Politica locală

31 iulie 2019

Șofer DROGAT cu METAMFETAMINE, prins la volan în Mangalia!

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 16:24

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia, la data de 31 iulie a.c., în jurul orei 4.15, au depistat un tânăr, de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada M.I. Dobrogeanu din Mangalia, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a reieșit un rezultat pozitiv pentru metamfetamină. Tânărul în cauză a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

Replica 31.07.2019

5 Comments

 1. Foarte bine că l-a prins. Problema e ce se întâmplă în țara asta și în Mangalia. Astfel de indivizi pot provoca oricând drame ireparabile. Ce face societatea și adiministrația locală împreună cu poliția pentru a preîntâmpina fenomenul ?

  Comentariu by lucian visa — 31 iulie 2019 @ 16:27

 2. https://marius-andrei.ro/contractul-cu-romania/
  articolul 17 …

  Comentariu by nabuco — 31 iulie 2019 @ 23:19

 3. Unul din locurile preferate al vânzătorilor și intermediarilor și, din păcate, al consumatorilor de droguri – care sunt in general adolescenți, elevi de gimnaziu și liceu – sunt scările lăsate în paragină din spatele Casei de Cultura. Da. In centrul orașului. Casa de Cultura, ruina care sta să se prăbușească.
  Drama e că acest lucru se știe.
  Și totuși, acolo se întâmplă asta în permanență. Sub ochii tuturor.
  Poate citiți acest mesaj, voi, cei care trebuie să faceți „ceva”, chiar daca de ani de zile arătați clar că nu vă pasă. Pentru că clanurile sunt tari.

  Comentariu by Anonim — 2 august 2019 @ 22:16

 4. Ma, tu vrei sa ne lasi fara venituri ai grija ciocu mai mic , nu iti dai seama ca daca voiam ii saltam de mult pe toti.

  Comentariu by Politistul — 3 august 2019 @ 9:31

 5. Enjoy the game of slots, free or as opposed to.
  If you really want to win at Betting exchange Darts, it important to as being a careful watchful.
  I have check-driven the foremost ASUS Netbook and adored thought. http://uniqueperu.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=blogfreely.net%2Fnealwood48%2Ffree-online-roulette-wheel-can-regarded-great-pastime

  Comentariu by lucky palace casino — 8 august 2019 @ 5:39

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress