Mangalia – politica locală

31 octombrie 2018

Se vor construi vile în regim turistic pe malul portulului din Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:14

Tot mai mulți investitori doresc să investească în stațiunile de pe litoralul românesc și nu numai. Cererile sunt în creștere, astfel că, mulți dintre aceștia au început sau doresc să construiască imobile în regim turistic pentru a spori fluxul de turiști.

Luca Gelu, ce deține firma S.C. LUCA S.R.L. intenționează să construiască în zona limitrofă plajei Mangalia, două imobile cu regim de înălțime P+1E și din acest motiv a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM), documentul aferent proiectului.

Amplasamentul propus pentru realizarea investiției este situat în intravilanul Municipiului Mangalia, zona fiind una specială ce sigur va atrage turiști pentru că, terenul se află în apropierea țărmului Mării Negre, la o distanța de aproximativ 25 m.

Suprafața totală a terenului propus pentru investiție este de 373,87mp, acesta fiind deținut de S.C. LIAL STAR IMPORT-EXPORT S.R.L., concesionat ulterior către S.C. LUCA S.R.L. în baza contractului încheiat cu nr.3737/16.06.2005.

Titularul propune construirea a două imobile cu destinație turistică provizorie, funcțiunea de cazare, cu o structură ușoară demontabilă din lemn și metal. De asemenea se propune amenajarea de spații verzi pe o suprafață de 264,6mp, aproximativ 71% din suprafața totală a terenului.

L.M., Replica 30.10.2018

48 Comments

 1. Alt escroc Luca.

  Comentariu by Anonim — 31 octombrie 2018 @ 18:11

 2. propun sa se construiasca in mijlocul plajei….tara condusa de idioti..

  Comentariu by pop — 31 octombrie 2018 @ 20:28

 3. Au distrus si parcul de la balnear. Un oras lipsit de vegetatie. Fmm de primar. Blestemele sa te ajunga.

  Comentariu by Anonim — 31 octombrie 2018 @ 20:47

 4. L-am tot criticat pe Ozzy asta , dar cand stau si ma gandesc ca in curand o sa se prinda ca locul cu pricina e de fapt pe dig la vreo 10 metri de pretenu Viereanu lu care ia zburat chioscul ma pufneste rasul. Dar ma linistesc stiind ca nici ala nu a renovat legal vaporasul care are acum alta forma. P.S. Intra si spelunca lui Maftei in calcul ?

  Comentariu by Gore — 31 octombrie 2018 @ 23:41

 5. luca va avea primi toate aprobarile ptr ca „e revolutionar cu merite deosebite”. in rest doar vorbe..

  Comentariu by pop — 1 noiembrie 2018 @ 10:31

 6. Astea sunt parcari amenajate ? bah esti prost, asta isi bate joc de lume, cum plm sa minti ca faci parcari ?

  https://i.postimg.cc/HLXKXKYB/45186565-1914843152152155-396108491359518720-n.jpg

  Comentariu by Anonim — 1 noiembrie 2018 @ 16:13

 7. Numai cârcotași aici, cum sa va mai multumeasca omul? Daca vrea să facă parcări sau locuințe sociale îl numiți „demolatorul”, de garaje, de barăci. Că cele mai mari realizări ale mandatelor sunt niste locuri mizerabile in care odinioară erau garaje, aici va dau dreptate. Demolările din zona litorală se justifica pentru compensarea sponsorizărilor trecute și viitoare ale Clanului Luca. La barăci se vrea câștigarea electoratului din Coloniști, terorizat de furturile vecinilor chiriași ai Primăriei.

  Comentariu by Anonim — 1 noiembrie 2018 @ 18:02

 8. Da concret, unde sunt parcarile ? ca Dan Georgescu a tot mintit, ca parcari, cu iluminat public, ca plm.

  Comentariu by Anonim — 1 noiembrie 2018 @ 18:16

 9. @ 8
  Pentru hotelul propriu si-a tras parcare, pe langa ce de pe trotuar. A primit, in concesiune probabil, parcarea din parc, cea din spatele trenuletului.

  Comentariu by Marian Vasile — 1 noiembrie 2018 @ 18:34

 10. http://www.povesti-pentru-copii.com/poezii-pentru-copii/adrian-paunescu/mars-de-adio.html

  Comentariu by nabuco — 1 noiembrie 2018 @ 20:10

 11. Va ofticați ca va câștiga si Colonistiu cu demolările de la țigani?
  Asta e.Oricum e un lucru bun si chiar dacă nu va convine ca va sparge cuibul de voturi de acolo zarurile au fost aruncate.

  Comentariu by Benone — 1 noiembrie 2018 @ 22:55

 12. @8 si cu iluminatul public a rezolvato Georgescu. si-a facut firma de reparat iluminatul cu Nicu Tata care a amplasat ilegal terasa in centru.

  Comentariu by Anonim — 2 noiembrie 2018 @ 0:24

 13. Ori ca o rezolva Iorgus cu Sebat ori Tusac cu Ciobanel ori Georgescu cu Tata ma lasa rece important e sa nu fie intuneric.

  Comentariu by Ana — 2 noiembrie 2018 @ 9:12

 14. Sa intelegem ca parcarile promise sunt cele marcate pe carosabil?Care este regimul carosabilului,e propietatea PRIMARIEI?In ce hotarire de Consiliu au aprobat blocarea unei benzi de circulatie?Cu respect il invit pe d-l Primar sa vina cu SUV-l sau sa parcheze in spatiile ordonate de el,aprobate de Politie probabil, de 5.20m Asa ne trebuie niste indivizi fara nicio pregatire fara minime morale isi bate joc de majoritatea cetatenilor din Mangalia,care stau si se lamenteaza asteptind sa le faca altii dreptatea,probabil pun si acatiste!

  Comentariu by doru — 2 noiembrie 2018 @ 12:39

 15. Un lucru este sigur: ca este cel mai prost si incompetent primar pe care orasul l-a avut, impreuna cu oligofrenii din primarie adusi de el.

  Comentariu by Anonim — 2 noiembrie 2018 @ 14:35

 16. Un lucru este sigur. Este cel mai bun primar dar înca nu a înțeles cine sunt albinele, trântorii și viespile din stup. https://images.search.yahoo.com/search/images?p=albinele+trantori+soldati+regina&fr=tightropetb&imgurl=http%3A%2F%2Fmatci.freewb.ro%2Ffeltolt%2Fmat_2014_re.jpg#id=3&iurl=http%3A%2F%2Fapicultura.freesoul.ro%2Fimage%2Findex_clip_image003.jpg&action=click

  Comentariu by Uzzy — 3 noiembrie 2018 @ 10:40

 17. Cred ca a dat afara pe unul dupa un calcul prost facut dupa spusele lui Ozy

  Comentariu by Banana — 3 noiembrie 2018 @ 16:20

 18. Albinele au plecat demult la alte primarii. Au ramas doar viespile, trantorii si sclaveții

  Comentariu by Marius — 3 noiembrie 2018 @ 16:21

 19. 612 SPAȚII LOCATIVE ADMINISTRATE NELEGAL ȘI DUPĂ BUNUL PLAC
  – „Să arunce cu piatra cel fără niciun păcat!!”

  SERVICIUL PUBLIC DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ avea 612 spații locative în administrare, când primarul a desființat această instituție, aflată în subordinea Consiliului Local. Legea prevede că serviciile de asistență socială se organizează într-o instituție în subordinea Consiliului Local. Primarul a considerat că Mangalia nu are nevoie de servicii de asistență socială (cămin de bătrâni, creșă, asistenta pentru persoane cu dizabilităti, etc) și a desființat instituția, cu 10 voturi în CL.
  Spațiul Locativ nu a fost dat în administrare nimănui, nicio altă instituție nu a fost mandatată cu gestiunea și administrarea acestui fond locativ, o astfel de delegare de gestiune se face cu 13 voturi. Astfel că asupra acestui fond locativ hotărăște Consiliul Local, prin HCL, nominal. Atât acordarea de locuințe spre închiriere, cât și evacuările. Ceea ce nu se întâmplă, spațiul locativ al municipalitatii nu este administrat legal.
  Funcționari din primăria acordă locuințe și dau abuziv dispoziții de evacuare, fără a fi împuterniciți cu vreo autoritate legală. Si nici nu au puterea de a încheia contracte pentru închirierea de locuințe sau pentru prelungirea contractelor acestor locuințe fără să hotărască Consiliului Local în acest sens.

  În ultima perioadă am remarcat o ură față de cei care dețin locuințe sociale. În special din partea celor care dețin locuințe de închiriere din spațiul locativ al municipalitatii. În situația nedreaptă cu familia cu 5 copii, cei mai virulenti care m-au atacat și au atacat aceasta familie, care au a spus-o unei inchiziții nedrepte cum că ar fi hoți, neplatotori, asistați sociali, infractori, etc (nu este adevărat!!), sunt in majoritate cei care locuiesc în locuințe de închiriere sau în care naționalizate, cu chirii de până la 60 lei/lună. A fost o acțiune concertată de denigrare și minciună, la comanda celor care gestionează ilegal locuințele lor, în apărarea abuzului primăriei.

  Din tabelul inventarului de locuințe constat că sunt 217 contracte pentru locuințe de închiriere și 190 contracte pentru locuințe sociale.
  – Media prețului chiriei pentru locuințe de închiriere este de 56 lei/lună. Titularii de contract sunt cetățeni care au venituri mari.
  – Media prețului chiriei pentru locuințe sociale este de 45 lei pe lună. Titularii de contract sunt cei în situații sociale deosebite.
  – Media prețului pentru locuințele pentru contractele de închiriere ANL este de 169 lei.

  În condițiile în care la privat chiria este intre 1.000 lei și 1.400 lei. Eu doresc să existe 3-4000 de locuințe ale municipalității cu astfel de chirii sub prețul pieței, doresc ca oamenilor să le fie bine.

  Dar mi se pare nedrept, că oamenii care au obținut prin locuințe de închiriere de la Primărie, ori case naționalizate, ori terenuri pe care si-au construit vile, și care plătesc pe aceste contracte 56 lei / lună, să se creadă superiori față de cei care dețin locuințe sociale cu 45 lei pe lună.
  Locuințele ANL, cu o chirie medie de 170-200 lei lună, detinute de oamenii de calitate ai Mangaliei, nu se compară cu o locuinta socială cu 1 camera, fără baie și fără bucătărie, de la CP5, pe care se plătește 45 lei/lună.

  În opinia mea, municipalitatea, a ajutat cu patrimoniul public al tuturor cetățenilor Mangaliei, deopotrivă, și pe cei cu locuințe sociale, și pe cei din 217 locuințe de închiriere, și pe cei din 138 locuințe ANL, și pe cei cu 57 terenuri sociale pe care si-au construit case…

  Posesorii de locuințe sociale sunt în situații sociale, au primit locuințe sociale în urma unei anchete sociale. Posesorii de locuințe de închiriere nu sunt in excluziune socială, nu sunt in aceeasi situație, au venituri și municipalitatea le-a acordat o facilitate, pentru că autoritatea publică numită Consiliul Local sprijină și încurajează familia, să dezvoltăm o comunitare sănătoasă social. Altfel, familiile de tineri ar fi fost nevoite să ducă jumatate din veniturile lor lunare la banca pentru rate sau să plătească o chirie la prețul pieții.

  Mă strădui că până la 01 Februarie 2019 sa gasesc o soluție pentru ca legea 196/2016, care intră în vigoare la 01.04.2018 sa nu afecteze pe cei care beneficiază contracte de închiriere.

  Nu consider că este drept ca cei care locuiesc în locuințe acordate spre închiriere de către municipalitate să privească cele 190 de familii (prin evacuări au fost reduse la mai puțin de 100) ca pe inamici ai societăți, care sug din bugetul local. Cei cu 217 închirieri + 138 ANL + 57 terenuri sociale beneficiază de același ajutor, dar fără să se afle în situații sociale.

  Bineinteles, toți acești beneficiari au obținut beneficiile prin lege. Dar la fel si cei din locuințele sociale, tot prin lege. Obișnuința primăriei de a discrimina și de a asmuți o categorie de cetățeni, care beneficiază de facilități de la Primărie, împotriva unei categorii sociale aflată în nevoi, o consider o mizerie împotriva umanității.
  Cel mai grav este că cei cu dizabilităti, cărora prin lege li se atribuie locuință socială fără chirie, nu li s-au făcut contracte nici în ziua de astăzi, după ani de la acordarea locuinței sociale fără chirie.

  Acest spațiu locativ, de drept, este administrat abuziv. Locuințele ANL se administrează legal, deoarece lista de contracte se aprobă prin HCL, atribuirile legale se aprobă prin HCL (există și locuiri nelegale, doar cu cheile date, fără acte).
  Pe când locuințele de închiriere și locuințele sociale sunt administrate fără HCL, și nici de către vreo instituție din subordinea CL.
  Evacuarile prin dispoziția primăriei sunt ilegale deoarece nu primăria gestionează, administrează și răspunde pentru aceste spații locative.

  Legea Locuinței

  Capitolul V
  Locuința socială
  Articolul 38
  Consiliile locale controlează și răspund de fondul de locuințe sociale situate pe teritoriul unităților administrativ-teritoriale respective.

  Comentariu by Mentalistul — 3 noiembrie 2018 @ 16:26

 20. Mars in plm Menabit cu aberatiile tale. Fmm

  Comentariu by Anonim — 3 noiembrie 2018 @ 17:56

 21. Către dl Vișa:
  Mars in plm cu aberatiile tale. Fmm

  Fiind formule de adresare acceptate pe blog, le adresez și eu dlui Vișa. Așa, fără vreo argumentație, cum le-am primit.

  Pt 20: De înjurat știe oricine. Violența verbală este ultimul refugiu al incompetentului. Transmite și Mincinodului frustrat!

  Comentariu by Mentalistul — 4 noiembrie 2018 @ 12:43

 22. Te duci la munca in santier , primesti o camera la camin, dupa 6 luni faci o rata , iti iei chiar si o masinuta , si problema se rezolva, am multi prieteni care erau in aceasta situatie eu stateam intr o casa parasita cu geamuri sparte si copil de 6 luni fără caldura in afara unei sobe de teracota sparta. Dar noooo , noi exploatam problema politic ca poate nu mai are putere Kautish sa puna pe loc eligibil in locul celui care il merita. La munca nu la scris.

  Comentariu by Muncitorul — 4 noiembrie 2018 @ 13:34

 23. Pt. #21
  Ai dreptate. Dar nu uita ca si dintre alegatorii tai sunt care folosesc „acronime”, este limbajul generatiei „PRO da multi”.
  Ca sa nu ne victimizam propun:
  https://www.oracle.com/assets/road-to-better-plm-3256253.pdf
  si
  https://books.google.it/books?id=xpmLe6-vdHIC&pg=PA203&lpg=PA203&dq=fmm+romania&source=bl&ots=NpNwI0_bas&sig=5psRtCh1cQOrUgJp5k-cXM9Wxco&hl=it&sa=X&ved=2ahUKEwiW9J71w7reAhUCzoUKHdfsBcM4ChDoATAIegQIBhAB#v=onepage&q=FMM&f=false

  Comentariu by nabuco — 4 noiembrie 2018 @ 13:35

 24. @23= Ce plm avem noi aici : https://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2018/11/04/5bdec830df52022f75267c04/646×404.jpg?1541326921

  Comentariu by I.S — 4 noiembrie 2018 @ 18:22

 25. Pt 22:
  Deci asta zici dta celor care locuiesc la ANL cu 200 lei chiria și celor din locuințe de închiriere cu media de chirie de 56 lei/lună.
  Sa lase pomenile și să plătească rată la bancă! – zici dta.
  Ce ai cu oamenii. Si locuințele ANL, și locuințele de închiriere, și locuințele sociale, au fost obținute legal. De ce sa fie încălcată legea pentru că vrei dta să plătească rată la bancă? Sunt acordate de municipalitate prin lege. Cele acordate legal.
  Vrei să-i dai și pe cei din ANL, și pe cei din locuințe de închiriere afară?

  Comentariu by Mentalistul — 4 noiembrie 2018 @ 18:30

 26. Lasa ca platesc rata amantele primarului la vilelele pe care le construieste pentru ele

  Comentariu by Anonim — 4 noiembrie 2018 @ 18:34

 27. Alo, pesedeu’! Hai cu pomenile alea şi la Mangalea! Ce dacă e primar penelist? Tot pentru voi lucrează.

  Comentariu by Părintele Intoxicaţie — 4 noiembrie 2018 @ 20:13

 28. Si Oleniuc ca sta la ANL-uri ? ca i-a subinchiriat altul ? asta nu ziceti…fmm

  Comentariu by Anonim — 4 noiembrie 2018 @ 20:18

 29. ole a luat prea putina spaga sa nu candideze in 2012 si trebuie sa isi rotunjeasca veniturile

  Comentariu by Stan — 4 noiembrie 2018 @ 23:00

 30. Blogul asta a ajuns un loc un nemernicii lui Mincinosul își varsă frustrările prin înjurături din anonimat, plus moșii ăia că din păpușile Muppets, de la balcon, care nu au nimic de zic, dar fac un mișto de rahat de toți și rad singuri de prostia lor.

  Schizo total, între frustrări „Muie PSD!” aceiași oameni strigă „PSD salvează-ne!” sau doinesc o litanie de genul „PSD pentru că nu ne-ai salvat de Radu Cristian esti un nenorocit, ne-ai vândut, bla-bla!”. Singurul mod e să fi luat PSD alegerilor locale. Muppets-moși, mari anti-pesediști, doresc preamărirea lui PSD mai abitir decât pesediștii. Cum scriam, deci: schizo total.

  Pe toți marii „pricepuți” în politică, care înjură ei pe aici tot ce mișcă, nu i-am văzut pe ei să ducă o luptă publică cu Mincinosul sau cu oricine, ori pur si simplu pentru Mangalia, îi sodomizează piticul în cur și ei înjură pe Ozzy. Pt unul care îi crede oameni rationali, pare că le place să fie violați în dos și se panicheaza că Ozzy l-aș putea opri pe Mincinos și le strică plăcerea masochină. În realitate, sunt atât de nimicuri, încât faptul că cineva duce lupta și nu se lasă sodomizat, este punctul de referință care arată cât de lași și cât de netrebnici sunt ei înșiși. Una este sentimentul de neputință că nu se poate face nimic, iar în neputință totală ei se dau potențoșii. Asta este când se aprinde lumina și ei de ascund în umbre, să nu vadă cineva cât de lași și urâți sunt. Urlă disperați „Stinge băăăh lumina!!! Ești nebun?! Te apuci tu cu aberațiile tale, cum că să nu mai fim sodomizați în fund pe întuneric!”. Dacă aprinzi lumina să arăți cine sodomizează, se vede și pe cine sodomizează! Stinge lumina, cretinule!”. Ăștia care se dau mari pricepuți în politică, și ar fi ei drepți, și mă înjură, și se anunță singuri în întunericul lor, sodomizați de alti nemernici de la putere, nu i-am văzut să se opună sodomiei. Lângă mine nu e nimeni să îi luăm de guler pe Mincinos. Macar eu nu stau capră, îl iau de guler și se cacă ăla pe el. Acum dă și mai rău pentru masochiști, când ei îl credeau mare pe Piticul Mincinos, ăsta de dovedește acum a fi mic.
  Unde rahat e Iorguș acum? Ori Mincă? Ori Oleniuc? Ori Vișa? Ori oricine altcineva, să-i văd la luptă împotriva excrementului ăsta, viitor pițiponc de Madagascar, care a nenorocit Mangalia. Până și pensionării cărora li s-au demolat garajele au avut mai mult curaj decât politicienii ăștia de paie.
  Unde este moralitatea din „moraliștii” care mă înjură pe aici, când de fapt ei sunt cei care stau capră? Mai e 1 an si jumatate. La luptă, nu la mâncat căcat!!

  De exemplu: nea Vișa este în situatie penală cu Piticul Mincinos. Mincinosul i-a făcut dosar de cercetare penală, cu procurori plătiți. Nea Vișa i-a făcut si el plangere penală, drept răspuns. Fapta exista, faptuitorul trebuie identificat dintre ei. Nea Vișa știe că nu are influența și banii Mincinosului. Mai știe că în zona aia întunecată Ozzy are ceva..macar o cunoaștere a cum merg lucrurile, doar nu se punea contra Masonului de la Parchet și tot trinomul Mincinosului, de a fugit masonul în Portugalia vreo 6 luni la curs și plângea de acolo sa fie lăsat să iasă la pensie. Dosarul cu iluminatul public, în care 14 mangalioți, foști angajați ADPP, sunt cercetați penal la denunțul Mincinosului, a fost luat de la Trinom și trimis la Parchetul General prin implicarea lui Ozzy. 14 oameni au fost salvați de sodomia Mincinosului.
  L-ar înjura Vișa pe Ozzy, dar parcă acum nu l-ar mai înjura, cine stie, poate se bagă și intre el si pitic, să regleze conturile. Din când în când îi mai scapă una, din anonimat.
  Cam asta e filmul.

  Dar nea Vișa, de ce să faci pe superiorul in ale politicii cu mine, când matale, in afara de un semn de punctuație, nu ai vreo manifestare împotriva Mincinosului. Și ăla te bagă în pușcărie. Nu e de glumit, eu constientizez drama dumitale cu nenorocitul ăla. Ce sodomizare mai sadică există în afară de asta? Si dta tot mut?
  Dar tor strâmbi gura la mine, din anonimat, fără logică și fără vreun beneficiu. Dacă ai reacție ca ăia cărora le aprind lumina si mă injura pentru că află lumea de sodomie, ai liber la înjurat, inteleg. Dar dacă mai există o fărâmă de luciditate, ai intelege ca in situatia respectivă sunt alături de dta. Nu cred ca merit să mă înjuri.

  L-am luat de exemplu pe nea Vișa, pentru că este mai cerebral. Dar pot să îl iau pe fiecare dintre Muppets, care din reflex mă înjură că le-am aprins lumina.

  Comentariu by Mentalistul — 5 noiembrie 2018 @ 10:03

 31. ai dreptate mentalistule.suntem un popor de masochisti.
  totusi..atunci cand te fute unu mai potent financiar sau politic stai cu placere dar cand incearca unu de teapa ta sau mai mic acelasi lucru e o rusine.
  astia suntem.ca n bancu ala cu mai bine ma calca un mercedes decat o dacie ca am si io mandria mea.
  si nu e nimic de facut.e in adn.

  Comentariu by wow — 5 noiembrie 2018 @ 14:17

 32. uitasem.tonul si caracterul politicii romanesti a fost bine definit de base cu ,,mai bine o sug licuriciului mare decat aluia mic”

  Comentariu by wow — 5 noiembrie 2018 @ 14:19

 33. Pt. #24
  https://www.cotidianul.ro/interpelarea-lui-ioan-ghise-despre-mostenirea-grupului-etnic-german-a-disparut/
  Pacat ca 21-22 decembrie va ramane doar ziua solstitiului de iarna …

  Comentariu by nabuco — 5 noiembrie 2018 @ 17:18

 34. Pt.30
  Văd că ești cam narcisist. Ți se pare că ești buricul pământului.
  Eu când am de zis ceva, zic și nu scriu anonim.
  Despre plângerile penale de care amintești, eu n-am habar. N-am făcut niciuna și nici nu m-a anchetat nimeni. Până acum.
  Cât despre cei care fac plângeri penale false, să nu uite ceva. Vor cădea în groapa pe care o sapă.

  Eu scriu de 10 ani jumate împotriva celor din politică care lovesc Mangalia. Am obosit să o fac la nivel ridicat. Nu sunt pătimaș și nu sunt disperat să iau pe nimeni de gât. Cred în soluțiile politice democratice.
  Cine vrea să scrie aici, să o facă. Nu pot interzice oamenilor primarului să nu o facă.

  Am văzut că o iei des pe arătură, dar n-am comentat. Fiecare are dreptul la punctul său de vedere.
  Cred în continuare că vrei binele Mangaliei, dar de răspuns nu-ți mai răspund. Dacă ai supărări, adresează-te în primul rând colegilor tăi din PSD. Votul popular v-a dat și responsabiltăți. Mai ales după ce la alegerile trecute, ați decis primarul Mangaliei.

  Comentariu by lucian visa — 5 noiembrie 2018 @ 20:11

 35. @33-Sunteti in eroare grava ! Daca puneti un articol al lui Ion Spanu de la site-ul cotidianul si incheiati cu „pacat de 21-22-decembrie” inseamna ca nu va informati suficient si mai mult de atat ,rostogoliti manipulari abjecte ale unui tip gen Radulescu-Mitraliera,sau Codrin Stefanescu,patrunsi in „amalgamul” neocomunist-psd-ist,din aripa Vadim-ista !Nu cred ca exista in Romania site comparabil cu acela al “codianului” ca disponibilitate pentru rasismul in forma sa cea mai repugnanta. Acest Ion Spanu este varf de lance acolo !(daca faceti o „recenzie” a articolelor lui…va trebui sa „trageti apa” dupa atatea „dejectii”!) Revenind la 21-22-Dec. va informez ca acest „personaj” devenit „ziarist”,a fost subofiter prin Dobrogea si dupa ce a violat o tanara de 17 ani a facut puscarie 3 ani-unde si-a facut si „studiile postuniversitare” ! In 21-22 Dec, a intrat printre ceilalti in prefectura din Craiova(el este din minoritatea unui cartier din Craiova),imbracat itro geaca rosie si „a intrat in tabara invingatorilor”! Si eu citesc acest site,unde gasesc unele articole bune-mai ales la cultura,dar mai ales pentru a „detecta” manipularea neocomunista…insa nu gasesc ca e necesar sa rostogolesc manipularea peste vulgul,care si asa…e dus cu presul !

  Comentariu by I.S — 5 noiembrie 2018 @ 21:16

 36. @34-Poate va ganditi ca ar trebui sa „taiati buricul(pamantului)” ca face rau „pruncului”-blog ! Cunosc multi comentatori patrunsi de repulsie,mai ales de lungimea poliloghiei emanate de el,care trece de la amenintari cu „ruptul degetelor” la teorii de economie,convigeri de guvernanti,spre binele orasului si ‘lupta” lui de unul singur cu mafia din opozitie si aparand mafia de la guvernare ! Chiar el remarca ca au ramas putini p’aci.Pai tocmai d’aia !

  Comentariu by I.S — 5 noiembrie 2018 @ 21:43

 37. las si eu asta aici, cat va certati voi…
  https://m.adevarul.ro/locale/oradea/noi-bani-europeni-orasul-goleste-pusculita-europei-primarul-isi-cere-scuze-deranjul-provocat-santiere-1_5be0660bdf52022f75304abd/index.html?fbclid=IwAR15hGepbCs0PnnoVhSE_s6nnDU9I627fvChqPZvFkE-xsbjBfp2DKD2R7k

  Comentariu by BogdanT — 6 noiembrie 2018 @ 11:03

 38. SE VA FACE SE VA DREGE…BLA , BLA , BLA IN PRIMAVARA SE LAUDA CA ARE CONTRACT FERM PT ASFALTARE PT TOAMNA , NA CA VINE IARNA!

  Comentariu by IPSI — 6 noiembrie 2018 @ 11:03

 39. Pt.I.S.,ce grad ai,sau a-i avut la OCHIUL si TIMPANUL,democrati ca tine au dus tara asta sa fie pres la alogeni.

  Comentariu by doru — 6 noiembrie 2018 @ 12:38

 40. Pt. #35
  https://www.replicaonline.ro/vasile-moldovanu-372010/

  Comentariu by nabuco — 6 noiembrie 2018 @ 13:17

 41. LOL!… Ce fumezi, Ozzy? Iar ai luat-o pe prafuri?

  Comentariu by Părintele Epuraţie — 6 noiembrie 2018 @ 15:10

 42. Toată lumea e pârâtă și reclamantă în dosarul ăsta:
  http://portal.just.ro/202/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=20200000000094368&id_inst=202

  Doar nu a dat Radu Cristian în judecată pe Vișa Lucian Ionel și Radu Cristian s-a pârât și pe sine.
  V-ați reclamat unul pe altul.
  E problema personală, nu ar trebui să mă iau de ea, spun doar că vă înțeleg și mi se pare o nemernicie ce a făcut Mincinosul. Subiectul nu este nici de colo, se învârte în jurul unui dosar cu despăgubiri de 1 milion euro.

  Dar nu ati inteles subiectul meu, v-am dat de exemplu pentru că sunteți mai cerebral.
  Știu când mă atacați dta și când nu. Nu mă impresionează, dar placa asta cu vai ce nemernici sunt ăștia de la PSD, doar pentru că sunt de la PSD, iar apoi să reproșezi că nu a câștigat PSD la Mangalia sa ne scape de Mincinos, hiar după ce l-ai înjurat să nu câștige, mi se pare asa o fractură de logică.
  Vrei sa nu câștige PSD, apoi e de vina PSD că nu a câștigat. Doh?
  Ori ne punem să îi alungăm pe nemernici, ori stăm să ne înjurăm intre noi?

  Aici, pe blog politic, sub anonimat majoritatea sunt aroganți și știutori de politica bărfei, înjură superiori, dar nu am vazut pe unul să se implice în câmp deschis, public, să ia atitudine legal, moral, civic, public, etc. Niciunul! De unde știu? Pentru că nu mai acționează nimeni altcineva în afară de 2-3 din consiliu.
  Dar aici, sub anonimat, zici că sunt cel puțin din cei care conduc lumea, niste zei politici, care le stiu ei pe toate.
  Nu am scop de preamărire, nici nu am avut de la inceput vreun scop politic, doar dorința sinceră să se mai schimbe ceva în bine in Mangalia noastră.
  Aici e o lume virtuală de aroganți. Altfel s-ar mai discuta la concret, s-au redus discutiile aici la se înjura unio pe alții. Între lupi trebuie să urli ca lupii, altfel te mânâncă. Dar nu uit că am intrat pentru oameni.
  Deunăzi și dta, dle Vișa, insistai că asociațiile civice nu reacționează, tolerează ce se întâmplă Mangaliei. Același lucru și cu cei care se dau moraliști pe aici, începând cu dta si terminând cu ultimul care înjură sub anonimat. Ieșiți, frate, și luați atitudine pe față, pentru că alții sunt cei care au batjocorit Mangalia!
  Este o invitație. Cât o să mai înjurati pe ascuns? Chiar și împotriva mea, dacă nu fac bine.

  Comentariu by Mentalistul — 6 noiembrie 2018 @ 18:22

 43. Procesul acela e civil, nu penal. Deci nu am cum să-l apăr pe mincinos, din moment ce mă judec cu el.

  Sunt de acord că oamenii de la care așteptăm câte ceva, dorm sau profită. Asta nu înseamnă că tu nu o iei razna de multe ori. Convinge-ți în primul rând colegii tăi să iasă la luptă.

  Comentariu by lucian visa — 6 noiembrie 2018 @ 19:15

 44. Menabite si ce ai facut bine pana acum din 2012 ? mi se rupe mie pl ca stau sub anonimat sau nu. Voi traiti in Mangalia, nu eu. Tu stii bine ca ai probleme psihice cu acte doveditoare. Cea mai mare problema e nenorocitul ala de primar, care trebuie eliminat pana nu e prea tarziu. Eu tot sper ca poate prin naveta lui sa o mierleasca intr-un final, pe drum. Poate avem norocul sa intre un TIR in bolidul lui. Doamne ajuta.

  Comentariu by Anonim — 6 noiembrie 2018 @ 20:10

 45. Ozzy, nu visele de preamărire ţi le reproşează lumea, ci halucinaţiile tale cu „rolul PSD”, cavaleri salvatori pe cai albi care trag diligenţa cu care vine Damen – şi, în general, băşinile tale despre „social-democraţie”.

  Comentariu by Părintele Manipulaţie — 7 noiembrie 2018 @ 7:53

 46. O2zy uite ceva concret:
  https://publicatii.romaniacurata.ro/wp-content/uploads/2018/06/Ghidul-monitorilor-pentru-%C8%98coli-Curate_2018.pdf
  ia vezi reusesti sa faci ceva?

  Comentariu by nabuco — 7 noiembrie 2018 @ 12:05

 47. https://www.g4media.ro/o-noua-fractura-in-coalitia-psd-alde-deputatii-lui-tariceanu-au-votat-contra-psd-si-in-favoarea-alegerii-primarilor-in-doua-tururi.html

  Comentariu by I.S — 7 noiembrie 2018 @ 17:57

 48. https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-22800756-sibiul-face-moned-local-sibcoin-sunt-banii-locali-cum-func-ionat-alte.htm- O idee ! Pe ea !-snapanilor !

  Comentariu by I.S — 7 noiembrie 2018 @ 18:37

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress