Mangalia – politica locală

7 august 2019

A început asfaltarea mai multor străzi din Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:20

Comunicat de presă

Primăria Mangalia execută în aceste zile lucrări de modernizare și asfaltare pe mai multe străzi din cartierul Dobrogea II. Proiectul se derulează prin Programul Național de Dezvoltare Locală, cu finanțare guvernamentală și cuprinde reabilitarea infrastructurii, prin lucrări de înființare a rețelei de apă-canalizare, precum și amenajarea tramei stradale. În prima etapă a sistematizării acestui cartier, începută în septembrie 2018, s-au realizat lucrările de racordare la sistemul de apă și canalizare, inclusiv la rețeaua de apă pluvială. În prezent, se derulează cea de-a doua etapă a proiectului, în cadrul căreia se efectuează lucrări de turnare a covorului asfaltic, pe toate cele 14 străzi supuse modernizării. Anterior acestor intervenții, s-au realizat lucrări de înființare a trotuarelor, de montare a bordurilor și s-a intervenit la terasamente, pe străzile afente proiectului: Str. Nicolae Grigorescu, Ion Mincu, Neagoe Basarab, Dimitrie Cantemir, Gheorghe Asachi, Costache Negrutzzi, Tudor Arghezi, Alexandru Macedonschi, Duiliu Zamfirescu, George Călinescu, George Bacovia, Octavian Goga, George Topârceanu și Constantin Brâncuși. ”Străzile din acest cartier, care a fost dat în folosință fără utilități, în urmă cu 20 de ani, vor fi asfaltate până la sfârșitul acestei luni. După foarte mulți ani, în această zonă avem rețea de alimentare cu apă, canalizare menajeră și canalizare pluvială și, în curând, străzi asfaltate și mobilier urban, dotări firești pentru o zonă urbană. Ne bucurăm că am obținut finanțarea guvernamentală pentru infrastructura publică și că vom finaliza acest proiect în beneficiul cetățenilor acestui oraș. Lucrări similare vor avea loc și în alte cartiere, imediat ce vom obține, de la Guvern, fondurile necesare acestor investiții”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

mangalia.ro

7 Comments

 1. Nimic gușterilor?Mucles?
  Ați amuțit?

  Comentariu by Anonim — 7 august 2019 @ 23:28

 2. Lucrarea se face pe banii guvernului, ca daca era după hotii de voi nu mai vedeam in mangalia un kilometru de șosea noua. Ia zi ma talharule ce ați făcut cu banii Mangaliei 8 ani? Ca parca ziceai ca parcul si aleea teilor sunt facute cu fonduri europene.

  Comentariu by Varain — 8 august 2019 @ 6:39

 3. Inca de pe vremea lui Iorgus a existat finantarea Guvernamentala pt asfaltarea cartierelor Dobrogea I si II dar daca de aproape 12 ani suntem jefuiti si batjocoriti intai de un nebun si apoi de mascariciu asta mic si constipat asta e , noroc cu Veorica!

  Comentariu by ipsi — 8 august 2019 @ 9:30

 4. In cartierul Dobrogea II existau utilitati ,dar din varii motive lucrarea nu a fost inregistrata in evidentele Primariei . Acum se face doar reclama pentru a se putea incasa de la bugetul local banii pe lucrari existente. Era nevoie doar de asfaltare in Dobrogea II.

  Comentariu by Anonim — 8 august 2019 @ 10:53

 5. Dle primar ATENTIE,… vi s-a mai spus… pe strada Constantin Brancusi lucrarile s-au facut de mantuiala adica ? urile de scurgere de la apa pluviala s-au legat i reteaua de canalizare care era mai aproape si nu in teava de apa pluviala, asa ca in caz de precipitatii mari cei din vale, spre strada Oituz se vor trezi cu rahatul in casa,
  Problema DOI, pe toata strada Ctin Brancusi dar si pe celelalte care deja sut in asfaltare nu s-a montat nicio retea de hidranti pentru stingerea incendiilor. Problemele vi s-au adus la cunostinta cand ati venit in zona si ati promis ca se vor rezolva… Cand …? DUPA ASFALTARE ?

  Comentariu by pandora — 9 august 2019 @ 12:53

 6. Nu-l interesează lucrarea, doar voturi posibile.

  Comentariu by lucian visa — 9 august 2019 @ 21:16

 7. Nu primesc!Totul e facut de maantuiala.

  Comentariu by Anonim — 10 august 2019 @ 14:20

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress