Mangalia – politica locală

29 ianuarie 2019

Ce spune liberalul Cristian Radu despre o eventuală colaborare cu PMP

Filed under: PNL — lucian visa @ 13:01

Colaborarea dintre PNL și PMP la nivelul Consiliului Local Municipal Constanța a fost confirmată de Claudiu Palaz. Mai exact, liderul PMP Constanța a precizat că se va face o încercare în acest sens.

Și deputatul PNL de Constanța, Robert Boroianu, a dat de înțeles că există discuții, dar “fără o finalitate” sau “un deal” clar care să oblige vreuna dintre părți să acționeze în vreun fel sau altul. “Încercăm să găsim o formă de colaborare în diferite județe ale țării. În anumite localități, PNL și PMP deja colaborează, se manifestă ca o opoziție unită”, a spus Boroianu. Deputatul a adăugat: “Ușa e deschisă celor care vor să vină alături de noi, și USR, împotriva PSD. În Parlament PNL și USR colaborează”.

Așadar, nu se știe dacă PNL-PMP vor trece testul colaborării la nivelul Consiliului Local Municipal Constanța; rămâne de văzut ce se va petrece la ședința de la sfârșitul acestei luni. Există, pe de altă parte, o sumedenie de sceptici, chiar și în rândul celor două partide. De exemplu, primarul Mangaliei, Cristian Radu, care este și vicepreședinte în conducerea PNL la nivel județean, spune că nu prea are habar de ideea de la municipiu. Mai mult, în ceea ce privește aplicarea unei astfel de alianțe la Mangalia, edilul a punctat: “În Consiliul Local Mangalia PMP are un singur consilier (Alexandra Silistra – n.r.). Este un singur consilier, nici nu ne ajută, dar nici nu ne încurcă. Ba, aș remarca faptul că, din zecile de proiecte pentru comunitate, a votat împotriva oricărui proiect. Nu dorește să lase nimic în urmă, să rămână ceva bun în comunitate. De fapt, votează cum îi dictează șeful de la județ (Claudiu Palaz – n.r.) și alături de ceilalți din opoziție (PSD și ALDE – n.r.)”, a precizat Cristian Radu.

A.C., Replica 29.01.2019

2 Comments

 1. Piticul are „pnl” la destu mic, in Mangalia si la Constanta are sustinerea pizdeului.
  A fost numit primar la Mangalia de mazare cu sarcini precise – demolare. Aici si-a format slugi in C L, si la treaba, banu sa iasa.
  Votati pnl sau psd, tot un rahat.

  Comentariu by pop — 30 ianuarie 2019 @ 9:25

 2. Thanks so much with regard to giving my family an update on this theme
  on your blog. Please know that if a new post becomes available or in the event any modifications occur with the current publication, I would
  be thinking about reading more and understanding how to make good usage
  of those techniques you reveal. Thanks for your efforts
  and consideration of other people by making this web site available. https://www.inc.com/justin-bariso/amazon-wikimedia-wikipedia-donation-1-million-emotional-intelligence.html

  Comentariu by Wikipedia — 31 ianuarie 2019 @ 22:49

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress