Politica locală

8 iulie 2019

Un sfert din oraș, cu trotuarele măcelărite! Niciun utilaj nu mai muncește în Cartierul Coloniști!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:52

Lucrările de reabilitare a trotuarelor și montarea de borduri din Cartierul Coloniști trenează de câteva săptămâni. După cum arătam într-un articol anterior, cetățenii din Coloniști sunt exasperați de faptul că, firma contractată de primărie, a măcelărit orice urmă de trotuare, lăsând în urmă numai moloz și pietriș aruncat la întâmplare. Mai mult, după hei-rupismul inițial, în care muncitorii tocmiți de primărie au sfredelit infrastructura din Cartier – bună, rea, dar circulabilă la acel moment – peste străzile Coloniștiului s-a abătut o liniște de rău augur.

Utilajele și-au luat tălpășița, zice-se din cauza neplății angajaților – muncitorii au plecat către orașe unde administrațiile au cu ce să le achite salariile, iar locul avântului tovărășesc de la început l-a luat bâzâitul muștelor. Trotuarele sunt fie acoperite de moloz și smoală, fie de buruieni frumos colorate. Timp în care cetățenii zonei, pietoni și autoturisme, fac slalom unii pe lângă alții, sperând la vremuri mai bune, când administrația publică locală va ști să le chivernisească ceva mai bine banii pe care îi varsă, anual, la buget, astfel încât, un lucru început să nu se mai tărăgăneze ani de zile până la finalizare.

Așteptăm, cu interes, o nouă reacție oficială a primăriei, care de altfel, ne asigura, pe 11 iunie, că a doua zi, pe 12 iunie, lucrările ar fi urmat să fie reluate. Nu au fost…

editiadesud.ro

4 Comments

 1. Continuaţi înainte, ăştia care l-aţi votat…

  Comentariu by Părintele Idiocraţie — 8 iulie 2019 @ 17:35

 2. Firma care a avut contractul, l-a reziliat. Probabil, ca nu au putut returna „tva”tip Udrea, care o fi acum de 50%.
  Cine credeti ca se va incumeta sa preia lucrarea? „tva Udrea” e mare..

  Comentariu by pop — 8 iulie 2019 @ 18:33

 3. Tranteste si cimitirul , gata cine stinge lumina?

  Comentariu by ipsi — 9 iulie 2019 @ 9:08

 4. https://www.cotidianul.ro/greco-romania-progrese-insuficiente-in-combaterea-coruptiei/

  Comentariu by nabuco — 9 iulie 2019 @ 11:25

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress