Mangalia – politica locală

5 august 2019

Prea mult scandal! Menabit Ozghiun a fost exclus din PSD şi pierde mandatul de consilier la Mangalia

Filed under: PSD — lucian visa @ 16:03

Menabit Ozghiun a fost exclus din PSD! Decizia Organizaţiei Municipale Mangalia a fost validată de conducerea judeţeană, iar documentul excluderii a ajuns şi la prefectul judeţului Constanţa, sub forma unei solicitări de încetare a mandatului de consilier local.

Analizând documentul pus la dispoziţie de PSD, prefectul judeţului Constanţa, Dumitru Jeacă, a comunicat Primăriei Mangalia ordinul de încetare a mandatului de consilier. Astfel, în prima şedinţă a Consiliului Local Municipal Mangalia, urmează să fie supusă atenţiei şi situaţia lui Menabit Ozghiun. Referitor la faptul că Menabit Ozghiun îşi va pierde calitatea de consilier local municipal, preşedintele PSD Mangalia, Neculai Tănase a declarat că: „Dânsul (Menabit Ozghiun – n.r.) se poate manifesta de acum din partea societăţii civile, aşa cum doreşte. A fost exclus din PSD pentru jigniri aduse colegilor. Eu înţeleg că poţi avea opinii diferite, e liber oricine să vorbească, să discute, nu pune nimeni pumnul în gură, dar până la jigniri. Ori dânsul, în activitatea lui în mediul virtual, a jignit colegii săi de partid. În plus, nu a avut activitate de partid, nu a achitat cotizaţia. Aceste lucruri i le-am tot trecut cu vederea, dar până la jigniri”, a explicat Tănase. „Nu e nevoie de scandal şi circ pentru a face opoziţie. Eu şi colegii mei nu am votat proiectele pe care nu le-am considerat benefice, nu am votat bugetul actualului primar. Nu am nici o înţelegere cu primarul, nu am afaceri cu statul, eu vin din privat”, a mai declarat Neculai Tănase, răspunzând unor întrebri legate de aprecierile lui Menabit Ozghiun la adresa sa.

Vom reveni cu detalii.

Alexandra CUCU, Replica 05.08.2019

31 Comments

 1. Ieri la 12.12 scriam pe blog, fără să am informația din articol, că ”Atitudinea PSD-ul local a fost cumpărată”. E clar că blatul PSD-PNL merge mai departe.

  Felicitări lui Ozzy pentru prestația lui de consilier local. Chiar dacă a sărit calul de multe ori, felicitările rămân. Ca cetățean, dacă aș avea de ales între un consilier ca Mihai Sorin și unul ca Ozzy, sigur l-aș alege pe al doilea.
  Chiar și unii din PNL, apropiați cât de cât primarului, regretă demiterea lui Ozzy. Evident că n-o pot face public. Azi.

  Comentariu by lucian visa — 5 august 2019 @ 16:13

 2. Au la dispoziție 6 luni să devalizeze Mangalia de terenuri.
  În perioada 12-15 August va fi o ședință ordinară în care vor avea pe ordinea de zi aceste furturi de terenuri.

  Peste 10 luni voi fi înapoi la masă, mai liber si cu mai multi consilieri alături. S-a întâmplat ce era logic să se întâmple.

  Comentariu by Mentalistul — 5 august 2019 @ 16:48

 3. Din categoria „Pesedismul este o bolă mintală”:
  https://adevarul.ro/news/politica/consilierul-premierului-dancila-distribuie-poza-sugereaza-asemanarea-iohannis-hitler-varga-e-consilier-problematica-roma-1_5d483b65892c0bb0c63b37ad/index.html
  https://adevarul.ro/news/politica/gafa-imensa-ministrului-daniel-breaz-referitoare-holocaustul-romilor-de-a-lungul-timpului-fost-momente-mai-delicate-nu-spunem-neplacute-1_5d480b5f892c0bb0c639f341/index.html
  https://adevarul.ro/news/politica/adriana-saftoiu-ecaterina-andronescu-nu-idealizam-perioada-comunista-alexandra-nu-gresit-luat-ocazie-e-vina-sistemului-nu-pun-curse-mai-dese-sate-1_5d432862892c0bb0c617b5a5/index.html

  Cui întreabă de ce nu-l văd pe hoţul de la primărie îi amintesc că RC şi gaşca lui gîndesc şi acţionează ca nişte pesedişti.

  Comentariu by Părintele Epuraţie — 5 august 2019 @ 17:55

 4. Pesedismul este boală mintală. Dovada? Cînd tănasă l-a înjurat explicit, cu subiect şi predicat şi în direct pe Ozzy, lucrurile „s-au tranşat” ştiu ei cum.

  Apoi, tot Tănasă ne spune că nu are nici o problemă să nu respecte statutul ori legea cînd „iartă” de cotizaţii pe membrii de partid, şi invocă fix ilegalitatea în apărarea poziţiei lui. Ca un pesedist.
  De altfel, dacă e să evaluez cît de mare e PSD după numărul celor care nu au „zero” la cotizaţie, nu ştiu dacă găsesc 10.000 de membri în toată ţara… Ăsta e PSD: un partid de hoţi care primesc 50 de milioane de euro anual din bani publici declarînd că au sute de mii de membri, din care doar vreo 10.000 cotizează.

  Deci, Ozzy, dacă vii tot cu acelaşi discurs de pesedel, înseamnă că n-ai înţeles nimic.

  Comentariu by Părintele Epuraţie — 5 august 2019 @ 18:07

 5. Stim ca tu „i-ai lăsat” să te dea afară, ca fără tine Soarele nu răsare iar apa este uscată. Nu contest intențiile tale bune, dar te-ai făcut de tot râsul când ai spus asta. Ești ca un copil mic câteodată. Pardon, mai mereu.

  Comentariu by Hai, lasă-ne — 5 august 2019 @ 18:12

 6. https://st.unimedia.info/content/caricatura/w575px/caricatura-20140731105008.png

  Comentariu by nabuco — 5 august 2019 @ 18:16

 7. Dacă eu nu am nicio pierdere, de ce o aveți voi?

  Comentariu by Mentalistul — 5 august 2019 @ 18:54

 8. @ 5 Bazele, bazele, nu cred ca bicicleta aia, chiar asa profesionista, te poate proteja de alegatorii mai iuti de picior, in viitoarea campanie electorala locala.

  Comentariu by Marian Vasile — 5 august 2019 @ 20:23

 9. Pentru Mentalist: Pierdere avem cu totii, pentru ca ori esti un nebun instabil si chiar crezi toate bazaconiile pe care le spui, ori apelezi la un public credul, ca sa nu zic de oameni prosti. Sanse de reusita reale nu ai, dar poti rupe din voturile opozitiei. In felul asta nu poti decat sa ii faci viata mai usoara lui Radu, iar noi ne mai pomenim cu el inca 4 ani. Cat despre pierderea ta… ai drptate. atunci cand un ai nimic, nu poti pierde nimic. Da, la onoare ma refer.

  Comentariu by Hai, lasă-ne — 6 august 2019 @ 1:47

 10. Pt 9:
  Ai ieșit din filmul discuției și ai intrat în altul? Este vorba de excluderea mea din PSD. Dacă eu nu am nicio pierdere pentru că am fost exclus din PSD, de ce să ai dumneata o pierdere că nu mai sunt la PSD?

  Ai dat-o în voturi și alegeri, adică ai sărit în alt film. De genul: „Câte mere are Ana?”. Iar dta răspunzi „Mere? La piață aveau niște mere frumoase..” Absolut fără nicio legătură cu subiectul. Cine este nebunul instabil?

  Apoi… Mai sunt 10 luni până la alegerile locale. Se pot întâmpla multe. Din ce s-a discutat aici, am fost cel mai consecvent. Primeam înjurături că sunt PSD. Iar eu am raspuns de fiecare dată: Nu sunt alegerile anul acesta. Până la alegeri se schimbă multe. Iată că una din schimbări este că nu mai sunt la PSD. Ar trebui să te bucure, dacă până acum considerai că este ceva rău. Am afirmat de mai multe ori că dacă cineva are șanse mai mari contra lui Radu, înainte de alegeri voi susține pe acela. Până la alegeri vom afla cine are mai multe șanse. Eu sunt pregătit, campania mea este anti-Radu. Dacă mă jignești ce câștigi? Dacă aberezi despre mine, adică dacă mă ataci fără să pui pe cineva în loc care să atragă pe cei care mă susțin (cei care zici că sunt creduli și proști – deja cu asta i-ai alungat!), ce crezi că faci? Nu sabotezi procentul anti-Radu? Practic faci politică pentru Radu. Care nu ține, e plină de aroganță. În afară de insulte nu ai exprimat nimic. De aceea nu te bagă nimeni în seamă, nici pe Radu.
  Mangalia nu mai are altă șansă să își revină, decât dacă schimbă macazul la următoarele alegeri. Oamenii știu, o simt pe pielea lor, de aceea Radu e terminat.

  Iar cu ruptul voturilor anti-Radu este valabil viceversa. Dar voi avea grijă să nu se rupă, mai sunt 10 luni până la alegeri. E timp.

  Comentariu by Mentalistul — 6 august 2019 @ 9:59

 11. Din strafundul gandirii tale, ai dat-o iar prost. Sa iti explic: Desi stirea este despre excluderea ta din PSD, tu ai incercat (in stilu-ți caracteristic) sa o transformi intr-un mare castig pentru tine, de ca si cum totul a fost orchestrat inainte de catre tine. La fel cu s-a intamplat cu aproape toate putinele lucruri bune care au fost facute in cele doua mandate ale lui Radu. Daca Radu s-a basit contra vantului si i-a venit inapoi in nas, tu ai fost acela care a facut vantul sa bata.

  Treaba cu voturile si alegerile nu este din alt film, deoarece chiar tu ai fost acela care si-a anuntat candidatura in acelasi timp cu excluderea din partid. Asa ca lasa-ne cu istericalele si victimizarile doar atunci cand nu iti convine ce ti se spune. Esti persoana publica, inghite-o!

  Treaba cu jignirile si aberatiile: Ti-am prezentat doua ipoteze, care se exclud reciproc. Faptul ca te-a deranjat prima, ma face sa cred ca pe undeva te regasesti in ea. Publicul tau tinta este intr-adevar format din „nepregatiti”, pentru ca doar ei pot crede majoritatea nazbatiilor pe care le indrugi.

  Deci, mai lasa-ne cu prosteala.

  Comentariu by Hai, lasă-ne — 6 august 2019 @ 12:50

 12. Aroganța asta de a încerca să convingi altceva decât adevărul nu va fi niciodata credibilă. Și nu mai distorsiona subiectul. Mai citește o dată ce am scris. Nu e ca și cum nu ai pricepe, ci că încerci să mă minți că am făcut altceva decât am făcut, știi dta mai bine decat mine care sunt intențiile mele.
  Ca fapt divers, nu am precizat pentru ce funcție candidez. Am voie să candidez. Dacă sunt așa cantitate neglijabilă, de ce te frustrează? Am sau nu am electorat? Dacă am, în cate procente o fi, mai multe se realizeaza cu negocieri decât cu atacuri aberante.

  Comentariu by Mentalistul — 6 august 2019 @ 13:58

 13. Draga Mentalistule, mi se pare incredibil de distractiv faptul ca orice parere contrara cu a ta, sau orice critica asupra felului in care te comporti, le vezi precum atacuri. Oare asta spune ceva despre anumite frustrari pe care le ai? Sau credeai ca toata lumea inghite fara sa mestece tot ce spui?

  Oare care dintre noi da dovada de aroganta mai mare? Eu, care iti spun verde-n fata ceea ce cred, sau tu, cel care te ascunzi dupa deget?

  Comentariu by Hai, lasă-ne — 6 august 2019 @ 14:31

 14. Pt. #10
  https://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-pedeapsa-incredibila-pentru-un-general-de-armata-sa-le-fie-rusine-si-8221-343794

  Comentariu by nabuco — 6 august 2019 @ 15:29

 15. Pt. #11
  https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/67531373_499674687459108_5411010609380589568_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_oc=AQkEOnyB3MzBJ_Wx4e7JtPb-Dy6kTfsxRMaKrVQbwj5xzTvkue7vACImKkolB5HRWnE&_nc_ht=scontent-mxp1-1.xx&oh=393266de7d424ac001f6f6f953296a07&oe=5DDF22B7

  Comentariu by nabuco — 6 august 2019 @ 17:18

 16. Bucătarul lui Căutiș nu mai este consilier ? Bravo domnilor din PSD …..acum se vede cine are sînge în instalație ….se cam schimbă treaba …forță PSD

  Comentariu by Zxz — 6 august 2019 @ 18:11

 17. E clar că Ozzy deranjează și după ce nu mai este consiler.

  Uite sângele PSD-ului https://evz.ro/cat-de-aproape-este-romania-de-colaps-apar-noi-detalii-ingrijoratoare-guvernul-dancila-in-corzi.html

  Comentariu by lucian visa — 6 august 2019 @ 18:31

 18. Pentru 16: Ciobanele, nu mai jubila! Nu esti nici pe jumatate din Ozzy, asa cum e el

  Comentariu by Hai, lasă-ne — 6 august 2019 @ 19:31

 19. „Hai,lasa-ne”jigodie,lingau esti asa de prost incit insiri cuvinte fara fara spune nimic doar sa face pe placul hotului de pitic si gastii lui din care faci parte.

  Comentariu by doru — 6 august 2019 @ 20:23

 20. Si asa locul era nemeritat. Prea tarziu PSD … L-ati lins pe Cautis sa faceti loc tartauanului si noi am muncit ca prostii.

  Comentariu by Fane — 6 august 2019 @ 21:08

 21. Așa… și dacă nu eram eu consilier, cine de la PSD mai făcea opoziție lui Radu? Ciobănel? Tase?
  PSD Mangalia era la ghenă, nevăzut în umbra lui ALDE Mangalia.

  Comentariu by Mentalistul — 6 august 2019 @ 21:44

 22. Si asa unde-i ?

  Comentariu by Anonim — 7 august 2019 @ 9:21

 23. In hazna si a tras si tara dupa el (PSD).

  Comentariu by Anonim — 7 august 2019 @ 9:25

 24. un scenariu din multele…
  consilierul dat afara a fost pus pe tava pentru anumite beneficii ale unor psd isti pe persoana fizica.
  scenariul mai spune ca a fost lasat sa le arate pisica pana cand au cazut la intelegere.
  in secunda 2 dupa ce s a parafat deal ul pac si capu ,,nebunului „sacrificat pentru profitul pionilor.c asa i in sah.
  mai sunt cateva…

  Comentariu by wow — 7 august 2019 @ 11:32

 25. Povestea e mult mai grea, trece nivelul Mangaliei. Va spune ceva scandalul cu Dragnea Marilena, angajare fictivă dezvăluită de mine? Exact când să o pună șefă la Mamaia SA. S-a sucit treaba de la scandalul iscat de mine, scandal la PSD
  Constanța, dar în cele din urmă ieri a fost pusă șefă la Mamaia SA, iar eu am considerat că dacă Dragnea e la pușcărie pentru angajări fictive, trebuie să se facă o cercetare penală și pentru angajările fictive din Mangalia. Respectiva si-a dat imediat demisia, dar e prea târziu, 6 luni a fost angajată fictiv. În total, 20 de angajări fictive.

  Btw, credeați că îi las așa?:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=660738021097526&id=647254059112589

  Urmează emisiuni speciale cu Tetelu, Bobonete și alții, (separate) cu ce face primarul Mangaliței. Nimeni nu poate imagina ce le-am pregătit.

  Comentariu by Mentalistul — 7 august 2019 @ 16:22

 26. Asta e diliu cu acte-n regula.Dar e nemaipomenit de hazliu

  Comentariu by Anonim — 7 august 2019 @ 23:31

 27. Nu ne spune ca tu le-ai dat celor de la Antena1 ideea numelui serialului. Te rog, chiar vreau sa aud si asta

  Comentariu by Hai, lasă-ne — 8 august 2019 @ 2:55

 28. Acest diliu chiar trebuie ajutat și dus la un doctor bun …..

  Comentariu by Anonim — 8 august 2019 @ 7:17

 29. Nu eu, ci Radu Cristian i-a inspirat.

  Comentariu by Mentalistul — 8 august 2019 @ 8:25

 30. Numai scenarist nu fuseseși . Daca Pt toate mizeriile din voi , ajunge Mangalia subiect de bășcălie naționala, sa nu te aștepți la aplauze . Totuși, orice mizerie are limitele ei iar Pt asta, cu siguranța vei fi sancționat electoral . Porcăită-va căt vrea mușchiul vostru dar lăsați Mangalia in pace . E deja prea mult .

  Comentariu by Alt Dan — 8 august 2019 @ 11:24

 31. În acest moment Mangalia mai poate fi salvată doar de demesurile presei de investigații de la București. Organele penale abilitate au mereu altceva de făcut decât anchete la primăria Mangalia.
  Poate viitorul film va atrage atenția populației și va crește presiunea pe DNA. Doar ca să-și facă treaba. La Iorguș au fost suspect de activi, în condițiile în care nu s-a produs niciun prejudiciu.

  Este obligatoriu pentru Mangalia ca să se întâmple acest lucru. Dacă vor răspunde și unii consilieri, atunci va fi și mai bine, pentru că va fi o lecție importantă pentru viitor. Trebuie să înțelegem că Mangalia este a locuitorilor ei și nu a unor bande de hoți care se perindă de la un mandat la altul. Primarul, acoliții lui și consilierii trebuiesc verificați și la avere. Inclusiv moștenirile subite.

  Comentariu by lucian visa — 8 august 2019 @ 15:10

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress