Mangalia – politica locală

7 noiembrie 2018

Desene pe asfalt

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 19:10

Tema locurilor de parcare pe străzile Mangaliei (nu în locul garajelor), nu a fost deloc abordată în media. Nici la bine nici la rău. Nu mi se pare o idee bună și cred că trebuia experimentată doar într-un loc și apoi dacă funcționa, se putea extinde.
De ce spun că nu e o idee bună ? Ca cetățean, plătești un loc lângă casa ta și ai loc de parcare. Ești mulțumit. Dar mașina e făcută să meargă și să se mai oprească acolo unde ai nevoie. Și ce faci, parchezi pe locul altuia ? Ce se va întâmpla la vară ? Vom avea și noi parte de bătăi ca în alte orașe ? Va trebui ca în mașină pe lângă stingător și trusă medicală să avem câte o bâtă ? Vom vedea.

S-au rezolvat majoritatea problemelor Mangaliei și rămăseseră doar desenele pe asfalt ? Nu cumva marcajele încalcă legea circulației pe drumurile publice ? Nu că m-aș aștepta ca Poliția circulație să aibă ceva de comentat.

Aștept părerile voastre.

4 Comments

 1. am scris in nume propriu pe tema asta chiar zilele astea.nu poti sa ceri taxa pt locul de parcare de la cetateni pentru un loc pe sosea.ce se va intampla la iarna cand va veni zapada si vor bloca locurile de parcare cu mormane de zapada?

  Comentariu by Aquarius — 7 noiembrie 2018 @ 19:31

 2. Incompetenta si prostie maxima. Cum doar la Mangalia se intampla. Cu cine sa discute cetatenii ? cu incompetentul ala de Angelescu de la Militia Locala ? sau frustratul si psihopatul de primar ?

  Comentariu by Anonim — 7 noiembrie 2018 @ 22:05

 3. Singura solutie viabile este sa dati fuga sa semnati pentru referendum,cit mai repede sa se faca numarul de semnaturi si apoi sa esim la vot.

  Comentariu by doru — 8 noiembrie 2018 @ 15:44

 4. Care referendum?Adica lista care o face putoarea orasului Ozzy ca si lista proprie de sustinatori.Pai a zis clar ca atata timp cat PSD nu este sigur ca poate castiga alegerile pentru primarie nu vor demara aceasta procedura.plus ca ii este foarte bine cu piticu si copilarismele lui din consiliul local

  Comentariu by Ciobanel — 10 noiembrie 2018 @ 18:11

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress