Mangalia – politica locală

28 septembrie 2018

Convocatorul ședinței ordinare a CL Mangalia din 04.10.2018

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 18:01

21 Comments

 1. Văd că Sebat (Bia Mary SRL), prietenul lui Iorguș, are trecere la Radu. Cumpărarea unui teren și prelungirea unei concesiuni nu se fac chiar oricum.

  Piața Saturn, inaugurată cu surle și trâmbițe acum aproape 6 ani a sucombat. Mai bine să se umple cu pensionari. Unul va fi castravete, altul roșie, altul cartof. Ideea e că se vor obișnui cu pământul.

  Comentariu by lucian visa — 28 septembrie 2018 @ 18:15

 2. @1-Poate ca terenul din spatele policlinicii(de pe I C Bratianu) unde Iorgus a demolat un obiectiv istoric-turistic-vila Rosculet(primul primar liberal,fondator al urbei) si printro pacaleala a CL, a dat terenul unuia care a facut baraci …pentru „noua baza electorala”-a ajuns la a n’spea mana de la Sebat la astia noi !(iata o altfel de „continuitate” intre administratii !) Apropo de piata de nord si de pensionari : cand au fost facute cele trei piete ,fara surle si trambite-cu bani putini si repede(dupa care pe una a inaugurat-o Iorgus si pe una Radu ,am propus ca pietei din centru sa-i dam numele unui pensioar care a murit acolo ,spre dimineata-dupa o noapte de stat la coada la…gheare de pui.la care s-a opus tovarasul Lita ! „Cum sa creem un asemenea precedent periculos” ! Dupa care tov Iorgus a mai facut un bine tov Lita care „luase”hala din centru si si-a tras si o carciuma la subsol si a facut o „compensare” sa-l scape p’ala de datoriile de la stat ! Asa ca pensionarii nostri „buni votanti” au uitat cand nu aveau piata-nu-i vorba ca nici nu aveau ce cumpara !-acum vor juca table acolo…si vor face campanie electorala !

  Comentariu by I.S — 28 septembrie 2018 @ 19:54

 3. Piata Veche (de pe Oituz) a fost desfiintata de multa vreme…Urmeaza cea de pe Rozelor. Cata rautate la conducatorii acestui oras…

  Comentariu by Nemo — 28 septembrie 2018 @ 20:29

 4. Tare i-e dor de tiganul de la Vila Rosculet care imi spargea saptamanal masina parcata la judecatorie. Mama lui de obiectiv cu turistii lui negriciosi din el.

  Comentariu by Dan — 28 septembrie 2018 @ 22:18

 5. In curand ne desfiintam cu totul ca si comunitate. Nu prea mai avem calitati, valori, mai nimic… Am intrat in moarte clinica.

  Comentariu by anonim — 28 septembrie 2018 @ 22:23

 6. https://www.replicaonline.ro/clinica-de-neuropsihiatire-de-la-palazu-va-intra-in-renovare-368083/

  Comentariu by nabuco — 28 septembrie 2018 @ 23:16

 7. @5- Se cheama ATARAXIE ! De lehamitea asta se imbolnavesc si oamenii capabili si buni cetateni !

  Comentariu by I.S — 28 septembrie 2018 @ 23:19

 8. Chiar dacă nu l-a vrut Dragnea după faza cu Tudose, pentru Felix nu e o piedică:
  https://www.ordinea.ro/felix-stroe-ar-putea-ajunge-ministru-al-dezvoltarii-regionale-in-guvernul-v-v-dancila-ii/

  Comentariu by Red John — 29 septembrie 2018 @ 9:12

 9. Cine e smecher e smecher. Taticu dupa ce ca si a tras terasa pe mijlocul strazii acum modifica si puzul in timp ce pigmeii nu pot construi nimic. Tot respectu . Omu era boier si cand jefuia autobuzele in Bulgaria , daca vedea mangalioti de ai nostrii nu se baga. Mai ales ca noi nu aveam decat tigari ca era pe vremea cand vamesii si gaborii vamali nu faceau politica.

  Comentariu by Asan Barosanu — 29 septembrie 2018 @ 12:44

 10. Asane trebuie sa intelegi ca nu e bine sa dai din casa. Noi suntem obisnuiti cu bani multi taica, trebuia sa ne bagam in politica , prostii daca au fost in stare sa voteze pe unul de la garda de ce sa nu voteze si pe vamesii care ii jefuiau cand treceau granita. Doar acum voteaza si copii care nu au apucat acele vremuri si pot fi indusi usor in eroare. Chiar acum unul isi face pe fb o apologie sa nu ne prindem ca a fost dat afara de la vama ca era spagar. Asa ca taci din gura ca nu destepti pe nimeni. P.S. Ala smecheru de zici tu mai sus tot la noi platea cotizatia asa ca suntem mai tari ca el.

  Comentariu by Gruparea Vamesilor — 29 septembrie 2018 @ 18:09

 11. He he, au devenit disperați ăștia din gașca de nemernici.
  Scânciți cât vreți aici, pentru că pe stradă vă scuipă populația Mangaliei.

  Comentariu by Mentalistul — 29 septembrie 2018 @ 19:23

 12. Menabite, lasa gargara si treci la treaba. Ca de vorbe, din 2012, prostesti lumea.

  Comentariu by Anonim — 29 septembrie 2018 @ 20:29

 13. Văd ca se dau terenuri in superficie in zona spitalului, bănuiesc ca in zona garajelor…. de ce acolo S a putut și in alte locuri nu? K acolo i au sărit oamenii la gat lui RC?
  El doar de Dinastia înțelege?
  Trist este ca văd ca toate propunerile sunt făcute de RC, da’ consilierii locali, mandatați de noi sa ne reprezinte nu sa-și reprezinte propriile interese ce fac? (A se citi excepție pt cei care mai vorbesc in unele sedinte și vin cu propuneri, dar aia sunt 2 maxim 3)
  Eu sunt curios sa văd ce face ăla de i am dat votul pt a deveni consilier. Doarme pe el? Sau face ceva concret?
  Rc in curând o sa vândă și primăria k m-ar elicei n a mai rămas din orașul asta din păcate!

  Comentariu by Frsai — 29 septembrie 2018 @ 23:11

 14. Disperati , nedisperati .. dar cam au dreptate. Eu prefer sa scuip vamesii spagari care cereau dreptul pana si de la medicii din vama. Nu e cazul lui Ozzy dar altii au facut hotele pe tema asta.

  Comentariu by Unchiu — 29 septembrie 2018 @ 23:14

 15. Mincinosul te sodomizează, a furat zeci de milioane euro din banii contribuabililor, a distrus Mangalia, acum le fură mangalioților și banii din viitor, dar tu nu si nu, că de fapt e vinovat unul din copilăria ta, si acum de-asta iti place să fii sodomizat…

  Eu cred că frustrarea aceasta – de a căuta în altă parte vinovatul sodomizarii tale actuale de către Mincinos – este o negație, nu vrei să-ți recunoști lașitatea de a nu te opune, ai acceptat statutul de sclav, iar ca să te minți singur cauți vinovați în copilăria ta.
  Măi, băieți, găsiți-vă bărbăția din voi și luați-i la înjurat pe nemernicii care sodomizeaza Mangalia acum, nu mai căutați vinovati în trecut. Trecutul s-a dus, timpul nu de întoarce. Ce faceti acum? Atât de slabi sunt unii pe aici, încât le e teamă să înjure din anonimat pe cei care îi sodomizează?
  Măcar eu am curajul și coloană vertebrală să nu mă comport ca un sclav, să nu accept să fiu tratat ca un sclav. E clar cine este pandemia Mangaliei, iar voi întoarceți privirea în altă parte?
  Au venit ăștia să instituie un regim de ocupație străină la noi acasă? Într-un regim de ocupație străină cetățenii nu mai au drepturi cetățenești.

  Noi, mangaliotii, mai întâi trebuie să scăpăm de șleahta asta de nemernici, care a nenorocit pe mulți din concetățenii noștri, încât mulți părăsesc Mangalia. Astăzi avem de dat afară niste nemernici. Apoi, între noi, putem să ne bălăcarim cât vrem, dar o facem pe șutul nostru.
  Iar sclavii ăștia, care le sunteți complici, pe ideea că veți fi sodomizați mai puțin, meritați batjocoriți pe stradă, să nu mai scoateți capul din casă, pentru că v-ați trădat rudele, vecinii, leatul, orașul…
  Ia treziți-vă!

  Comentariu by Mentalistul — 30 septembrie 2018 @ 8:37

 16. Daca fura la vama si aveam o situatie buna pe viitor sau avea pensie nesimtita nedepinzand de nimeni avea si el/ea acuma coloana vertebrala probabil. Pana nu furi sau faci magarii nu ai cum sa ai coloana vertebrala , nu stiati asta ?

  Comentariu by Ileana — 30 septembrie 2018 @ 14:02

 17. Astia mai micii nu avem tupeu de borfas adica.

  Comentariu by Ileana — 30 septembrie 2018 @ 14:03

 18. Poate ne zice si noua Ozyy cit a incasat in ultina luna de la Colgiu …. dar sa nu mai minti dl consilier

  Comentariu by Anonim — 1 octombrie 2018 @ 15:44

 19. Dacă încasa, ar fi tăcut. E logic. Că doar nu l-o fi plătit Colgiu să-i critice șefu.

  Comentariu by lucian visa — 1 octombrie 2018 @ 16:32

 20. Ca să vezi câtă logică are cel de la pct.18.

  Comentariu by Mentalistul — 1 octombrie 2018 @ 17:46

 21. Se para ca Mincinosul da dispozitii de demolare a garajelor. Abia astept sa dau ochii cu nenorocitul asta de hot. De cand borfasul asta fce ce vrea ? cine plm e asta in Mangalia ?

  Comentariu by Anonim — 2 octombrie 2018 @ 16:04

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress