Mangalia – politica locală

27 mai 2019

Decizie definitivă Liviu Dragnea, CONDAMNAT cu EXECUTARE de Curtea Supremă

Filed under: PSD — lucian visa @ 14:54

Liviu Dragnea, preşedintele PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, condamnat 3 ani şi 6 luni cu executare. Decizia este definitivă.

Procesul în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman a ajuns la final. Judecătorii Curţii Supreme s-au pronunțat în dosarul în care președintele PSD Liviu Dragnea este acuzat că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv președinte al PSD Teleorman, ar fi coordonat şi controlat activitatea DGASPC Teleorman, instituţie în cadrul căreia au fost angajate fictiv Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica. Dragnea a fost condamnat la 3, 6 luni cu executare.

Adriana Botorogeanu a fost condamnată la 2 ani cu suspendare.

Rodica Miloşi, fost şef în cadrul DGASPC Teleorman, a primit 3 ani cu suspendare.

Magistraţii au decis încetarea procesului pentru fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodan.

Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare, însă a contestat decizia. Acum decizia este definitivă.

Dragnea ajunge la Rahova

Totul ţine de cât de repede vor ajunge la Tribunal documentele, iar magistraţii de aici vor trimite actele la poliţie. Va intra la Penitenciarul Rahova, acolo unde se află şi Radu Mazăre, va sta şi el într-o perioadă de carantină, după care va fi transferat la un alt penitenciar.

Replica 27.05.2019 (parțial)

13 Comments

 1. Și cum un rău nu vine niciodată singur, uite că Dragnea, conducătorul României de facto, pierde alegerile și ajunge unde îi este locul. Rușine oportuniștilor din PSD care au acceptat să fie conduși în acest fel. Valabil și la alte partide. În general dictatorii sfâșesc prost. Nici la Mangalia nu va fi altfel.

  Totuși, pentru PSD pierderea liderului absolut și a alegerilor aduce și ceva bun, posibilitatea reformei.

  România are nevoie de un partid social democrat de tip occidental. Nu de un partid care oferă pomeni și distruge viitorul unei țări, ci de un partid care construiește și are grijă ca toți oamenii să-și câștige decent traiul de zi cu zi. Doar cei care nu pot să muncească să fie ajutați.
  Dacă vor adopta o a astfel de politică, prin aducerea la conducere a unor lideri moderați și cu viziune, evident nu analfabeți, vor avea o mai mare susținere din partea intelectualității de valoare a României. Dacă nu, vor ajunge PNȚCD.

  În momentul de față PSD mai are un mare atu în raport cu PNL sau USR. Nu e dirijat de servicii și poate face cu adevărat o politică social democrată. Dacă iese acum de la guvernare, așa cum ar fi firesc, mai are o șansă. Eu, care sunt un social liberal, aș putea susține un astfel de partid, golit de nulități. Îmi aduc aminte că în guvernul Năstase, chiar dacă nu îmi plăcea individul, nu aveam ce să zic despre calitatea majorității miniștrilor. Păi între Năstase și Dăncilă e o diferență uriașă, cam ca între un intelectual de clasă și o fostă vânzătoare de la alimentara dinainte de 1989. Depinde de cei din PSD, dacă mai au un dram de înțelepciune sau nu. Probabil nu.

  Comentariu by lucian visa — 27 mai 2019 @ 14:43

 2. S-a facut dreptate ,dar atentie urmeaza si altii.

  Comentariu by VUCEA DAN — 27 mai 2019 @ 14:57

 3. Daca nu era dirijat de servicii era kaput demult ce dracu

  Comentariu by Fane — 27 mai 2019 @ 22:54

 4. O sa se duca tara de rapa pana se reorganizeaza PSD, cu un presedinte de cacat ca Iohanis si cu un partid la guvernare fara presedinte.

  Comentariu by sss — 28 mai 2019 @ 0:27

 5. Urmeaza : https://giphy.com/gifs/tariceanu-laura-ck-l0Ex1ECVuO8yVOgsU

  Comentariu by Anonim — 28 mai 2019 @ 8:32

 6. Luni dimineață, la ora 08:53, când nu se știa ce sentință va primi, scriam asta pe facebook:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3212706065422219&id=100000485715789

  《Într-adevăr, este un moment istoric. Iată cum a venit vremea ca social-democrația din România să se schimbe, să renunțe la modelul autohton pe care l-am avut timp de 30 ani. Și să se alinieze la modelul european din Suedia, Germania, Norvegia, UK, etc.

  În județul Constanța, 30% din simpatizanții PSD care s-au prezentat la vot au dovedit un puternic sentiment anti-Dragnea și au votat Pro România.

  Mai clar de atât nici nu se putea, electoratul și-a exprimat sentimentul față de Dragnea și față de modelul lui dictatorial.
  Cuvântul de bază în conceptul „social-democrație” este „DEMOCRAȚIE”.》

  Comentariu by Mentalistul — 28 mai 2019 @ 9:05

 7. O altă postare, de vineri:

  ♧ Pe Dragnea îl judecă pentru angajarea fictivă a două persoane. Vinovat de la distanță, prin influență, zic procurorii.
  ♤ Primarul Mangaliei a angajat fictiv zeci de persoane. Vinovat direct, zic documentele, cu semnătura Primarului pe statul de funcții.
  ♡ În sinea lui, Primarul ține partea lui Dragnea și îi dorește achitarea. Altfel Primarul Pițiponc nu are nicio șansă de scăpare.

  ◇ În timp ce Sfântul Pițiponc, preadădătorul de pachete cu ulei și zahăr, se roagă pentru achitarea lui Dragnea, mă insultă public pentru că sunt consilier local pentru social-democrați.
  Să presupunem că aș fi cel mai rău din lume… De aceea Pițiponcul a furat și a ruinat Mangalia, pentru că aș fi eu un rău? Ce fel de justificare schizo e asta? Cum ar zice un grof: „Am pârjolit vreo 50 de sate românești, cu tot cu săteni! Pentru că mă enervează Avram Iancu! E numai vina lui! A lui și numai a lui, îi are pe săteni pe conștiință!”.
  Iar trollii complici Pițiponcului sar cu o justificare mai dilie: „dar Tusac? dar Iorguș?”.
  Ce e cu ei? A reușit Mangalia să scape de ei, ca să avem un altul care îi întrece cu mult la nemernicie? Să se ia toți 3 de mână și să plece unde vor, sau unde îi duce duba, dar să lase Mangalia în pace să își facă destinul!

  Comentariu by Mentalistul — 28 mai 2019 @ 9:08

 8. Iar se lauda singur a dat-o iar in paranoia probabil nu si-a luat medicamentele. Cu scumpirile astea, nici treaba nu mai merge la vama..

  Comentariu by Sile — 28 mai 2019 @ 20:37

 9. Pt.8
  Acum ai înțeles de ce o sa fie mazilit Radu?
  Pentru că eu scot public dovezile, iar proștii lui Colgiu scâncesc de sub anonimat că „paranoia”.
  Și se face mic… mic…mic…

  Comentariu by Mentalistul — 28 mai 2019 @ 23:54

 10. https://www.replicaonline.ro/pronuntarea-in-dosarul-lui-ips-teodosie-pe-5-iunie-392557/

  Comentariu by nabuco — 30 mai 2019 @ 13:46

 11. Comentariile din Replica sunt interesante.

  Comentariu by lucian visa — 30 mai 2019 @ 19:50

 12. @10 -@11 Nu numai cei ce se joaca cu zeii de sus,primesc palme,ci si DEMIURGII nostri „laici” ! http://epochtimes-romania.com/news/umilinta-suprema-s-a-stabilit-oficial-si-definitiv-in-instanta-ca-ccr-a-incalcat-constitutia–273921?fbclid=IwAR0mupCEk8GEgSPGHLRES51zw4ZnmM-kNEkC4q_t0NHNTgF9SIp180wh3Bc

  Comentariu by I.S — 30 mai 2019 @ 21:08

 13. @10= Spuneati mai jos ca „s-a activat” si Nastase ! Se pare ca si-a „dadacit” bine si pupilu’ -Ponta- care,iata ca a devenit mai rezistent la…spray ! https://kmkz.ro/ponta-e-ca-gandacii-de-bucatarie-dai-cu-spray-crezi-ca-ai-scapat-si-dupa-un-timp-reapare

  Comentariu by I.S — 30 mai 2019 @ 21:42

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress