Mangalia – politica locală

20 iunie 2019

Dăncilă: Revenirea la alegerea primarilor în două tururi este imposibilă

Filed under: Ştiri naţionale — lucian visa @ 16:41

Președintele interimar al PSD Viorica Dăncilă a afirmat că este imposibil revenirea la alegerea primarilor în două tururi, notează stiripesurse.ro.

„Acest lucru e imposibil pentru că orice modificare se face cu un an înainte de alegeri. Deci această modificare cred că nu mai are sens să o discutăm. Și eu cred că bine, pentru că evităm astfel votul negativ. Ca să faci două rânduri de tururi nu cred că e oportun. Este opinia mea personală. Nu am discutat cu nimeni despre alegerea primarilor în două tururi, dar eu am încredere că cel ales prin vot trebuie să conducă comunitățile respective”, a declarat Viorica Dăncilă, marți seară la România Tv, întrebată dacă ar fi dispusă să facă un compromis cu ALDE pentru alegerea primarilor în două tururi.

Replica 20.06.2019

8 Comments

 1. RADU CRISTIAN, PRIMAR PE VIATA….

  Comentariu by COCO — 20 iunie 2019 @ 16:41

 2. https://www.cotidianul.ro/mobilizare-la-psd-capete-in-gura-m-e-usr-m-e-pnl/
  O2zy primar !

  Comentariu by nabuco — 21 iunie 2019 @ 14:33

 3. Cu un astfe de discurs ,cu mentalitatea asta de activist PCR a lui Stroe ,PSD -ul nu va lua nici 20% in judet .Asta pentru ca ,,s-a muncit mult ” si au obtinut 18% la Mangalia .

  Comentariu by fn — 21 iunie 2019 @ 15:26

 4. Piticul stă fără grijă, că PSD nu-i va face nimic. Are buzele prea reci… E omul lor, e din aceeaşi gaşcă de baroni care taie şi spînzură.

  Comentariu by Părintele Futuimamaeideadministraţie — 21 iunie 2019 @ 18:46

 5. Mangalia va avea șansa la următoarele alegeri locale să se elibereze de baronism, să-i lase cu buza umflată de la un mare pumn în bot.
  Depinde de oameni, chiar și de cei de pe aici.
  Prezentul e într-un fel, dar viitorul poate fi altfel.

  Comentariu by Mentalistul — 22 iunie 2019 @ 18:04

 6. Corect! Salvarea e la pesedeu şi la acea soluţie de avarie obosită pe care o propun îmbogăţiţii „luminaţi”, numind-o pompos „social-democraţie”, după ce au golit bugetul ţării. Ideologia asta băşinoasă, de tranziţie de la „clasa muncitoare” la „clasa de asistaţi” este incompatibilă cu existenţa celor care pot trăi şi prospera din munca proprie.
  Mai ales că, uite, pentru că lumea nu a votat suficient, acum vin americanii să ne fure copiii…

  Comentariu by Părintele Manipulaţie — 22 iunie 2019 @ 21:36

 7. Stie cineva cati bani se duc in vestita firma de casa dde la Eforie pentru amenajarea spatiilor verzi? Primaria cica nu mai are bani pentru taierea buruienilor si fac presiuni pe salariatii din aparatul de specialitate sa iasa in parcuri sa le amenajeze cu bani de acasa daca mai vor un loc de munca. Sa veniti sa-i fotografiati pe consilieri cum dau cu motocoasa, vopsesc garduri si planteaza flori.

  Comentariu by dana — 23 iunie 2019 @ 7:27

 8. Nea Ilie, Nea Ilie vino din lumea aialalta sa vezi ce s-a ales din gradina caminului de batrani facuta din banii tai si din munca ta. Duamna Peleanu Anca nu are timp sa o ingrijeasca pt ca are vila de inchiriat in Vama si banii de la batranii din camin nu-i mai ajung. Sa va fie rusine

  Comentariu by Anonim — 23 iunie 2019 @ 11:00

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress