Politica locală

18 octombrie 2018

CL Mangalia a aprobat demolarea unor construcții insalubre, de la marginea orașului

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 18:50

Comunicat de presă

Consilierii locali din Mangalia, reuniţi, marți, în cadrul unei şedinţe extraordinare, au adoptat documentațiile tehnice privind demolarea ultimelor patru clădiri cu risc mare de prăbușire, situate la marginea cartierului de case al orașului. Primăria Mangalia a demarat acțiunea, în primăvara acestui an, când a fost demolată prima clădire, locuită în ultimii ani de persoane fără adăpost sau forme legale. Încă de acum doi ani, primarul Radu Cristian a luat decizia demolării respectivelor construcții tip barăci, pentru igienizarea zonei. ”De-a lungul anilor, în acele barăci și-au găsit adăpost indivizi certați cu legea, cei mai mulți venind în orașul nostru din alte zone ale țării, special pentru comiterea de infracțiuni, pe litoral. Acum, avem documentația pentru a demola toate barăcile de la marginea cartierului de case (”Coloniști”). Cei care locuiesc acolo și au un loc de muncă, au actele în regulă și duc copiii la școală vor primi locuințe sociale în alte imobile ale municipalității. Ceilalți, însă, care au venit în Mangalia să fure și să spargă case, să se întoarcă de unde au venit”, a precizat primarul Radu Cristian. El a mai spus că, în ultimii ani, s-au căutat numeroase soluții pentru integrarea locuitorilor din acea zonă, însă, fără rezultat. De aceea, s-a decis demolarea barăcilor și igienizarea zonei. Pe acel teren, Primăria intenționează să ridice locuințe sociale, cu fonduri UE. În aceeași ședință de CL, s-a mai adoptat și proiectul de modernizare a falezei Mangalia-Saturn, cu fonduri europene. Proiectul prevede amenajarea falezei pe o distanță de aprox. 2,5 km, între Hotel Paradiso și plaja Adras. Prin realizarea acestui proiect, se urmărește punerea în valoare a potențialului turistic, precum și dezvoltarea infrastructurii turistice și de agrement. Un alt proiect care vizează dezvoltarea segmentului turistic din zona de sud a litoralului, aprobat, de asemenea, de aleșii locali, se referă la stațiunea Neptun-Olimp. Conform documentului, se vor reabilita și moderniza străzile și aleile secundare din cele două zone, se vor reface trotuarele, sistemul de iluminat public și vor fi amenajate parcări, precum și piste de biciclete. Totodată, în ședința CL, a fost votat și proiectul cu finanțare europeană privind studiul de fezabilitate și documentațiile tehnice aferente, pentru extinderea și modernizarea rețelei de iluminat public. Conform proiectului, actuala rețea de iluminat stradal va fi eficientizată și extinsă în toate zonele localității.

mangalia.ro

34 Comments

 1. https://adevarul.ro/locale/constanta/video-mistretii-luat-locul-turistilor-litoral-plimba-voie-statiuni-1_5bc89a15df52022f75a1ee1e/index.html

  Comentariu by I.S — 19 octombrie 2018 @ 1:03

 2. PS la @1- O noua sursa de venituri pentru bugetul primariei ! Hai cu politia locala ! Pregatiti bulanele ! Sa plateste bine !https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22764972-daea-stimul-sirea-resturilor-porci-225-lei-pentru-mistre-65-lei-pentru-gospod-rii.htm

  Comentariu by Anonim — 19 octombrie 2018 @ 1:12

 3. Pt. #1
  Sunt „mistretii” lu’ Iorgus ?

  Comentariu by nabuco — 19 octombrie 2018 @ 11:29

 4. DREPTUL LA REPLICĂ, ÎN CALITATE DE CONSILIER LOCAL, FAȚĂ DE DECLARAȚIILE DISCRIMINATORII ALE PRIMARULUI MANGALIEI

  – Solicit primarului Mangaliei, Radu Cristian, să nu mai inducă în eroare cetățenii și să nu mai mai motiveze Hotărârile Consiliului Local cu declarații publice discriminatorii, denaturând adevărata fundamentare pentru care se adoptă hotărâri în Consiliu local. Nu este un caz singular, a ajuns o practică.

  „De-a lungul anilor, în acele barăci și-au găsit adăpost indivizi certați cu legea, cei mai mulți venind în orașul nostru din alte zone ale țării, special pentru comiterea de infracțiuni, pe litoral. Acum, avem documentația pentru a demola toate barăcile de la marginea cartierului de case (”Coloniști”). Cei care locuiesc acolo și au un loc de muncă, au actele în regulă și duc copiii la școală vor primi locuințe sociale în alte imobile ale municipalității. Ceilalți, însă, care au venit în Mangalia să fure și să spargă case, să se întoarcă de unde au venit”, a precizat primarul Cristian Radu.

  Municipalitatea oferă, ca măsură de protecție socială, locuințe sociale celor aflați în situații sociale. Criteriile de acordare sunt stabilite pe criterii de situație socială, în condițiile legii, nu pe criterii de aprecieri personale și nici pe criterii de discriminare socială. De altfel, și condamnarea colectivă este o crimă impotriva umanității, stipulata în Carta ONU a Drepturilor Omului. Primarul nu are calitate de judecător și nu are putere publică legislativă de a hotărî sentințe. Demolarea barăcilor nu a fost hotărâtă de Consiliul Local pe motivele de discriminare pe care le declară primarul, pentru a fi evacuate familii din locuințe sociale, existente în domeniul public al municipalitatii. Familiile respective au primit legal repartițiile.
  Precizare: a fost hotărâtă demolarea unor clădiri, asupra cărora o expertiză ISU a alarmat că există pericol de prăbușire peste persoanele care locuiesc în ele. În baza acestei expertize primăria a evacuat, iar Consiliul Local a hotărât demolarea unor clădiri nelocuite și inutilizabile, care sunt un pericol, conform raportului de expertiză ISU. În Expunerea de Motive din ședința CL a fost dată garanția că au fost evacuate familiile din clădirile respective.
  Nicidecum nu se face o evacuare în baza unei hotărâri de Consiliul Local, pe criterii de discriminare, astfel cum declară primarul.

  (Notă: Proiectul HCL a fost respins în ședința precedentă, deoarece executivul nu si-a asumat la acel moment că sunt clădiri nelocuite. În ultima ședință, primăria și-a asumat respectarea legalității. Dacă executivul nu a respectat legea, cei vinovati vor răspunde juridic, conform art. 198 din Legea 215/2001, lucru pe care l-am cerut expres să fie stipulat în preambulul hotărârii.)
  ____________________
  Mic îndreptar pentru Radu Cristian, să înțeleagă cum este cu discriminarea, dacă nu a avut ocazia să se educe:

  Prejudecăţile îi determină pe oameni să denatureze, să interpreteze greşit sau chiar să ignore unele realităţi care nu corespund ideilor lor preconcepute. Seminţele prejudecăţilor pot fi semănate în familie prin insuflarea unor valori aparent inocente, dar greşit direcţionate.

  《Toate fiinţele umane se nasc libere şi egale în demnitate şi în drepturi. Ele sunt înzestrate cu raţiune şi conştiinţă şi trebuie să se comporte unele faţă de altele în spiritul fraternităţii.》
  (Declaraţia universală a drepturilor omului, articolul 1)

  Carta drepturilor Fundamentale stipulează, la rândul său, în art. 21:„Se interzice orice discriminare bazată în special pe motive de sex, rasă, culoare, origini etnice sau sociale, caracteristici genetice, limbă, religie sau convingeri , opinii politice etc”.

  DISCRIMINAREA INDIRECTĂ

  Este denumită discriminare „indirectă” deoarece nu tratamentul este cel care diferă, ci efectele acestuia, care vor fi resimţite în mod diferit de către oameni având caracteristici diferite.

  Articolul 2 alineatul (2) litera (b) din Directiva privind egalitatea de tratament între persoane, fără deosebire de rasă sau origine etnică afirmă că „se consideră că are loc o discriminare indirectă atunci când o dispoziţie, un criteriu sau o practică aparent neutră pune o persoană de o anumită rasă sau origine etnică într-o situaţie specială dezavantajoasă, în comparaţie cu alte persoane”.

  În cazurile de discriminare indirectă, se consideră că a avut loc discriminare deoarece aceeaşi regulă se aplică tuturor, fără luarea în considerare a diferenţelor relevante. Pentru a corecta şi preveni acest tip de situaţie, guvernele, angajatorii şi furnizorii de servicii trebuie să se asigure că iau măsuri pentru a-şi ajusta regulile şi practicile în aşa fel încât să ţină seama de aceste diferenţe, respectiv că întreprind ceva pentru a ajusta politicile şi măsurile curente.
  _________________
  Primarul Radu Cristian, prin declarațiile pe care le dă oficial în calitate de reprezentant al autorității publice, precum și prin măsurile pe care le aplică, discriminează direct și indirect o categorie socială sau un grup (defavorizat).

  Declarațiile personale, naziste și discriminatorii, sunt în responsabilitatea sa. Îi solicit numitului Radu Cristian să nu le mai asocieze Consiliului Local, care este autoritatea publică legislativă a municipiului Mangalia. Această autoritate nu ia hotărâri pe criterii de discriminare.

  Comentariu by Mentalistul — 19 octombrie 2018 @ 13:08

 5. https://www.replicaonline.ro/filmul-romanesc-soldatii-poveste-din-ferentari-premiu-pentru-cel-mai-bun-film-la-queer-porto-370256/

  Comentariu by nabuco — 19 octombrie 2018 @ 13:31

 6. hai mentalistule ca iar o dai de gard.si asta doar de dragu de a da in primar.da o dracu de discrimare.m am saturat de conceptul asta idiot de politically correct..nu i mai poti spune hotului ca i hot tiganului ca i tigan curvei ca i curva ca e discriminare.
  asta daca nu ii avantajeaza in vreun fel ca tiganu i tigan numai daca interesele o cer.
  daca tot esti polotically correct si vrei sa fai pe bunul samaritean ia si tu la tine pe scara sa nu zic in casa o familie asa zis discriminta si mai vedem.
  asta e o chestie de sorginte neomarxista.n a mers cu proletarii si egalitatea ia sa incercam cu minoritatile.

  Comentariu by wow — 19 octombrie 2018 @ 13:53

 7. Una este să vorbim noi la o șuetă, altă e să motiveze hotărâri legislative pe motiv de discriminare.
  Și adevarul acesta este: Consiliul Local a hotărât demolarea unor cladiri, nu evacuarea.
  Art.6 din hotărâre prevede:
  Se va proceda la demolarea barăcilor prevăzută în art.4 din prezentul act administrativ, doar in momentul când acestea vor fi eliberate conform procedurilor legale.

  Nu s-a hotărât demolarea pentru a se evacua, ci s-a hotărât demolarea pentru că au fost evacuate.

  Pe dta cred ca te intereseaza altceva. Primarul îi demolează la barăci, demolează și casele de la balta, și îi bagă în alte locuințe din oraș, la ANL (cum a băgat fără acte pe cei evacuați anul trecut, de mă sună vecinii mereu pentru că diferența de cultură este un disconfor), la blocul GOLD, la CP5, etc. De acolo, îi aduce vecini cu noi. Nu zic ca e rau, nici ca e bine, zic ca asta e.

  Comentariu by Mentalistul — 19 octombrie 2018 @ 14:31

 8. pai e mai frumos s o zici asa.nu o lua cu discriminarea.cand s a demolat cartierul de vest tot frumosii de acolo au ajuns in zona garii.si poate se stie cum era pe acolo.
  eu cand vad ca onor primaru zice ca sunt veniti din alte judete sa fure sa etc p aici ma gandesc ca i va trimite la locul de bastina.nu ca i ar muta in oras.poate gandesc eu gresit.
  pe de alta parte ma intreb cine a avut si poate mai are nevoie de o masa de manevra?au fost adusi la baraci acum sunt bagati la oras.oare nu i o plata pentru anumite servicii viitoare?

  Comentariu by wow — 19 octombrie 2018 @ 15:38

 9. Și discriminarea din declarații pentru mine este ceva grav. Justifică o hotărâre a CL atribuindu-i o fundamentare pe criterii de discriminare. În mod nemernic insuflă ideea: Uite ce a hotărât CL și uite motivele.

  Consiliul Local, așa cum am punctat în ședință și am cerut să se specifice expres, a luat hotărârea în baza unei expertize a unei firme de specialitate acreditată ISU.

  Ce a fost mai eficace? Să urle primarul în declarații naziste, timp de câțiva ani, fără niciun rezultat? S-a jucat de-a evacuarea la fiecare 6 luni, cu jandarmi, cu executor, și tot degeaba. Tot papă-lapte.
  Într-o zi, prin 2016, m-a abordat la Nautic să mă întrebe: „Care este opinia ta, cum scăpăm de cei de la barăci?”. I-am raspuns cu mai multe soluții:
  – poti sa pui Autoritatea Sanitară să carantineze zona, dar trebuie să-i evacuezi pe toți deodată în zona în care am desemnat-o pentru carantinare refugiați. Nu mai continui, pentru ce ar urma înseamnă o zonă a lor undeva la 3 km de oraș.
  – ISU califică clădirile că fiind în pericol de calamitate, îi scoti pe toți deodată și-i împrăștii.
  – metoda franceză, cei din Paris când au vrut să scape de ei le-au dat bani pentru relocare în ce localitate vor ei.
  – faci programele POCU pentru „Combaterea sărăciei și incluziune socială” (Chiar am aprobat în CL să se facă un proiect pe fonduri europene, îl ai aici:http://www.mangalia.ro/wp-content/uploads/2016/09/hcl-25.pdf
  Dar s-a sucit că este de muncă și i-a venit să desființeze SPAS, ca să ascundă ceva. A sabotat proiectul si nu s-a mai depus cererea de finanțare.)

  Mi-a răspuns că are altă idee, care era o nebunie, nu am să redau. Dacă mă zgândere pupindosiștii lui Mincinosu o sa povestesc. Atunci mi s-a făcut scârbă de o asemenea mentalitate, ori prostie, încât, de atunci nu mai am incredere că omul e întreg la minte.
  Si s-a mers cu ISU. După 2-3 încercări nereușite cu jandarmeria, au trecut 1 an si jumatate. Timp irosit. La un momentdat am zis: Dacă ti-e teamă, le dăm Consiliului Județean, ei demolează, să văd eu pe vreunul care merge la județ să facă iureș. Grădinița aia, o baracă și încă ceva au fost date la CJ. Baraca a fost rasa, a crescut și gazon acolo. Grădinița o sa fie reabilitare după ce demolează și primăria cele 4 barăci. Am fost si am filmat blocul ala din Parcul Industrial. Acolo se poate organiza un centru, cu reguli. Stai in frig, nu ai casă? Poti locui în camera cutare și cutare. Cât stai, respecți reguli, ca la internat sau în tabăra de elevi: la 7 deșteptarea, curățenie în camera, spălat, scoala sau muncă prin împrejurimi, copiii la școală, etc. Cu uniforme, cu program de teme, cu after-school, cu munca la spații verzi, etc. Până îi integrezi. Pe fonduri europene. Sunt sigur că vor fugi în lume, nu rămâne unul.
  Toată chestiunea asta organizată dupa lege. Ei legea nu respectă. Cu atât mai mult o impui. Cine rezista, de face om. Restul fug. Toata chestiunea asta durează 1-2 ani.

  Ce a fost mai eficace? Sa urle declarații aiurea și discriminatorii, să se joace de-a parada jandarmilor, cu câini (a și murit o bătrână la ultima încercare, de s-au lăsat toți executorii și nu îl mai ajuta unul; au venit jandarmii la 11:00, câinele s-a asmuțit, s-au retras și au revenit la 13:00 declarând că au gasit-o moartă. Poftim rezultat!).
  Deci ce a fost mai eficace?
  Ori ca mine, cu ISU? A zis ISU că „problema, bre!” și cum nu mai vrem un Colectiv, fie și țigănesc… (cu toate că niște nazisti pe aici s-ar bucura de idee în sine, tot nemernicie e).. suntem obligați să salvăm acele suflete. Poti fi condamnat pentru discriminare, dar pentru că le salvezi viețile nu te condamnă legea.
  Și gata! Tot ce rămăsese era despre ce face cu cei evacuați, legea nu permite să lași sinistrații în stradă. Conform expertizei ISU, ăia acum sunt iar cazuri sociale, ba sinistrați, pt pericol de calamitate i-ai evacuat. Și s-a blocat primărelul! Singura lui soluție a fost iar minciuna. A dat declarații peste toată presa, a plătit articole peste tot, să o arunce pe CL. Ca CL ar fi hotărât. Da declarații naziste să atragă atenția. Dacă se trezesc aia cu drepturile omului, zice ca nu el a hotărât. Ce o sa faca aia, pe cine dau ei in judecata, după ce au venit așa supărați de declarațiile primarului? Pe CL, ca el are calitate procesuală privind emiterea de HCL. De aceea unul din CL a predictionat mișcările și a introdus art.6 în HCL.
  De aceea am afirmat că vreau să știu și pasul 2, nu doar pasul 1. Și l-am văzut, i-a fost același că întotdeauna: minciuna.

  Comentariu by Mentalistul — 19 octombrie 2018 @ 19:58

 10. Fii tare primare 1 Bravo. Nici un primar nu a avut curaj sa se ia de infractorii aia care fac ce vor in oras , construiesc ilegal ca n au bani dar se plimba cu roverul si ixarul. Si un pont pentru cei care ii apara, la casele alea se ascundea marfa furata in tranzit spre alte localitati.

  Comentariu by Sile — 20 octombrie 2018 @ 21:25

 11. https://science.hotnews.ro/stiri-arheologie-22768024-video-foto-rege-ilor-sau-general-macedonean-povestea-uimitoare-unui-morm-ridicat-acum-2-300-ani-sudul-dobrogei.htm

  Comentariu by I.S — 20 octombrie 2018 @ 22:51

 12. Pt 10: Ești în afara realității. Demolarea barăcilor a fost hotarâtă de către Consiliul Local. Dar în condițiile legii. Faptul că resping declarațiile discriminatorii ale primarului, care pun în pericol acest demers, nu înseamnă că iau apărarea cuiva, ci că apăr demersul față de un gest inoportun și imoral, care îl pune în pericol. La fel a făcut și la evacuarile cu jandarmi, în urma unui astfel de gest a început o cercetare a avocatului poporului, la sesizarea unui asociații pentru drepturile omului. Si s-a blocat singur.
  De ce mai era nevoie de o declarație inoportună, când problema era rezolvată și fără aceste declarații?
  Dta vrei problema rezolvată, ori vrei neaparat declarații de ură fără să se rezolve nimic?
  Pe ințeles: Cineva se apucă să curețe grădina de buruieni. În loc să scoată buruienile, dă aiurea cu sapa și distruge răsadurile. Eu zic „Cristache tată, dacă ești nepriceput și nu știi cu sapa, stai naibii cuminte și fă cum te învață ăia pricepuți, strici toată grădină!”. Iar dta vii si spui că țin cu buruienile pentru că am spus asta? Nicidecum! Eu vreau treaba facută bine și eficace, nu prostește și cu pagube mai multe decât problema în sine.
  Nu mai perverti dta ideile, nu sunt crescut pe balcon să nu remarc sau să îți tolerez denaturările! Dacă nu ai capacitatea de cogniție să înțelegi un principiu de eficacitate (dacă de moralitate nu te interesează), mai ușor cu încrederea în sine în a debita acuze. Ironia lumii este că ignoranții sunt cei mai siguri că ar avea dreptate.
  Numai prin faptul că ai început cu ode aduse primarului care a făcut Mangalia să sufere, dovedește ignoranța dtale. Pentru că dacă nu este ignoranță, este complicitate la nemernicie cu cei care si-au bătut joc de populația orașului (de la prunc până la pensionar).
  Oricare ar fi din posibilitățile pentru care cânți ode cu atitudine de sclav – ignoranță sau complicitate- te descalifică de la a avea credibilitate.
  Nu mai prostești pe nimeni, decât te dovedești cine ești. Nu sunt mulți nemernici care scriu pe aici.

  Comentariu by Mentalistul — 21 octombrie 2018 @ 13:08

 13. Mentalistule vezi ca au primit marfa la pacanetze

  Comentariu by Anonim — 21 octombrie 2018 @ 16:40

 14. @12 https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/comisia-de-la-venetia-se-pronunta-asupra-legilor-justitiei-din-romania-1016210
  mi-ar fii un pic rușine să mai stau în PSD și sa mai fiu și moralist, ție nu?

  Comentariu by Adrianooo — 21 octombrie 2018 @ 22:04

 15. Pt 14:
  Care este legătura legilor justiției cu mine?
  Bănuiesc că printre cei care au făcut legile justiției sunt multi creștini. Acum trebuie să le fie rusine creștinilor pentru că sunt creștini.
  Cam aceeași legătură este legea legilor justiției cu mine, că sunt social-democrat în profil politic.

  Nu realizezi ca această baladă falsă de vinovăție colectivă, pe care o pretinzi, îmi întăreste mie expunerea realității din Mangalia.
  Dacă ceea ce afirm eu o gândește un om care nu este de la PSD, si recunoaste ca ce spun este adevarat, nu are niciun succes denigrarea dtale asupra mea în percepția omului care recunoaște adevarul. Conștientizarea adevărului nu tine cont ca sunt eu de la PSD sau nu. Astfel de atacuri, fără legătură cu subiectul în discuție, întăresc convingerea că ceea ce afirm este adevarat, pentru că denigratorii nu au gasit alte argumente, doar atacul la persoană. Nu discută ideea, ci doar persoană, si asta prin asociere.

  Comentariu by Mentalistul — 22 octombrie 2018 @ 12:28

 16. Pt. #16
  https://www.replicaonline.ro/propunere-legislativa-pentru-ca-un-oras-din-judetul-constanta-sa-devina-comuna-370444/
  Incearca si la noi vezi ca se poate …

  Comentariu by nabuco — 22 octombrie 2018 @ 16:05

 17. Te agiți prea mult pentru niște ciori fără o zi de muncă in viată.Stiu că înseamnă voturi si esti în plină campanie dar te agiți degeaba.Ciorile nu ți vor da votul niciodată pentru că nu ai banii necesari sa i cumperi.De altfel îti atragi antipatia mangalienilor asa că dă i naibii de negrii că noi nu stim cum să scăpăm mai repede de mostenirea lui iorgus.Stiu că îti dorești primar dar nu ai stofă de asa ceva.Ps:mai lasă aroganța si agresivitatea din limbaj că nu suntem pe vremea faraonilor.Vrei să fii venerat sau preaslavit ca tutankamon?Hmmmmmută te in junglă si poate găsesti vreun trib de babuini care nu a avut pana acum contact cu lumea civilizată.Sigur acolo îti găsesti liniștea si nu trebuie să te mai cerți cu nimeni.p

  Comentariu by ali baba — 22 octombrie 2018 @ 16:56

 18. Pt. 17:
  Prezumții greșite. In mintea dtale a inceput vreo campanie, eu fac ce am făcut în ultimii 2 ani si jumatate, nu fac azi mai deosebit.
  Dovadă pentru faptul că nu doresc eu nimic din ce îți închipui dta este că îmi permit să vorbesc cum vreau. Sunt liber la vorbă, nu am nimic de pierdut.
  Astăzi nu-mi trebuie simpatia tuturor ca să îmi merit poziția de consilier local, ci doar a 900 de persoane care vor să-i reprezint (Atâtea voturi fac un consilier local). Au bifat public (!) pe mine cca 1300 de familii, considerând că îi reprezint bine. Doar dintr-un eșantion de 4.000 conturi active din Mangalia. Am un sistem cu care verific dacă sunt un consilier valid.
  În ziua în care nu mai sunt 900 de cetățeni ai Mangaliei care să fie mulțumite de mine, nu mai merit să fiu consilier local. Este o metodă clară, matematică, de a mă re-valida lună de lună.
  De aceea, poți să mă contești dta cât vrei, eu am dovada clară că îmi merit funcția de la cei care mă susțin. Nu este important câți mă contestă, este important să fie de îndeajuns cei care mă susțin. Asta e democrația! Siguranța mea, pe care dta o percepi aroganță, se trage din ce știu, nu din ce prezum.

  Comentariu by Mentalistul — 23 octombrie 2018 @ 16:00

 19. Din cele zece principii pentru manipularea maselor.

  9. Să stimulezi simţământul individual de culpă, de fatalitate, de neputinţă. Omul care nu mai are îndemnul să se revolte, devine turmă şi e uşor de controlat.

  Voi, ăștia cu „te agiți degeaba”, credeți că funcționează?

  Comentariu by Mentalistul — 23 octombrie 2018 @ 20:19

 20. Nu te agiti degeaba. Am si uitat ca fostii vamesi nu mai au ,,mancarica,, da vei ca aia 5000 nu o sa se vada la vot. Ia intreaba-l pe Valerica de la muzeu cum a luat 30 de voturi din 2000 de semnaturi ca independent.

  Comentariu by Sokola — 23 octombrie 2018 @ 20:28

 21. Aia cu vama si-a pregatit-o omu. A tesut o poveste din aia cu el in rolul principal in care pana si Corrado Catani era mic copil. Am ras de-am murit asteptand si de la Danica fost sef la locala o poveste asemanatoare dar ala se lupta cu mafia de abia acum cand a iesit la pensie. Eu il prefer insa pe Sandu Vlaicu la capitolul ,, revolutionar,, macar ala are o istorie adevarata..

  Comentariu by Veorica — 23 octombrie 2018 @ 20:34

 22. Pt 20:
  Văd că te-ai apucat de ghicit în cafea. Ești în bancul ăla:
  Nostradamus își ceartă motanul: de ce te-ai căcat în mijlocul camerei peste o jumătate de oră?”

  Ce nu ai inteles din ce am scris?
  Eu sunt liber să spun adevarul.
  Ăia de candidează nu sunt.

  Oricum, eu voi fi la masă. La fel de liber. Nici nu am avut nevoie de voturi. Am avut nevoie decât de buletin.
  Faptul că oamenii sunt mulțumiți de activitatea mea, s-a întâmplat după aceea.

  Comentariu by Mentalistul — 23 octombrie 2018 @ 22:18

 23. DE LA BARĂCI LA BLOC

  Au fost voci care m-au ponegrit că țin cu cei care locuiau la Barăci. După declarația aiurea și discriminatorie a primarului, cum că îi alungă din oraș cu forța, eu am replicat că bate câmpii și să ne spună și Pasul 2, pentru că s-ar putea să ne trezim cu cei de la Barăci că ne sunt vecini, iar diferența de cultură va genera probleme și lor, și vecinilor.

  Am predictionat că îi va muta în blocul GOLD, la CP5, la ANL, etc. Iată că se confirmă.
  Primarul a „rezolvat” problema, îi mută la bloc. Îi integrează intre noi. Brava lui!
  Doar că este în contradicție cu minciunile din declarații. Nu i-a alungat din oraș. Ci invers, i-a adus în oraș.

  Comentariu by Mentalistul — 24 octombrie 2018 @ 10:34

 24. Se pare ca habar nu ai ce înseamnă integrare!
  A procedat corect!

  Comentariu by Anonim — 24 octombrie 2018 @ 20:55

 25. V-a zăpăcit primarul și pe voi.
  V-ați apucat să mă contraziceți pe ce zic eu că trebuie făcut, ca să vă suciti că este corect când primarul face ce am zis eu.
  Dovadă de obediență, umilitoare pentru voi.

  Comentariu by Mentalistul — 24 octombrie 2018 @ 21:47

 26. @25
  cand faci parte din un partid îți asumi și lucrurile bune și mizeriile pe care le face partid respectiv, nu ai ajuns acolo ca independent, deci legile justiției ți le asumi și tu

  Comentariu by Adrianooo — 24 octombrie 2018 @ 22:06

 27. mai ales daca locul e nemeritat

  Comentariu by Oana — 25 octombrie 2018 @ 11:44

 28. Pfuah! Chiar că v-a zăpăcit primarul!
  Ati rămas fără motive reale să mă atacați.

  Comentariu by Mentalistul — 25 octombrie 2018 @ 12:48

 29. Pt 28:
  Nu eu am cerut să mă pună pe lista de consilieri. PSD mi-a cerut să mă pună pe listă, prin președintele organizației pe județ. Am acceptat.
  Nu eu am cerut ceva, ca să merit acel ceva.
  Mi s-a propus, eu a trebuit să mă găsesc dacă accept sau nu. Scrie în comunicatul lor ce mi-au propus și ce am acceptat să fac în calitate de consilier local.

  Comentariu by Mentalistul — 25 octombrie 2018 @ 13:03

 30. Pt. #29
  https://www.cotidianul.ro/protocoale-secrete-printre-fanarioti/

  Comentariu by nabuco — 25 octombrie 2018 @ 17:14

 31. Eu stiam ca omu a fost propus drept rege dar probabil m-am inselat

  Comentariu by Kautish — 26 octombrie 2018 @ 0:03

 32. https://www.replicaonline.ro/festivalul-de-arta-culinara-turceasca-va-avea-loc-sambata-in-constanta-370994/
  dar de O2zy nimic?

  Comentariu by nabuco — 26 octombrie 2018 @ 14:47

 33. 1. Eu nu sunt turc. Sau pentru dta român sau ungur e totuna?

  2. Nu mă pasionează festivalul acela, ci acesta:

  There are 5 major stages related to this product:
  a. Rehabilitation of pedestrian area of Constanța Road who access the Republic Square (Mangalia), to provide an adequate space for organizing an annual cultural-artistic Ro-Bg festival.
  The tourism product Black Sea Menu will be integrated in the festival in order to increase the tourist interest in the target area, and to create opportunities for the gourmet tourism progress as a way of expanding tourism season outside the summer.
  ………..
  The Black Sea Menu will be performed by 5 Romanian and 5 bulgarian cooks. The festival „Marea Neagră cu marama și Dunărea cu năframa” approaches cultural and artistic themes…
  The result of the project will consist in joint touristic products with cross-border effect.

  În traducere, 5 saramuri de pește au făcut rost de un festival anual și 750.000 euro, finanțare din fonduri nerambursabile, să se reabiliteze Centrul Vechi al Mangaliei.

  Comentariu by Mentalistul — 27 octombrie 2018 @ 21:28

 34. Bravo daca si mai ales cand va avea numarul de editii al festivalului „Carte la nisip”.

  Comentariu by nabuco — 28 octombrie 2018 @ 13:43

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress