Mangalia – politica locală

18 ianuarie 2019

Convocatorul ședinței ordinare a CL Mangalia din 23.01.2019

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:53

7 Comments

 1. Unui alt ”prieten” al lui Iorguș îi priește actuala administrație. Proiectul 25.

  Eu, care am obținut 110 mp în Neptun printr-o lege de revendicate, am fost considerat bandit, hoț și alte chestii din acestea. A făcut-o chiar și cel căruia i-am spus mincinos (cu m mic). Mai mult, prin acest proiect se încalcă modificarea legii 10/2000, care spune că întâi se rezolvă revendicările și apoi se înstrăinează terenurile private ale CL. Dar cum cel care va fi beneficiar nu critică nicio administrație, totul e posibil. De șpagă nici nu se pune problema!!! E exclus la actuala administrație a Mangaliei.

  Am să spun azi, în premieră, o chestie petrecută la ultima campanie electorală. Am surprins, fără să vreau, o convorbire între Levent, băiatul lui Sebat, și un apropiat al mincinosului (nu pot spune numele). Levent, consilier propus de Iorguș, îi raporta mincinosului tot ce făcea acesta. La acel moment, Iorguș tocmai nu mai era candidatulul PSD-ului și își muta lucrurile de la sediul partidului. La aflarea știrii, cei din PNL erau în delir.

  Nu am nimic cu Sebat (pe care-l apreciez ca manager) sau Levent, dar vreau să subliniez ce caractere suntem noi cei din Mangalia. La câte parale facem, avem chiar un primar prea bun.

  Comentariu by lucian visa — 18 ianuarie 2019 @ 18:00

 2. Tot asa de bine ii prieste si fostei secretare a lui Sidere si Iorgus, Danila Lenuta – pctul 28, care construieste bine mersi si se extinde (cu autorizatie sau fara ) chiar pe plaja, intr-o spelunca-bordel unde si apa o lua din parc , ca tot o platea ADPP-ul (si acum tot asa o fi??)
  Le prieste la toti cei care stiu sa se unga cu toate alifiile , gen Sebat. Oare mai e vreun teren liber pe care sa nu fie proprietar? Ca in furind, toti o sa fim vecini cu Sebat si cu Iorgus…

  Comentariu by Anonim — 18 ianuarie 2019 @ 18:20

 3. Dreptul de superficie e diferit de concesiune. La superficie, practic ai terenul printr-un contract anterior. Nu câștigi mai nimic, oricum niciun metru pătrat.
  În plus fosta secretară a lui Iorguș n-are afaceri cu acesta. În schimb, concesiunea se va transforma rapid în proprietate.

  Comentariu by lucian visa — 18 ianuarie 2019 @ 18:25

 4. Tocmai despre asta e vorba. De ce dobindesti un drept de proprietate pe plaja Mangaliei???? Cine? Cum?

  Comentariu by Anonim — 18 ianuarie 2019 @ 22:00

 5. https://www.replicaonline.ro/hotarare-a-consiliului-local-mangalia-din-2015-contestata-de-prefect-vezi-despre-ce-este-vorba-379200/

  Comentariu by nabuco — 19 ianuarie 2019 @ 10:42

 6. Intreb, doar : la punctul 30, domnul Ionita nu cumva e consilier local ??
  In rest, tot inainte cu vinzarea de terenuri, fara licitatie..

  Comentariu by pop — 19 ianuarie 2019 @ 19:13

 7. E , dar tot Iorgus l-a facut om si pe el.

  Comentariu by Dan — 25 ianuarie 2019 @ 2:03

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress