Mangalia – politica locală

16 august 2019

Deșteptarea

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 17:34

De două zile, la 7 dimineața sau 7 fără un pic, un individ cu o motosuflantă dă deșteptarea în cartier. Turează la maxim motorul doar ca să arunce gunoiul de pe aleile parcului Diana, pe iarbă. Sau niște urme de iarbă, pentru că miloanele date pe gazon au fost doar bani aruncați.
Pe cine trezește ? În primul rând pe cei de la hotelul Diana, dar asta nu e nicio pagubă, la cât plătesc ei … Urmează cei din blocurile A16, A15, S6, S7, S8 și vilele din zonă, care au dormitoarele cu fața la parc. Ce respect față de locuitorii Mangaliei sau față de ospitalitatea turistică ? Duceți-vă dracu că noi avem treabă ! Asta pare a fi deviza lor.
Am avut să-l înjur în gând pe individ, dar n-avea niciun rost, el e la ordin. Problema e cine dă ordinul, că decontarea politică o va face primarul. Dar poate până atunci DNA-ul va ancheta jaful de la spațiile verzi.

5 Comments

 1. pe facebook lmea se plange de aglomeratia din oras.si pe buna dreptate.
  nici nu pleaca bine postarea critica la adresa primariei si emanatul de serviciu pe unitate sare cu replica.primarul se lupta cu cj pentru a rezolva problema, dar cj ul nu l asculta si nu i da banii.
  tin sa i reamintesc emanatului liberal ca in propozitia de pe fb era vorba despre orasul mangalia.
  cu cj ul discutia era depre varianta care sa ocoleasca tuzla si eforiile adica ambuteiajele si sa intre unde oare..la olimp.adica inainte de mangalia.
  acest produs si intretinut al primaruului chiar a uitat de unde a plecat. incepe sa se creada mult mai mult decat e.ii reamintesc ca nu e decat un mic gunoi din curtea plina de gunoaie a primarului.
  pentru lamurire primaria mangalia nu a miscat nici un deget pentru gasirea unei finantari din bani europeni a variantei orasului.
  si tot pentru clarificari pe nimicul ala il cheama nichita lucian

  Comentariu by wow — 16 august 2019 @ 20:09

 2. Pt. #1
  https://pintagr.am/profile/luciannichita
  Adica cel de la „incultura”?

  Comentariu by nabuco — 17 august 2019 @ 9:25

 3. Titlu vadit partizan:
  https://www.cotidianul.ro/romania-il-merita-pe-klaus-iohannis/
  Asa este toata clasa politica pe care … ne-o meritam.

  PS: https://www.cotidianul.ro/trei-porturi-de-la-marea-neagra-vor-fi-extinse-si-modernizate/

  Comentariu by nabuco — 17 august 2019 @ 10:12

 4. el.cel care atunci cand aude de cultura….se ingrozeste..

  Comentariu by wow — 17 august 2019 @ 14:56

 5. https://www.ordinea.ro/cifrele-oficiale-ale-dezastrului-de-la-primaria-mangalia-7-milioane-de-euro-arierate-si-executari-silite/?fbclid=IwAR3Mjdvj4YGXoUHS7EUMAY1nsINea35Q07IrZZy91BV0d1-VUwhVHJ57K3k

  Comentariu by Anonim — 19 august 2019 @ 13:39

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress