Mangalia – politica locală

6 decembrie 2018

Protest al polițiștilor din Mangalia

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 17:07

Nemulțumiți de salarizarea precară, de programul de lucru încărcat, dar și de faptul că li se impun cote de amenzi, mai mulți polițiști din Mangalia au protesta în fața sediului Poliției, susținuți atât de Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual cât și de Sindicatul Polițiștilor, Europol.

Polițiștii ar fi în conflict cu adjunctul șefului poliției Mangalia care le-ar reproșa că dau prea puține amenzi. Polițiștii susțin că lucrează în ture haotice, patrulând singuri, iar raza de competență le-a fost extinsă și în localitățile învecinate, 2 Mai și Vama Veche. Problemele lor au fost aduse la cunoștința conducerii Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, care a fost informată că polițiștii din Mangalia vor ieși, astăzi, în stradă. Președintele SNPPC Constanța, Vasile Zelca, spune că principalele nemulțumiri privesc “lipsa dialogului social la nivelul IPJ Constanța și salarizarea precară a polițistilor și personalului contractual.”

Din dispoziția inspectorului-șef, la IPJ Constanța se desfășoară o ședință în regim dialog social, pentru a veni în întâmpinarea problemelor ridicate de sindicatele polițiștilor, informează purtătorul de cuvânt al Poliției Județene, Marius Niculescu. Potrivit acestuia și ieri ar fi avut loc o ședință, la care au participat conducerea IPJ Constanța, ofițeri cu funcții de conducere, reprezentanți locali ai tuturor sindicatelor și un reprezentant sindical de la nivel național. În timpul ședinței s-au discutat aspecte ridicate de Sindicatul Polițiștilor Europeni – europol și de Sindicatul Național al Agenților de Poliție – Biroul Teritorial Constanța, privind programul de lucru al polițiștilor de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Mangalia, precum și unele nemulțumiri în ceea ce privește managementul realizat de factorul de comandă al subunității.

“Reprezentanții IPJ Constanța au prezentat principalele aspecte ce au stat la baza modificării programului de lucru al polițiștilor de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Mangalia, iar pentru celelalte probleme sesizate s-a convenit să fie transmis un răspuns după finalizarea verificărilor demarate de către Biroul Control Intern al IPJ Constanța. În urma celor prezentate, reprezentanții sindicatelor au precizat că se vor abține de la orice apariție publică pe acest subiect, până la finalizarea verificărilor și primirea unui punct de vedere oficial al IPJ Constanța cu privire la cele sesizate. Cu toate acestea, Sindicatul Polițiștilor Europeni – europol și-a menținut intenția de a organiza în data de 6 decembrie o acțiune de protest în fața Poliției municipiului Mangalia”, arată Marius Niculescu.

Feri Predescu, evz.ro 06.12.2018

8 Comments

 1. https://www.ctnews.ro/politisti-spagari-din-mangalia-prinsi-in-flagrant-de-dga/

  Comentariu by nabuco — 6 decembrie 2018 @ 17:42

 2. Mutati-va la politia locala, in subordinea primariei. Salarii foarte bune, munca ioc, patrulati numai cu masina, nu deranjati decit „ciumeti”, cind vedeti „un jmecher” va faceti ca sinteti grabit…
  In timpul liber puteti sa va faceti „instructori’ la o scoala de soferi…analizati.

  Comentariu by pop — 6 decembrie 2018 @ 18:07

 3. dle Dancu, faceti ordine la Mangalia, capul rautatilor este Comisar Neagu Iacob Gabriela, care vanitoasa, fara toate tiglele pe casa , intarata spiritele. Aceasta femeie foarte slab pregatita profesional, neimplinita de niciun fel, are un comportament bizar. un limbaj trivial, o tinuta morala , vestimentara sub orice critica, atat in institutie cat si in afara ei. Jigneste lucratorii, cetatenii, are iesiri aberante care frizeaza bunul simt, atingand chiar patologicul. si pila cu care se lauda, fostu ei sef Dancu..dar defapt stiti toate acestea si va faceti ca nu vedeti. Luati masuri urgente, pana nu explodeaza mamaliga la Mangalia. Aceasta Cruela care nu a facut nimic bun in viata ei, parca a inebunit de cand a fost delegata cu functia asta la Mangalia. Supararea ei mare este ca unii politisti din subordine nu tin cont de lista sa de protejati si ii mai amendeaza, cum sa mai pape si ea.Intrebati-o cand isi plateste datoriile prin oras,.. la chirie, intretinere, banci, magazine de unde a luat pe datorie. Nu si-a platit materiale luate pe datorie pentru renovare apartament , de ani de zile incat comerciantii ai meseriasii chiar nu mai intreaba . Au trecut vremurile de cand fostii subordonati acum pensionari ii faceau piata moaca, acum chitzaie, e foarte nervoasa.

  Comentariu by asa se spune prin targ — 7 decembrie 2018 @ 12:00

 4. de Gabi zzici, cine draq nu o cunoaste, tampita care mergea la liceu cu un cactus in ghiveci , in mana. Unde a facut asta purici, doar la politie, ca parchetul a dat-o afara, Cam navetista fata Constanta Mangalia, Navodari, Constanta, si iar Mangalia. Era breaza inspectoratului, o stiu toti pensionarii de acum, ea calarea politia, sa va spuna ala Manzala, mamaaa, ce aventuri, ce reclamatii, venea nevasta astuia mereu in audienta ca breaza ii strica casa,ACUM CA V-ATI PRICOPSIT CU EA, CAM ASA VA TREBUIE.

  Comentariu by john — 7 decembrie 2018 @ 12:24

 5. https://www.replicaonline.ro/constantenii-care-au-participat-la-prinderea-infractorilor-rasplatiti-cu-plachete-de-excelenta-de-catre-ipj-374910/
  sau mai bine:
  https://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2018/12/04/5c0632e5df52022f751aca7f/627×0.jpg

  Comentariu by nabuco — 7 decembrie 2018 @ 17:19

 6. cine e dir ajunct [a pol locala ?

  Comentariu by Anonim — 8 decembrie 2018 @ 11:06

 7. https://www.replicaonline.ro/arhiepiscopia-tomisului-obligata-de-judecatori-sa-plateasca-daune-morale-unui-preot-caterisit-375222/

  Comentariu by nabuco — 10 decembrie 2018 @ 17:21

 8. @7-Poate nu stiati ca a fost descoperit QANON !!! https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/48361484_1917813461677864_1905782851589111808_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=598fc8f18f99590782a01a5d1c3b03c6&oe=5C64FAEC

  Comentariu by I.S — 11 decembrie 2018 @ 11:09

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress