Mangalia – politica locală

23 mai 2019

Încă o baracă de la M.I. Dobrogeanu, sub lama buldozerelor!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:44

Primăria Mangalia a demolat, în cursul zilei de miercuri, cea de-a treia clădire insalubră, de la marginea cartierului de case al orașului, din cele cinci supuse demolării, în baza unor hotărâri ale Consiliului Local. Procedura de demolare a parcurs toate etapele legale, astfel că, toți cei care au locuit în respectivele locuințe sociale au primit anterior somații de evacuare, în baza unor hotărâri judecătorești cu titlu executoriu. Toate cele 18 camere ale clădirii aflate în stare avansată de degradare au fost eliberate de către foștii chiriași, în urma somațiilor primite, la momentul demolării clădirea fiind goală. Cei care au fost evacuați din locuințele sociale aveau restanțe foarte mari la plata chiriei și întreținerii sau locuiau în respectivele clădiri fără forme legale. În aceeași zi, în prezența executorului judecătoresc, polițiștilor și jandarmilor, s-a procedat la evacuarea altor familii, pe numele cărora s-au emis hotărâri de evacuare, ulterior de executare silită, din locuințele situate în zona “Barăci”. Astfel, șase familii au părăsit locuințele sociale din ultimele două barăci, care urmează a fi demolate, dar și alte patru care locuiesc în imobilele sociale tip bloc, ce aparțin Primăriei Mangalia. Acțiunile de demolare și evacuare s-au desfășurat fără incidente.

editiadesud.ro 22.05.2019

9 Comments

 1. Superb, exceptional. Cu asta se lauda primarul, atat poate atat face. Un primar la nivel de borduri si gazon, atat. In rest demolari, ruine peste tot, minciuni, razbunari. Nimic din 2012, absolut nimic, 0 ( zero ) realizari. Realizarile le vede doar lingaul de Valentin Ciuraru, un mare politician, fara cuvinte.

  Comentariu by Anonim — 23 mai 2019 @ 15:56

 2. Uitati cu ce se ocupa hahalera de Valentin Ciuraru, mare politcian si un consilier al orasului. Daca eram in locul lui Botez Ionut, il dadeam in judecata pe acest nemernic.

  https://postimg.cc/w341SjHg

  Comentariu by Anonim — 23 mai 2019 @ 16:00

 3. https://www.cotidianul.ro/din-pnl-ul-din-decembrie-1989-nu-a-mai-ramas-decat-numele/
  si PNTCD-ul?
  https://www.replicaonline.ro/nicu-moroianu-391876/
  samd.

  Comentariu by nabuco — 24 mai 2019 @ 16:31

 4. Pițiponcul de Madagascar și-a anunțat candidatura pentru un alt mandat. Nu s-a mai anunțat nimeni, nu știe cu cine trebuie să se bată. Astfel că a luat la rând opoziția, cu articole plătite.

  Comentariu by Mentalistul — 24 mai 2019 @ 18:16

 5. Bă, ej’ nebun?!
  Cum naiba să băgați la pușcăria pulimii ditamai faraonul tomitan? Fără animatoare, fără parapante, prafuri…fara pretenul lui, Dragnea,fara „pitiponci” de primari malgasi de „toate culorile”,sustinuti de ei ! Da’ nu-i bai ca Fagadau…fagaduieste mentinerea averilor si proprietatilor de pe malul lacului si vor apare alti „pitiponci”…dornici de imbogatire ! Hazliu este cand urmatorii se „dezic” de astia,fiind in aceeasi tabara de jecmanitori,sau dintre cei care i-au sustinut pana-n panzele albe ! Da’ pana la locale mai va si nu-i exclus sa vina,din nou Moga sa-l sustina pe „pitiponc”,sau alt „malgas” ! Pitiponci…suntem noi !

  Comentariu by I.S — 24 mai 2019 @ 20:47

 6. Cei care nu voteaza referendumul,sau care voteaza „nu” la cele doua intrebari inseamna ca sunt „PITIPONCI” si „inghit” orice fel de „sustinut politic” care ne jegmaneste orasul ! Ma tem ca cei mai dastepti dintre „pitiponci” au primit deja „directiva” ! Uite asa tinem noi cu HOTII !

  Comentariu by I.S — 24 mai 2019 @ 21:09

 7. La prima postare am scris corect „jecmanitori” ! La a doua am gresit…dar nu prea mult,pentru ca mi-a luat tasta pe dinainte,gandindu-ma la „jeguri” ! Pentru ca asta sunt : niste „jeguri” !

  Comentariu by I.S — 24 mai 2019 @ 21:19

 8. https://adevarul.ro/news/politica/cum-ne-a-bagatreferendumul-mortul-casa-1_5ce83094445219c57e026fc0/index.html

  Comentariu by I.S — 24 mai 2019 @ 22:22

 9. https://www.cotidianul.ro/romania-ar-putea-sa-participe-la-explorarea-planetei-marte/

  Comentariu by nabuco — 3 iunie 2019 @ 21:52

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress