Mangalia – politica locală

1 martie 2019

Primarul Mangaliei a scos angajații municipalității la curățenia de primăvară

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 19:31

Odată cu venirea primăverii, angajații Primăriei Mangalia s-au implicat activ într-o acțiune de curățenie, inițiată de edilul Radu Cristian. Aproape 50 de funcționari publici, ajutați de muncitori ai Direcţiei Gospodărire Urbană şi Servicii de Utilităţi Publice, au participat la lucrările de salubrizare și igienizare pe mai multe străzi din oraș. Dotați cu greble, lopeți, mături, saci menajeri, etc., angajații Primăriei, care au în atribuțiile specifice responsabilități legate de gospodărirea orașului, au lăsat pentru o zi activitatea de birou și au mers pe teren să igienizeze străzile, dorind astfel să ofere un exemplu și pentru angajații altor instituții. S-a intervenit cu lucrările de salubrizare, pe spațiile verzi și în parcul situat pe strada Oituz, la intrarea în oraș, dinspre comuna Albești. Pe parcursul întregii zile, ei au greblat, au strâns resturile menajere, vegetația uscată de pe sol, dar și alte reziduuri aruncate la întâmplare pe spațiul verde, au toaletat copacii și gardurile vii. Gunoiul a fost colectat în peste o sută de saci menajeri, fiind ridicat de angajații societății locale de salubrizare. ”Prin aceste acțiuni, dorim să fim noi, funcționarii publici, un exemplu pentru cetățenii orașului, alte instituții publice și private, dar și pentru asociațiile de proprietari, să ni se alăture în acest proiect. În perioada următoare, vom scoate la curățenie și alți funcționari publici din cadrul direcțiilor subordonate Primăriei și Consiliului Local. Pentru a avea un oraș curat și îngrijit, toți locuitorii trebuie să dea dovadă de simț civic. De asemenea, mi-aș dori să facem front comun cu toate entitățile publice și private, societate civilă, simpli cetățeni, pentru a păstra și respecta curățenia în oraș, dar și lucrările edilitare efectuate până acum”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian. El a mai spus că are nevoie de sprijinul tuturor locuitorilor pentru a transforma Mangalia într-un oraș cu adevărat european. ”Încă de anul trecut, am început să investim mai mult în infrastructura turistică și rutieră, amenajări peisagistice, spaţii de joacă, reabilitarea cartierelor din oraș, însă efortul nostru este zădărnicit, dacă unii concitadini distrug mobilierul urban, aruncă gunoaile pe spațiul verde sau direct pe stradă și nu înțeleg să respecte investițiile făcute de municipalitate”, a mai precizat primarul Radu Cristian. În prezent, la nivelul localității, continuă lucrările de amenajare a intrărilor în blocuri și a aleilor adiacente, precum și alte lucrări de curățenie de primăvară.

editiadesud.ro 01.03.2019

12 Comments

 1. De cand are directia aia muncitori? Are vreo 7 care muncesc si vreo 50 care vin semneaza condica si dispar ca magaru in ceata. Pe teren ii vezi tot pe aia 7.

  Comentariu by Fane — 1 martie 2019 @ 21:58

 2. Ce „scurta” e istoria… imi aduc aminte de zilele de munca patriotica din perioada comunista si de lungile saptamini la practica in agricultura.
  Asta inseamna oameni limitati, obedienti, de partid, de casa „pusi” pe functii de conducere. Asta inseamna o mihaela andrei pe o functie de conducere. La orice partid, primar, etc, etc, etc.

  Comentariu by Anonim — 2 martie 2019 @ 11:43

 3. https://www.cancan.ro/ce-lovitura-fotografii-intime-cu-claudia-pavel-cream-facute-publice-astazi-19945271
  Sosesc intariri …

  Comentariu by nabuco — 2 martie 2019 @ 15:23

 4. Am frecat-o si eu cand era prin Mangalia pe tigancusa asta lucra masa la coafor si o faceam de bani

  Comentariu by Ersun — 2 martie 2019 @ 19:06

 5. Locatari puturosi si primar care se comporta abuziv:
  https://i2.wp.com/www.mangalianews.ro/wp-content/uploads/2019/03/curatenie-primavara-primaria-mangalia3.jpg?fit=720%2C480&ssl=1
  functionarii pubblici sa faca curatenie pe proprietate privata.

  Comentariu by nabuco — 3 martie 2019 @ 13:33

 6. ia sa facem o paraalela intre mangalia si romania.
  cum conduce primarul mangaliei orasul si cum e condusa romania.
  ambele sunt in paragina.
  ambele se imprumuta pentru a se putea fura bani sau a se plati voturi.
  la ora actuala nimeni nu mai doreste sa imprumte romania din cauza ratingului de tara care e aproape de junk.mangalia e in aceeasi situatie.
  daca cineva ne imprumuta o face la niste dobanzi usturatoare.
  tara e condusa de psd orasul de pnl.
  ce se intelege din asta? toti o apa s un pamant si pusi doar pe furat.
  app economia duduie si saracu psd nu poate tine pasul in a construi autostrazi.penibili.

  Comentariu by wow — 4 martie 2019 @ 13:27

 7. Așa este.

  Comentariu by lucian visa — 4 martie 2019 @ 17:35

 8. ptr 6 – foarte bine punctat.
  Dar stiti de ce r c „se agita” cu curatenia in oras ?? E pe liste la „euro parlamentare”, si putina agitatie da bine la votanti.
  Unii il vor vota din dragoste, iar unii il vor vota sa scape de el.

  Comentariu by pop — 4 martie 2019 @ 18:07

 9. Pt. #8
  E pe lista la neuro-parlamentare, iar daca o „ghidoneaza” pe sefa spitalului inseamna ca stie si limbi straine?

  Comentariu by Anonim — 4 martie 2019 @ 21:16

 10. @9

  Comentariu by nabuco — 4 martie 2019 @ 21:16

 11. @9-Pentru ca veni vorba de „neuroparlamentare”-pentru ca asta inseamna a merge in UE cu ganduri nationaliste (uitand autoizolarea lui Ceausescu cu independenta si suveranitatea lui,care producea „pe stoc” si vindea…fratelui lui Dan Spataru !) a aparut o adevarata „foaie de parcurs” europeana,la care trebuie sa fim atenti pentru ca asta va fi politica europeana ce va sa vina,indiferent de gandirea de Vadim Tudor din randurile psd-ului ! ( a se citi pentru a intelege de unde ii vine critica si de ce) https://www.hotnews.ro/stiri-international-23010013-emmanuael-macron-publicat-site-presedintiei-franceze-text-limba-romana.htm

  Comentariu by I.S — 5 martie 2019 @ 7:56

 12. Pt. #11
  Gerontofilia + ordinateur = qed

  Comentariu by nabuco — 6 martie 2019 @ 22:44

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress