Politica locală

5 octombrie 2018

CL Mangalia a aprobat acordarea de ajutoare pentru elevii din zonele defavorizate ale orașului

Filed under: administraţie publică,Consiliul Local — lucian visa @ 20:05

Comunicat

Consiliul Local al Municipiului Mangalia a aprobat în şedinţa de joi, 4 octombrie, mai multe proiecte de hotărâre cu caracter administrativ, dar și social. Astfel, aleșii locali au adoptat proiectul de hotărâre privind acordarea unor ajutoare financiare pentru preșcolarii și elevii care locuiesc în zonele Herghelie, IAS, Fruviileg-Zootehnie, precum și alte zone defavorizate ale orașului. Pentru a veni în sprijinul acestor copii, proveniți din familii cu venituri reduse, s-a aprobat acordarea sumei de 8,5 lei/zi lucrătoare pentru preşcolari, precum și decontarea costului biletelor de transport pentru toți acești copii, care merg la școlile și liceele din Mangalia. Un alt proiect de hotărâre aprobat în aceeași ședință a vizat nominalizarea reprezentanților CL în comisiile privind evaluarea și asigurarea calității și a comisiilor pentru prevenirea și combaterea violenței în mediul școlar din unitățile de învățământ din Mangalia. Totodată, s-a mai aprobat înființarea Clubului Seniorilor, pe locul fostei Piețe agroalimentare, situată în apropiere de stațiunea Saturn. De asemenea, CL Mangalia a votat documentația tehnică aferentă proiectului de reabilitarea a canalizării pluviale din unele zone ale orașului. Un alt proiect de hotărâre adoptat în unanimitate a vizat participarea Mangaliei, ca membru fondator, în cadrul ”Asociației de Management al Destinației Turistice Mangalia”.

editiadesud.ro

5 Comments

 1. Acum inteleg de ce a demolat clubul seniorilor din parc, pentru a fi toti seniorii grupati intr-un singur club si locul a fost ales exact in centrul orasului, pentru a se putea deplasa cat mai usor. Ajutoarele astea pentru copii defavorizati se dau tot ca si bursele elevilor, o data pe mandat?

  Comentariu by Marian Vasile — 5 octombrie 2018 @ 22:39

 2. Se dau tot electoral, de cite ori este nevoie, investitia nu e in elevi – pe care primarul si gasca nu dau doi bani, ba dimpotriva, ii dispretuiesc pentru ca sint saraci – ci in parinti si bunici , votanti manipulabili in fiecare campanie si de orice candidat . Nu degeaba Ungureanu ii cara la vot in microbuze, pe cei de la bariera, catre sectia din Neptun , unde „sefa” de sectie era o alta dama de incredere a primarului , unsa cu toate alifiile politice.

  Comentariu by Anonim — 6 octombrie 2018 @ 12:16

 3. Sunteti pe dinafara.Autoarea articolului a inteles gresit. Cei 8,5 lei sunt decontarea biletelor de transport în ideea ca cine e sarac nu poate ajunge la scoala. De fapt poate ajunge usor cu Metropolitanul care opreste chiar la Fruvileg, insa astora proveniti de pe meleaguri moldave li s a urcat boieria la cap si vor sa fie luati din usa cu o cursa speciala. Ce e drept din randul lor provin oameni cu mari realizari : Manix tiganul care are ani de puscarie mai mult decat varsta , fratesu Padure fost peste de seama in oras, Belmondo puscariasul care acum nici un an a trecut peste linia continua luand si alte vieti nevinovate odata cu a lui , pustiul care s a urcat fara permis la volan si a dat coltul in stalp la zootehnie acum 2 ani si multi altii. Inainte invatau la scoala de la neptun dar la bunavointa guvernului s a inchis. Probabil ca taranii aveau prea multe locuri in care sa vanda marfa si locul trebuie dat bosorogilor votanti pesedeu.

  Comentariu by Alin — 6 octombrie 2018 @ 14:54

 4. https://www.replicaonline.ro/mangalia-nici-un-primar-n-a-reusit-performanta-sa-construiasca-o-noua-unitate-de-invatamant-pentru-elevii-de-la-gala-galaction-369104/

  Comentariu by nabuco — 6 octombrie 2018 @ 23:46

 5. Ba da ce vrei sa se duca banu la metropolitan la constanta ? asa se duc la mangalia si aia de se plimba cu microbuzu economisesc un ban sa poa sa stea la Maritimo pe tereasa si sa se arda in fite Cautati pr fb pitipoancele care stau la fruvileg si vedeti ce tunate sunt in poze.

  Comentariu by Alexandra — 7 octombrie 2018 @ 20:28

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress