Politica locală

27 noiembrie 2018

Iluminat festiv de sărbători în valoare de aproape 400.000 de lei!

Filed under: administraţie publică,Consiliul Local — lucian visa @ 16:30

Consilierii locali ai Mangaliei au aprobat, în ședință de îndată, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului, precum și pe cel al Spitalului. Printre modificările aduse bugetului local, aleșii au votat, în unanimitate, reducerea fondurilor pentru Serviciul Ecarisaj (50.000 de lei) și a cheltuielilor cu irigatul spațiilor verzi (172.500 lei), precum și suplimentarea, cu 370.000 de lei, a iluminatului de sărbători. În această sumă sunt incluse și pachetele pentru colindătorii care vor veni să ureze toate cele bune angajaților Primăriei. Potrivit viceprimarului Mangaliei, Dragoș Angelescu, montarea instalațiilor de sărbători va demara chiar de mâine pe străzile orașului, iar Orășelul Copiilor va fi amenajat în fața Casei de Cultură.

Tot în cadrul ședinței au fost aprobate contribuția proprie a Primăriei Mangalia, în valoare de 69.719 euro și valoarea neeligibilă de 16.193 euro, aferente proiectului „Improving the connection of tertiary nodes Mangalia and Balchik to TEN-T infrastructure”, alături de actualizarea documentației tehnice și a indicatorilor tehnico-economici, faza DALI pentru obiectivul „Dezvoltare Turistică în stațiunea Neptun-Olimp”.

editiadesud.ro 27.11.2018

2 Comments

 1. … „În această sumă sunt incluse și pachetele pentru colindătorii care vor veni să ureze toate cele bune angajaților Primăriei.” …
  https://www.fsanp.ro
  La Multi Ani !

  Comentariu by nabuco — 27 noiembrie 2018 @ 17:58

 2. – sa inteleg ca nu se vai mai iriga spatiile verzi?? Erau niste bani „spalati”, curati.
  – „suplimentarea” cu 370.000 lei. Bine, dar care era suma initiala? Sa va traduc tov angelescu?? adica ai ceva si mai pui ceva peste, cam asta inseamna „suplimentare”.
  – bine a subliniat „nabuco”, posibil sa vina cei de gradinita, daca nu , impartiti-va intre voi pachetele…

  Comentariu by pop — 27 noiembrie 2018 @ 18:54

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress