiind vorba intre noi!

  Comentariu by Anonim — 3 septembrie 2019 @ 11:18

 29. legalitatea inseamna respectarea unor legi , hotarari etc.atata timp cat pentru unii legea nu se aplica ,ei incalca legea..logica simpla nu?
  POT.. de exemplu pentru cladirea de langa posta veche care mai are si un etaj in plus.parcari au? si mult mai multe.
  dar garajele …colcaiau de sobolani nu?
  iar aducerea unui oras in halul asta e si pentruca unora li se permite sa ocoleasca legea.iar lucrul frumos e frumos daca nu strica ceva mai frumos sau dacca nu incalca legea.

  Comentariu by wow — 3 septembrie 2019 @ 11:32

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress