Mangalia – politica locală

19 august 2019

Mangalia, oraș european

Filed under: Uncategorized — lucian visa @ 18:14

Fotografia confirmă titlul. Această ghenă de gunoi, fotografiată azi la prânz, în plin sezon estival, este la 7 metri de gardul parcului Diana. Se vede clar cum gunoiul este depozitat în subsol și cum este selectat. Crengi la crengi, termopane la termopane, sticle plastic la greu și ce mai dorești. Pe aici trec zilnic sute de turiști, care sunt invidioși că în comunitatea lor lucrurile nu stau așa de bine.

Dar să redevenim serioși. Nu am postat acestă poză ca să critic Polarisul. Ei chiar muncesc și cred că în sezonul estival, la blocuri, merg în pierdere. Critica mea se adresează către administrație și ANAF. Administrația nu e interesată de oraș și a pus niște tomberoane la subsol la fără să analizeze cantitatea de gunoi produsă în zonă. Aici nu trebuiau 4 tomberoane, ci probabil vreo 10-15. Selecția e ZERO. Și nu se face niciun efort în acest sens. Doar se anunță la câte un interviu că am rezolvat-o și pe asta. Totodată, administrația nu ia în considerare agenții economici care aduc gunoi aici. De ce să-și umple tomberoanele lor, când pot să descarce gratis la ghena blocurilor. Evident că nu toți fac acest lucru.

ANAF-ul are și el vina lui. Se închiriază la greu la particulari și nu se impozitează nimic. Dacă cei care închiriază ar fi verificați, atunci pe lângă impozite, ar trebui să fie obligați să înregistreze și persoanele în plus care produc gunoi. O cooperare administrația locală – ANAF ar fi benefică pentru comunitate și corectă.

Aștept și părerile voastre.

26 Comments

 1. Timp de 3 ani am propus soluția. Dar nu este voință. Soluția discutată și cu Polaris.

  Dar consecința este mai gravă. De luat la cunoștință principiul „Teoria Ferestrelor Sparte”. De căutat în Google.
  Dar Radu Cristian nu are capacitatea cognitivă să priceapă, chiar dacă citește.

  Comentariu by Mentalistul — 19 august 2019 @ 21:14

 2. Vorbește tu mai bine cu amicii tăi de la MI6,FBI și CIA să te pună pe tine candidat la prezidențiale!
  Fiind ultra-pregătit in toate cred că intr-un singur mandat ne duci pe Lună,faci salariul minim 10.000 euro și construim minim 5000 km de autostradă.

  Comentariu by Erdogan — 20 august 2019 @ 2:34

 3. Pai dc e selecția Zero, înseamnă că nici tu, dl Vișa, nu arunci selectiv gunoiul. Pai ce mai criticam atunci? Fiecare om, prin purtarea sa trebuie sa fie un exemplu pentru semenii lui într-o comunitate

  Comentariu by Anonim — 20 august 2019 @ 7:46

 4. Pentru anonimul dela 3, IDIOTULE !!!

  Comentariu by doru — 20 august 2019 @ 8:47

 5. Acesti grobieni aflati in slujba micului primar sunt platiti doar ca sa jigneasca si sa latre. Singurul neuron anemic nu poate mai mult.

  Comentariu by Anonim — 20 august 2019 @ 10:38

 6. CINE ZICE ALA E!!!!

  Comentariu by doru — 20 august 2019 @ 13:24

 7. Pt.3
  Sunt cetățeni care selectează gunoiul și-l pun în tomberonul care trebuie. Polarisul pune toate tomberoanele în aceeași mașină. Eu sunt de vină ?
  Ca să se facă o selecție reală trebuie o colaborare reală Polaris – primărie – cetățeni.

  Comentariu by lucian visa — 20 august 2019 @ 15:37

 8. Sunt tare curios dacă nemernicii primarului chiar cred că au vreun câștig politic cu comentariile tâmpite pe care le scriu pe aici.

  Comentariu by Mentalistul — 20 august 2019 @ 17:20

 9. Slugile sunt slugi. Li s-a ordonat să comenteze, comentează. Speră să mai sugă un mandat.

  Comentariu by lucian visa — 20 august 2019 @ 18:03

 10. Despre chiriasi vorbiti??? Sa fim seriosi, blocurile au devenit hoteluri si culmea, la apartamentele in care se inchiriaza la greu, pe lista de la intretinere apare un mare zero persoane!!! E regula, in tot orasul!
  Ba mai mult, in blocul in care locuiesc eu, nici macar cei care stau efectiv in apartament nu apar la intretinere, deci nu platesc gunoi, dar in schimb consuma apa, pe -aia o trec, cu chiu cu vai.
  Insa la gunoi, cum nu figureaza nimieni, nu se plateste nimic. Asa se prospera!!!!!

  Comentariu by Anonim — 20 august 2019 @ 19:18

 11. Nu vad nici-o legatura in faptul ca se inchiriaza la negru si gropile de gunoi. Crezi ca daca ar fi impozitati acei bani nu ar mai fi gunoi? Gresesti. Daca introduci cateva persoane la intretinere, ca sa mai castige Polaris cate ceva, cum ii scoateti in toamna? Stiti? Doar cu certificat de deces sau cu constract de V-C.

  Comentariu by eu — 20 august 2019 @ 19:24

 12. Ozghiune prostalaule.Tu care le stii pe toate si de fapt esti un cvasi mediocru cu vise de preamarire de la legalele fumate cu cei cativa prieteni ramasi.Te faci de ras

  Comentariu by Johny — 20 august 2019 @ 23:10

 13. Pai invatati-ne si pe noi sa selectam gunoiul. Unde il punem de exemplu pe mentalistul paranoic si unde punem gunoaiele din primarie ca bag seeama ca nu merge in acelasi loc.

  Comentariu by Ghuldivan — 21 august 2019 @ 0:05

 14. Sictir Ciurarule

  Comentariu by Anonim — 21 august 2019 @ 0:59

 15. Eu fumez Kent.
  Nu schimb țigările.

  Comentariu by Mentalistul — 21 august 2019 @ 2:01

 16. Fumezi un Kent inainte de o ilegală ….. ai creierul prăjit de la țigări….

  Comentariu by Anonim — 21 august 2019 @ 7:29

 17. Ptr.11. Cei care gandesc ca tine fac cel mai mare rau societatii si incurajeaza scursurile precum RC si altii ca el sa fure in continuare… bag seama ca si tu inchiriezi, sau nu figurezi la intretinere, nu ?
  Gunoiul nu se plateste ca e Polaris, tata lui polaris tec., legea trebuie sa fie lege pentru toti. Evident, vorbesc despre o societate cu oameni civilizati, din care tu si cei ca tine nu puteti face parte.
  Daca presupun ca la intretinere tu si ai tai nu figurati, sa te mai intreb daca inchiriezi? Platesti cumva si impozite pe veniturile din chirii???
  Nu te obosi , e retoric….
  Cei ca tine merita un scuipat. Ai unul de la mine.

  Comentariu by Anonim — 21 august 2019 @ 8:44

 18. Pt 16:
  Realizezi cât de prost te dovedești cu încercarea de a mă denigra? Nu arăți decât frustrare și asta mă ajută, nu îmi dăunează.

  Comentariu by Mentalistul — 21 august 2019 @ 13:07

 19. Pt 17. Daca ma-ta nu era o petarda imputita si ai fi stiut sa citesti ce scriu, ai fi vazut ca in mare parte ma refeream la cum introduci si cum scoti oameni de la intretinere. Eu unde stau sunt si presedinte de asociatie nu retard ca tine. Daca ma-ta cumva nu mai traieste asi vrea sa ma pis pe mormantul ei , ca degeaba a supt pula ca proasta sa faca cativa bani sa iti puna pachet la scoala ca tot un cacat prost ai ramas.

  Comentariu by eu — 21 august 2019 @ 18:23

 20. Realizez ca sunt gunoaie si in articolul asta la comentarii.da si eu postez.poate sunt si eu un gunoi dar felul in care arata orasul nostru arata cine suntem.

  Comentariu by mihai — 22 august 2019 @ 9:44

 21. Hai cu tata generatie de prosti, ciocu mic acum v am pregatit iar un partid cu Salvati stiti voi ca in 89 doar ca e Salvati Romania nu Salvarea Nationala sa ii prostim si pe copii vostrii cum v am prostit pe voi ca sunt la fel de prosti ca si voi aschia nu sare departe de trunchi. Peste 20 de ani vedem noi ce mai inventam. Si tineti minte noi sus – voi jos asta va e soarta.

  Comentariu by Secu — 22 august 2019 @ 23:06

 22. Pt 12:
  Dumneata știi ce periculoase sunt plantele acestea, să fumezi leuștean și urzici?
  Nu crezi? Uite aici:
  https://youtu.be/jjlqV5yR7yA

  Comentariu by Mentalistul — 1 septembrie 2019 @ 17:27

 23. Ozzy nu iti mai bate capul.Toti stiu ca mai fumezi din cand in cand cu amicii de la capitala.Ei vin cu marfa de calitate,tu mai prepari ceva de mancare si dupa va “relaxati”

  Comentariu by Anonim — 2 septembrie 2019 @ 0:06

 24. Eu am principii.
  Nu aș avea nicio problemă să fumez marijuana, este ca și cum ai bea un Cardhu sau un Dimple când te simți bine într-o companie plăcută. Bărbații nu mai știu să bea în ziua de astăzi. Ei doar se îmbată, hapsăni în a simți alcoolul că le amorțeste creierul. Să savurezi un pahar de whiskey bun, de 18 ani, este ca și cum ți-ai descheia gulerul de la cămașă după ce ți-ai dat jos cravata. Tot ce trece după această relaxare, cantitatea și amoŕțeala creierului când te îmbeți, este o slăbiciune în considerația mea. Am fost practicant de arte marțiale de la 11 ani, am crescut cu o conduită, apoi am fost soldat și sunt luptător în fire. Cu principii.
  Am o mentalitate că nu-mi permit mie să nu dețin controlul asupra percepției, să nu-mi scape detaliul. Nu îmi dereglez sau nu îmi îngreunez gândirea (cogniția) sub nicio formă. Să bei ceva pentru a simți un gust este o relaxare, să beau până mă îmbăt m-ar enerva, pentru că a gândi este o plăcere mai mare pentru mine decât beția. De aceea, nu mă îmbăt.

  Iar fumatul marijuanei sau consumul de droguri sunt inacceptabile pentru mine, deoarece beția te ia treptat, o simți și te poți opri înainte să te îmbeți, dar cu drogurile pierzi controlul brusc. Iar eu detest să îmi pierd rațiunea.
  Ficțiunea ta nu mi se potrivește. Aberațiile tale îmi provoacă o milă pentru retardul tău, că nu ai capacitatea de a denigra cu altceva plauzibil. Faptul că vrei să mă denigrezi, indiferent cu ce, este o manifestare a frustrării.
  De ce te frustrez? De ce nevoia de a mă ataca? Cu orice preț? Dacă ești ridicol în atacul tău, îmi crește imaginea sau îmi scade când ți se vede frustrarea și prostia?

  Comentariu by Mentalistul — 2 septembrie 2019 @ 9:07

 25. E prea evident că te-a lovit in moalele capului comentariul celui de la 23.

  Comentariu by Anonim — 2 septembrie 2019 @ 21:35

 26. Evident că dacă ar fi adevărat nu m-ar deranja nici măcar la bașcheți, pentru că nu e un păcat. Să-ți bei mințile, să-ti prăjesti creierii cu ecstasy sau cocaină, ori jaful asupra Mangaliei, astea sunt păcate. Pentru că îți faci rău, ori faci rău altora.

  Există „politicieni” ai Mangaliei care nu pot sta fără să se drogheze. Si care astăzi se uită urât la mine pentru că am refuzat mereu, chiar dacă „Ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas!”.
  E treaba lor, sunt bărbat, nu sunt o curvă proastă să mă apuc acum să-i arăt cu degetul. De aceea nu am atacat pe nimeni, nici cu amantlâcurile, nici cu ce prizează, nici cu altceva care nu are legătură cu deciziile pentru oraș.

  Politica cu atac la persoană este pentru oamenii mici-mici, scursuri de oameni. Ce ar însemna acum să mă apuc să dau pozele cu despuielile de pe yacht ale delegației, cu fetele groupie, care așa și-au găsit un rost de șefe? Ori cu racii în cap la beție? Ori Piticul înregistrat când era beat, la cel care are o plajă spre Venus?
  Nu fac pentru că nu sunt „curvă”. Iar o „curvă” ca tine, care inventează pentru atacuri la persoană, se situează în gunoiul societății.
  Poți insista cu inepțiile, nimeni nu poate opri un escroc să vrea să fie escroc. Dar dacă asta e politica pe care vreti sa o faceți, o să vă lovesc mai tare decat trenul. Pentru că cine ridică sabia, de sabie va sfârși.

  Comentariu by Mentalistul — 3 septembrie 2019 @ 11:12

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress