Mangalia – politica locală

2 mai 2019

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea: De azi, primarii pot folosi 10 miliarde euro din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii

Filed under: PSD — lucian visa @ 15:38

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a scris, joi, pe Facebook, că, edilii pot accesa 10 miliarde de euro din noul Fond de Dezvoltare şi Investiţii, pentru investiţiile primăriilor, asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară şi universităţilor.

„Când eram ministrul Dezvoltării, am imaginat PNDL pentru că experienţa de preşedinte de consiliulu judeţean mi-a dat posibilitatea să cunosc problemele cu care se confruntă fiecare comunitate, indiferent de dimensiune. Mulţi mi-au spus atunci că e o nebunie şi că nu voi reuşi. Azi, rezultatele vorbesc de la sine. Începând de astăzi, primarii au un nou instrument – Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. Românii merită să aibă aproape de casă şcoli, grădiniţe, creşe, spitale, dispensare, clinici medicale. Fiecare localitate poate avea drumuri asfaltate, apă curentă şi canalizare, reţea de electricitate şi gaze naturale. Sunt bani şi pentru locuinţe sociale pentru tineri sau pentru reabilitarea clădirilor cu risc seismic, cămine culturale şi lăcaşuri de cult”, a scris, joi, Liviu Dragnea, pe Facebook.

Acesta a mai completat spunând că primarii trebuie să depună documente la Bucureşti pentru a accesa fondurile care însumează 10 miliarde de euro.

„Ţine numai de primar să vină cu doar două documente la Bucureşti şi banii merg la comunitate, pentru oameni. Punem la dispoziţia primăriilor, asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară, universităţilor, 10 miliarde de euro pentru a le oferi cetăţenilor o viaţă mai bună. Noi ne dorim o Românie puternică, bogată şi respectată. Aşa cum am promis, creştem România şi aducem bunăstare românilor!”, a mai spus Dragnea.

Telegraf 02.05.2019

7 Comments

 1. E bine în România. Mai cauți prin beciul Guvernului și găsești 10 miliarde de euro. Tocmai buni pentru lăcașuri de cult. O șansă și pentru Mangalia de a finaliza bisericile începute și a mai ridica vreo 3-4 noi. Poate chiar una specială pentru lumină de la malul mării.

  Comentariu by lucian visa — 2 mai 2019 @ 15:41

 2. https://www.replicaonline.ro/sculptorul-mihai-buculei-a-devenit-cetatean-de-onoare-al-comunei-limanu-cu-ocazia-ceremoniei-a-fost-inaugurata-si-statuia-lui-mihail-kogalniceanu-video-389968/

  Comentariu by nabuco — 3 mai 2019 @ 11:31

 3. E o recunoaștere istorică. Kogălniceanu merita această statuie la 2 Mai (Două Mai). Chiar și post mortem. Felicitări celor care au făcut posibil acest lucru.

  Faptul că scuptorul a primit titlul de cetățean de onoare, nu e important.

  Comentariu by lucian visa — 3 mai 2019 @ 16:42

 4. https://www.dw.com/en/millions-of-germans-have-trouble-reading-and-writing/a-48633267

  Comentariu by nabuco — 8 mai 2019 @ 14:40

 5. @ 4 pardon „am bagat link gresit” (dar oricum interesant de stiut si luat aminte si la noi …)dar asta doream sa postez:
  https://www.dw.com/en/millions-of-germans-have-trouble-reading-and-writing/a-48633267

  Comentariu by nabuco — 8 mai 2019 @ 14:44

 6. @4/5
  https://www.cotidianul.ro/radu-mazare-prins-de-autoritati-in-madagascar/

  Comentariu by nabuco — 8 mai 2019 @ 14:45

 7. That is a good tip especially to those fresh to the blogosphere.
  Short but very accurate info… Many thanks for
  sharing this one. A must read post!

  Visit my web page :: Rafaela

  Comentariu by Rafaela — 12 mai 2019 @ 14:11

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress