Mangalia – politica locală

15 aprilie 2019

Totul pentru confortul genialilor noştri conducători RA-APPS face piscine şi jacuzzi la vilele de protocol din Neptun. Prietenul Robertei Anastase, printre câştigătorii contractului

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 11:13

Statul nu se zgârceşte când vine vorba despre confortul aleşilor noştri şi cheltuie milioane pentru ca aceştia să huzurească departe de ochii prostimii. RAAPPS va cheltui peste 750.000 de euro pentru construcţia a două piscine, un jacuzzi şi amenajarea unei porţiuni de plajă cu piatră specială, astfel încât tălpile fine ale conducătorilor să nu se ardă pe nisip când ies din vilele de procotol să facă o baie în mare. Una din firmele beneficiare este deţinută de fostul şef de campanie şi prietenul de familie al Robertei Anastase, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor în guvernarea PDL.

Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti (RA-APPS) a atribuit pe 25 martie 2019 un contract pentru construirea a două piscine şi a unui jacuzzi în complexu vilelor de protocol Lotus din staţiunea Neptun. „Proiectul implică construirea a două piscine exterioare cu suprafața construită de 278,51 mp și respectiv cu suprafața construită de 54,59 mp și a unui jacuzzi de 8 persoane cu suprafața construită de 13,69 mp, precum și a unei zone de plajă placată cu piatră naturală”, se arată în documentaţia de atribuire. Contractul a fost oferit fără organizarea de licitaţie electronică, în urma unei proceduri simplificate de achiziţie iniţiate pe 20 februarie 2019. Valoarea estimată iniţial era de 3.122.200 lei.

Contracte de 85 de milioane de euro

Câştigătoare a fost desemnată asocierea alcătuită din Topalis Engineering SRL (lider, reprezentată de Maria Rusea)- Klass Construct Engineering SRL (reprezentată de Dumitru Panţiru Pop, subcontractant cu 30% din lucrări)- Colen Impex SRL (reprezentată de Costin George Enescu). Cele trei firme, a căror asociere a fost unica înscrisă în competiţie, vor primi de la RA-APPS 2.903.648,74 lei, fără TVA. Interesant este faptul că SC Colen Impex SRL este deţinută de Alexandru Claudiu Coleşiu, fostul şef de campanie al Robertei Anastase, consilier al tatălui acesteia, pe când conducea compania de stat Conpet SA, dar şi partener de afaceri cu soţul politicienei. Prietenul Robertei Anastase a primit în ultimii ani aproape 50 de contracte de la stat, în valoare totală de 85 de milioane de euro.

Bar lângă piscine

Complexul de vile Lotus a fost construit în timpul lui Nicolae Ceauşescu şi cuprinde vilele Lotus, Nufărul, Trandafirul şi Ghiocelul. Aici se refugiază departe de ochii prostimii de rând înalţi demnitari ai statului, într-un lux exorbitant, plătit din banii publici. Pe marginea celor două piscine va fi construit inclusiv un bar deschis. Lucrările trebuie finalizate în maxim trei luni, astfel încât premierul, miniştrii sau alţi demnitari să aibă ocazia de a se scălda în piscină nouă chiar din acest sezon estival.

R.C., Replica 15.04.2019

19 Comments

 1. Cârcotașii zic că guvernul nu investește. Uite că mint. Dacă tot s-au dublat salariile, pensiile, trebuie ținut pasul și cu numărul piscinelor.

  Comentariu by lucian visa — 15 aprilie 2019 @ 11:15

 2. Blejnar, ACHITAT

  „Achită inculpatul Blejnar Sorin pentru complicitate la infracţiunea de evaziune fiscal; achită inculpatul Blejnar Sorin pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat (în forma sprijinirii”, se arată în minuta Curţii Supreme.

  „Condamnă pe Jugănaru Andrei Florin la pedeapsa de 5 ani şi 6 luni închisoare pentru complicitate la infracţiunea de evaziune fiscală, condamnă pe inculpatul Jugănaru Andrei Florin la pedeapsa de 5 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat, contopeşte cele două pedepse principale aplicate inculpatului Jugănaru Andrei Florin, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, de 5 (cinci) ani şi 6 (şase) luni închisoare”, se mai arată în minută.

  „Condamnă pe inculpatul Preda Emilian Dumitru la pedeapsa de 5 ani şi 6 luni închisoare pentru complicitate la infracţiunea de evaziune fiscală, condamnă pe inculpatul Preda Emilian Dumitru la pedeapsa de 5 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat (în forma constituirii), contopeşte cele două pedepse principale aplicate inculpatului Preda Emilian Dumitru, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea, de 5 (cinci) ani şi 6 (şase) luni închisoare.

  Blejnar, nasul borfasului din Mangalia.

  Comentariu by Anonim — 15 aprilie 2019 @ 11:51

 3. Am aflat odată că Blejnar ar fi vinovat, apoi că nu e. Cam ca în poezie. Era pe când nu s-a văzut, azi îl vedem și nu e.

  Pe mine mă sperie soluțiile total diferite date de Curtea de Apel București și ÎCCJ, în același dosar. Condamnările nu se mai fac pe probe ? Se fac pe protocoale, pe șantaje ? De când nu mai e LCK la DNA se judecă corect ?

  Comentariu by lucian visa — 15 aprilie 2019 @ 12:35

 4. ptr 2 – corecta punctarea. Cine spera ca r c sa pateasca ceva, se inseala.
  A urcat in barca care trebuia si-i merge bine.
  De unde se obtin cei mai multi bani ?? in procente, desigur. Din inlocuit borduri, gen videanu.
  Faci cite un trotuar din pavele pe citeva strazi, cine le poate contabiliza ??

  Comentariu by pop — 15 aprilie 2019 @ 20:07

 5. https://www.facebook.com/groups/654029964744954/permalink/1313085142172763/

  Comentariu by Mentalistul — 16 aprilie 2019 @ 11:19

 6. Am reusit sa vad inregistrarea cu sedinta in care investitorul matura pe jos cu consiliul local. Acesti consilieri ori sunt cumparati ori n au nici un pic de coloana vertebrala.
  Oare acest investitor sirian a venit la mangalia sa faca acte de caritate? Nu. A cumparat cu buna stiinta in ideea ca va face profit dupa o investitie Nu vad de ce ar fi orasul obligat sa vanda lui ce vrea cum vrea si cand numai in ideea ca el e marele investitor. Nu e singurul care a investit. Dar e singurul nesimtit care vine santajeaza face lobby si mai si declara asta. Asteptam ca cel putin un consilier sa l puna la punct pe neobrazat.
  Ma repet nu face acte de caritate . Vrea sa faca profit. Sa faca. Dat nu santajand .
  Inca o data rusine ramelor de consilieri. Chiar daca n aveam nici o asteptare de la ei.

  Comentariu by Wow — 17 aprilie 2019 @ 7:40

 7. Wow… ce limitat esti !

  Comentariu by Anonim — 17 aprilie 2019 @ 8:00

 8. Au fost 13 consilieri: 9 PNL, 2 UNPR și 2 ALDE.
  Toți au votat. Între proprietatea pentru care voia Murad extindere și terenul concesionat se află strada Faleza Olimp (domeniu public).
  Eu și Alexandra am părăsit ședința pentru că s-a ajuns la o dictatură, ne-au fost încălcate drepturile consilierilor locali de a propune amendamente. Ajunsese totul un circ trist.
  Când am ieșit din ședință am propus și celor de la ALDE să plecăm. Ei au rămas. Aveau hotărâri de patrimoniu de votat.
  Dacă ar fi părăsit ședința cu mine, nu ar mai fi fost cvorum de patrimoniu și mai mult de jumătate din hotărâri nu ar fi fost adoptate. Ar fi revenit cu ele în altă ședință, dar i-am fi lecuit de aroganța și de dictatura pe care au început să o manifeste.

  Cei rămași în ședință au pupat în fund pe Murad, nicio diferență între ei. Ba au aplaudat frenetic o încălcare a legii.

  Comentariu by Mentalistul — 17 aprilie 2019 @ 11:23

 9. Toti avem limitele noastre anonimule.
  Doar prostia nu are limite. Iar tu o ne o demonatrezi

  Comentariu by Wow — 17 aprilie 2019 @ 12:47

 10. ptr 9 – din pacate, tara e plina de „anonimi” prosti…atit il duce mintea, atit spune.

  Comentariu by pop — 17 aprilie 2019 @ 13:56

 11. https://www.youtube.com/watch?v=MdSl2tkYQIw

  cei doi de la ALDE:
  https://www.youtube.com/watch?v=2UyHcoLFWw0

  Comentariu by nabuco — 17 aprilie 2019 @ 14:52

 12. explica mi te rog si mie de ce n au iesit cei de la ALDE din sala.care le a fost interesul?
  scuza mi ignoranta si sper c am fost politicos:P

  Comentariu by wow — 17 aprilie 2019 @ 16:25

 13. Pai si de ce nu faci plangere daca e ilegal Mentalistule? Se supara Cristi Radu pe tine?

  Comentariu by Anonim — 18 aprilie 2019 @ 9:10

 14. Pt 12:
  Probabil pentru că spre deosebire de mine, ei sunt consilieri responsabili și au dorit să nu fie împiedicate proiectele primarului. De la pct.10 până la pct.30 pe ordinea de zi au fost hotărâri de patrimoniu, de 13 voturi.
  Dar dacă calculez cum le-au votat, ar trebui să bănuiesc vreun interes acolo unde au votat „pentru”? Aș fi răutăcios.
  Dacă ar fi să-mi fac o opinie după cum a fost pupat în fund Murad, cel care se lăuda în ședință că i-a inventat pe Radu Cristian – primar și pe Filip – consilier, aș spune că nu a existat coloana vertebrală. Primarul și Filip au vrut să muște din mână care i-a inventat. Dar Murad s-a pișat pe ei, efectiv. Cei de la ALDE au arătat o obediență care în filmare se vede umilitoare, în emoția că e Murad în sală nu au mai știut să se abțină, unul nu știa dacă să se ridice în picioare să se adreseze lui Murad, făcea genoflexiuni, celălalt îi dădea peste mână că să vorbească el. Au căutat aliat în Murad, dacă cumva de ceartă Murad cu Radu.

  Eu am luat oamenii așa cum sunt, să am pretenția că îi pot schimba este prea mare. Pot determina acțiunile lor pe moment, am schimbat votul multor hotărâri, pe moment, dar nu pot schimba cine sunt ei. Astfel că îi iau așa cum sunt și încerc să interacționez astfel încât din felul cum sunt ei să ajung la o consecință pe care o doresc. Toți consilierii fac politică. Sunt momente când politica intereselor proprii este evidentă, dispare corectitudinea. Să urli de 3 ani despre circul Orlando și despre avocați, când subiectele au fost încheiate demult, este deja politică. Să taci la subiecte mult mai grave, ori să fii părtaș la ele din interese politice, nu te deosebește cu nimic de obedienți. Dacă vor ajunge cumva la putere sau de partea puterii, vor fi mai răi decât obedienții de acum. Pentru că obedienții sunt mulți și proști, nefiind interesați dacă e bine sau nu e bine ce se întâmplă, din moment ce sunt forțați să se întample. Rezultatul este la fel de dezastruos în ambele cazuri: că o faci din prostie, ori că o faci din nemernicie intenționată. De exemplu, Radu si gașca din primărie o fac din nemernicie intenționată. Iar consilierii o fac din nemernicie de lipsa de coloană vertebrală.

  Lipsa de coloană vertebrală se poate remarca la cei care o au în fire tot timpul, chiar și la situațiile mărunte când urezi „Bună ziua!”, dar la unii apare când le este teamă sau sunt prea lași, ori când sunt prea avari și vor să pună mâna pe ceva, practic o alegere a lor să fie obedienți și incorecți în obediența lor. Am scris atât de mult să pierd proștii pe drum, când văd mult text își dau ochii peste cap de oboseala. Ca să intru în subiect este așa: Dacă la multe proiecte HCL s-au abținut, nefiind convinși de legalitate, la proiectul cu Murad, chiar stiind că este o problemă cu legalitatea să dai o extindere peste o stradă, adică peste un teren care e domeniu public, au precizat în mod expres că dacă secretarul municipiului își dă acordul de legalitate, ei sunt „pentru”. Ce s-a schimbat? Beneficiarul. Dacă solicitantul ar fi fost un oarecare, în veci nu ar fi fost de acord.
  Înțeleg politica. Ajungi uneori la compromisuri, ăsta este jocul. Dar depinde mult de miză, depinde ce cedezi. Nu cedează nimeni de la mă-sa, terenurile sunt ale municipalității, deci ale Mangaliei. Nu sunt un fanatic, pot înțelege politica, dar politica făcută în favoarea Mangaliei. Ce vrei Murad? Să te aplaud pentru că ți-ai făcut o afacere și ți-o susții implicat în mafia politică? Mulți și-au făcut afaceri în România și nu au fost pupați în fund precum Murad de către politicienii obedienți. Deci motivul este celălalt, că îl pupă în fund datorită implicării în mafia politică.
  Eu sunt altfel, eu am cojones. În orice negociere, în orice politică. Aș fi pus condiții. Aș fi pus condiții pentru teren, obligatii economice și ce poate să facă cu el, ni orice. O destinație a concesiunii. Asta, bineînțeles, după găsirea unei căi legale, nu ce au aprobat. Sunt de acord ca investitorii să fie sprijiniți. Nu unul cu investiția, iar 2 care si-au facut niste cocioabe pe plajă să îi fure tot caimacul. Și aș fi de acord fără să conteze numele investitorului, nu ar fi fost corect să mă împotrivesc doar pentru că e Murad. Dar în oricare din cazuri, aș găsi soluția cea mai bună pentru Mangalia. L-aș fi constrâns cu amendamente la HCL pentru ce se poate face acolo. Pentru că nu este o vanzare, ci este o concesiune care oricand se poate încheia. Astfel l-aș fi făcut pe Murad obedient Mangaliei, nu să se urce așa peste ea, cu aroganță. Nu e Murad singurul care are hoteluri în stațiunile noastre, mai sunt si alții, care au investit milioane de euro în ele, au făcut 4 și 5 stele. Unul dintre ei este neam cu mine, nu a venit în ședința CL, nu l-am adus să ceară terenuri pentru că a investit și să facă pe arogantul cu autoritatea publică locală.
  Pupincurismul pe care l-am văzut în ședință a fost umilitor pentru consilieri, inclusiv ALDE. Știam că nu pot avea încredere în ei, de când au început să mă atace din umbră, pe față că suntem „parteneri de opoziție” iar pe la spate mă atacau crispați de ascensiunea mea în popularitate. Oricât rahat ar mânca unii pe aici, la ora aceasta am cea mai mare popularitate în Mangalia. Nu ajută la nimic, dacă nu știi joaca politică. În 2016 am fost pus pe liste în ultima zi, cu o demonstrație de forță, i-am pus pe Felix și toată brigada împărăției de la Constanța într-un microbuz și au venit într-un suflet la Mangalia să mă pună pe liste „chiar dacă nu mai candidează nimeni de la PSD, băiatul acesta trebuie să candideze!”. De ce? Când cu câteva zile în urmă nu auzise nimeni de mine să fiu vreo proemininență în PSD? Nici nu eram cu o zi în urmă în PSD. De ce am fost propunerea pentru viceprimar a lui PSD, ALDE și PMP? Pentru că mă știau ce băiat bun sunt? Nici nu mă știau.
  De ce pe comunicatul PSD scrie:
  1. pleacă Iorguș
  2. vine Mentalistul
  Pot să facă alții pe proștii cât doresc, dar este evident că am cojones și îmi permit să am cojones față de oricine, inclusiv față de mustăcios, Felix, Iohannis sau față de oricine cu orice funcție. Când mi-au cerut ceva cu care nu am fost de acord, am ascultat spunând „Am înțeles!” Iar la final am spus „Am înțeles. Am înțeles ce spuneți, dar cam atât, pentru că nu înseamnă că am înțeles și execut!”. Cei care voiau să scape de mine își frecau deja màinile, scânceau pe aici cu termene pentru când voi fi exclus, că în 6 luni maxim, etc. Fără să înțeleagă că joc în altă ligă, mult peste ei.
  Ce crezi că aș fi făcut dacă rămâneam în ședință cu privire la Murad? L-aș fi dat jos din corcoduș. Fiind supărat pe atitudinea lor de la buget, am uitat de Murad, atât de important este el pentru mine. Dacă ieseau si ALDE din ședință, altfel se poziționau lucrurile. Dar ei juraseră deja obediență, cu speranța că se va supăra Murad cândva pe Radu și vor primi cumva sprijinul lui Murad. Fibrilau în ședință, nu știau care să pupe papucul mai repede și unde să-l pupe. Afirm asta public fără jenă, în ajutorul celor de la ALDE, să vadă și Murad că poate avea alți obedienți, pentru că văd că asta își doresc cei de la ALDE. Pentru mine, ori pentru cetățeni, că de schimbă obedienții de la PNL cu alții, nu înseamnă nicio schimbare de situație a Mangaliei, decât că va fi devalizată cu ajutorul altora decât cei de acum. Degeaba personal nu își doresc unii pentru ei, dacă din obediență o fac pentru alții. Și din consilierii PNL sunt unii care nu obțin nimic din obediența lor, dar fiind fără coloană vertebrală, rezultatul este același: sunt complici la ruinarea Mangaliei. Nu este o vina mai mică sau mai mare, este la fel.

  Cât despre compromisuri politice, nu mă refer la cele în care ești de acord cu o ilegalitate sau o imoralitate, ci la negocieri de pe un nivel în care obții mai mult în favoarea Mangaliei sau a politicii tale, prin ceea ce dai. Să câștigi mai mult decât dai și să pui oamenii la locul lor și la nivelul lor. Când se lăuda Murad cu investitiile și numărul de angajați, nu aș fi pierdut ocazia să îl fac să promită să construiască un parc, ori un loc de joacă pentru copii, mai mare. Ce sunt 50.000 euri pentru unul cu 40 milioane euro investite în zona noastră, cu 1.000 de angajați? Ce ar însemna pentru unul cu 1.000 de angajați să susțină 1 angajat pentru întreținerea și administrarea parcului respectiv?

  Am să fac o paralelă, să se înțeleagă mai bine. Aveam un produs competitor cu Heineken și Peroni. Piață HoReCa din toată țara avea reticiență pentru un „new-entry”, țineau Heineken pe meniu. Intreb:”Ai contract cu ei, ai primit ceva marketing?”.
  „Nu. Dar am băgat Heineken pe meniu, poate îmi dau și mie buget.”-îmi răspundeau mulți. Ori îmi spuneau vânzătorii mei că li se răspunde.
  „Dacă Heineken are exclusivitate pe gratis în locația ta, crezi că va veni vreodată să ofere ceva? Ia bagă-mi berile pe meniu, să vezi că a doua zi este la ușa ta cu o ofertă! Și eu îți ofer suma X pe an, Heineken nu își permite nici o treime, pentru că bugetul este per hectolitru la ei. Listează produsul pe meniu, vezi cum se vinde până vine Heineken cu oferta, iar dacă produsul se vinde și oferta mea este mai bună, ești mai câștigat. Dacă îți convine oferta Heineken, ești câștigat pentru că nu ar fi venit cu o ofertă la tine decât dacă și-ar fi făcut milă de tine.”

  Am scris mult pentru un răspuns, pentru că dacă răspundeam scurt răspunsul era prea drastic, pentru că adevărul este drastic. Adevărul este neplăcut, oamenii reacționează drastic când nu înțeleg toate aspectele. Eu nu sunt supărat pentru cum s-a votar, ci pentru modul CUM s-a votat. Acel proiect de hotărâre a dezvăluit toate caracterele și toate politicile. Colegii mei de la PSD nici nu au venit la ședință, dar sunau pe toți cum se votează 26. Cei de la PNL și UNPR au făcut pe ei de teamă să nu se supere Murad, cel care finanțează PNL și a creat o mafie politică în PNL, de exemplu l-a creat pe Radu Cristian. Cei de la ALDE ar vrea să fie ei controlați și sprijiniți de Murad, adică se schimbă doar sclavii. Iar eu fac pe interesantul, fără a avea aparent vreo acțiune cu privire la subiect.
  Dar doar așa pare, întrucât imediat, respectiv Duminică, Ludovic Orban, mai erau pe acolo si Siegfred Mureșan, și Huțucă, și Rareș Bogdan, l-au umilit pe Radu Cristian. Pentru că din cauza minciunilor lui au considerat că își pierd credibilitatea în campania pentru europarlamentare. Nu a mai fost dat exemplu cu cele 26 milioane euro absorbite din fondurile europene în ultimii 3 ani, nu a mai fost amintit în niciun discurs, iar în locul lui a vorbit pe scenă primarul de la Ovidiu.
  Dacă aș avea gânduri de preamărire, aș face astfel încât alianța PNL-USR-Plus să nu îl mai propună candidat pe Radu Cristian, ci pe altcineva care în această formulă câștigă sigur primăria. Și scapă de exemplul negativ. Lucrul acesta se face de la butoane. Dar cum nu vă doriți lucrul acesta, eu nu doresc lucrul acesta, de ce să se întâmple? Pentru Mangalia? Vă pasă vouă de Mangalia?
  Nu există alți politicieni în Mangalia (pentru că vă pretindeți maeștrii în politică) care să le pese cu adevărat de Mangalia, care să dea de la ei pentru un mai bine Mangaliei. Chiar dacă din acțiunile mele a câștigat Mangalia și nu mai trăiește în beznă, nu mai are junglă de buruieni, de fapt primarul prinde ocazia să se laude. Și prinde la bătrâni. In balanță a fost astfel: să accept să trăiască Mangalia în beznă doar pentru că îl înjură lumea pe primar sau să corectez situația cu dezavantajul că totodată i se repară din imagine? Să se deblocheze Mangalia de la fondurile europene cu ajutorul CJC și să depunem proiectul pentru școală și altele, ori să accept să rămână Mangalia blocată la fonduri și să nu se depună proiecte doar ca să fie înjurat Radu Cristian?
  Să nu se dea bursele la elevi cu bani de la CJC sau să accept dezamăgirea copiilor cu avantajul politic că va fi înjurat Radu Cristian?
  Eu nu am nevoie să fiu sabotor ca să îl dobor pe Radu Cristian. Știu 101 de metode, stiu mai multe stiluri de luptă, am fost profesor de arte marțiale. Pentru mine principala politică este binele Mangaliei. Știu că Mangalia se poate dezvolta economic, știu cum se face, am mai văzut cum se face. Degeaba îi pui flori și tuia, dacă oamenii nu au bani în buzunare.
  Revenind la subiectul cu Murad, nu mă încălzește cu nimic că își face o afacere sezonieră la mare. Dacă cei din Mangalia doresc să se angajeze sezonieri, există un necesar foarte mare de personal sezonier. Mangalia are nevoie și de o economie care să producă venituri pe toată durata anului.

  Comentariu by Mentalistul — 18 aprilie 2019 @ 10:15

 15. Pt 13:
  Din contră, s-ar bucura Cristi Radu și Filip. Pentru nu ar fi vrut să treacă concesiunea lui Murad.
  Nu-mi pasă cine se bucură sau se supără.

  Comentariu by Mentalistul — 18 aprilie 2019 @ 10:18

 16. https://www.replicaonline.ro/farul-genovez-din-mangalia-a-fost-vandalizat-388565/

  Comentariu by nabuco — 18 aprilie 2019 @ 13:33

 17. Dear Sir / Madam

  We suggest

  Sending your commercial proposal through the feedback form which can be found on the sites in the Communication partition. Contact form are filled in by our program and the captcha is solved. The superiority of this method is that messages sent through feedback forms are whitelisted. This technique improve the probability that your message will be read. Mailing is done in the same way as you received this message.
  Your message will be seen by millions of site administrators and those who have access to the sites!

  The cost of sending 1 million messages is $ 49 instead of $ 99. (you can select any country or country domain)
  All USA – (10 million messages sent) – $399 instead of $699
  All Europe (7 million messages sent)- $ 299 instead of $599
  All sites in the world (25 million messages sent) – $499 instead of $999

  Discounts are valid until April 20.
  Feedback and warranty!
  Delivery report!
  In the process of sending messages we don’t break the rules GDRP.

  This message is automatically generated to use our contacts for communication.

  Contact us.
  Telegram – @FeedbackFormEU
  Skype – FeedbackForm2019
  Email – FeedbackForm@make-success.com

  Best wishes

  Comentariu by krym — 18 aprilie 2019 @ 17:05

 18. Moama cat scrie mincinosul de Ozzy. Zici ca a turbat. Pai nu il rezolvi tu si pe Murad cu butoanele tale de la Bucuresti? Nu te-a sunat Ciolos azi si ti l-a dat pe Trump la telefon si ti-au zis ca rezolva ei? Nasol ca e suparat regele Iranului pe tine din cauza lu Dancila. Da noroc ca asculta Putin de tine.

  Comentariu by Anonim — 18 aprilie 2019 @ 20:07

 19. https://www.cotidianul.ro/mare-branza-la-bnr/
  „roBOR”

  Comentariu by nabuco — 24 aprilie 2019 @ 15:25

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress