Mangalia – politica locală

2 iulie 2019

Liviu Pleşoianu continuă seria atacurilor la adresa Vioricăi Dăncilă: „Oamenii liberi ai acestui partid nu vă acceptă lesa, nu acceptă să le puneți botniță”

Filed under: PSD — lucian visa @ 16:35

Liviu Pleşoianu a reacţionat printr-o postare pe social media în care îi spune premierului Dăncilă că foarte mulţi oameni i-au strâns mâna cerându-şi scuze pentru faptul că sunt nevoiți să voteze „ împotriva inimii lor”.

Liviu Pleşoianu„Știu că știți că știu că ați câștigat voturi doar pentru că sunteți premier și pentru că ați programat Congresul între codul administrativ și rectificarea bugetară. Nu știți că știu că nu știți câți oameni din teritoriu, delegați la Congres, au venit la mine după ce am vorbit, mi-au strâns mâna și și-au cerut scuze pentru faptul că sunt nevoiți să voteze împotriva INIMII lor.

Știu că știți că știu că, dacă mâine nu mai sunteți premier, veți fi ovaționată în Congres la fel ca domnul Oprișan. Pentru că numai o persoană de mare caracter ca dvs. poate arunca acum tuciul cu terci în capul lui Dragnea, în condițiile în care cam tot ce sunteți i se datorează…”, a scris pe Facebook deputatul PSD.

Viorica Dăncilă a câştigat voturi dar a pierdut sala

„Știu că știți că știu că erați complet panicată în timpul discursului meu. Pentru că, atunci când am început să vorbesc, ați realizat că veți câștiga voturile, dar veți pierde sala.

Știu că știți că știu că oamenii liberi ai acestui partid nu vă acceptă lesa, nu acceptă să le puneți botniță și să le interziceți pur și simplu să VORBEASCĂ LIBER!

Știu că știți că știu că toate temele pe care le doriți tabu, interzise, au fost abordate de mine la Congres în aplauzele OAMENILOR LIBERI din PSD. Aplauzele miilor de delegați arată un singur lucru: v-au votat conjunctural, pentru că aveți pâinea și cuțitul de premier, dar nu sunt în ruptul capului de acord cu noul dvs. discurs”, este mesajul deputatului Liviu Pleşoianu de pe pagina sa de socializare.

Antonia Hendrik, evz.ro 02.07.2019

4 Comments

 1. E altfel la alt partid ?

  Comentariu by lucian visa — 2 iulie 2019 @ 16:35

 2. https://www.replicaonline.ro/pozitia-damen-referitoare-la-licitatia-pentru-corvete-395813/
  Schengen atentie ca sosim …

  Comentariu by nabuco — 3 iulie 2019 @ 22:43

 3. „ştiu că ştii că ştiu”… Moaamă ce ne-a rupt în gură pesedilă cu gradele lui de aprofundare a conştiinţei stelare! Ori îi place de Alberto Sordi, ori e ceva yogin bivolar, d-ăla. Iar dacă ţin cont de obsesia aleşilor noştri pentru vrăji, flacăra violet, horoscop, descîntece, miruială, cruci făcute corect şi tămîie, gheare de găină şi chiloţi pe dos, atacuri energetice şi tunelele dacice spre Lună, înclin să cred că e doar un sonat.

  Comentariu by Părintele Frecţie — 6 iulie 2019 @ 5:49

 4. https://www.cotidianul.ro/semnale-ca-americanii-au-probleme-in-marea-neagra/

  vs.

  https://www.navy.ro/events/598/13359_m.jpg

  Mare ţi-e pavilionul, Doamne!

  Comentariu by nacuco — 15 iulie 2019 @ 16:50

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress