Politica locală

28 august 2018

Ruinele cetății Callatis s-au extins » Imagini incredibile de pe stadionul din Mangalia, acolo unde au jucat Denis Alibec sau Cristi Săpunaru

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:33

stadion

stadion

GSP.RO: Imagini incredibile de pe stadionul din Mangalia, acolo unde au jucat Denis Alibec sau Cristi Săpunaru.

Fără fotbal la nivel de seniori de mai bine de 3 ani, Mangalia rămâne, ușor, și fără stadionul care altădată era printre cele mai admirate din Liga a 2-a.

Autoritățile au lăsat în paragină arena de 5000 de locuri, care se află la doi pași de Cetatea Callatis și la mai puțin de 200 de metri de faleza Mangalia.

Plin de buruieni, cu gardurile și tribunele mâncate de rugină, iar gazonul uscat, stadionul mai găzduiește doar partide de juniori. Nici ele nu au cum să se desfășoare în condiții normale.

Ion Căciularu, fostul fotbalist și antrenor al Callatisului, e singurul care se zbate pentru a ține în picioare stadionul. E neplătit și cere autorităților să finanțeze îngrijirea arenei. “Doar vreo doi litri de benzină am primit anul trecut pentru a tunde gazonul”, spunea acesta în ianuarie 2017.

GSP a vizitat arena de la malul mării, iar imaginile surprinse nu fac cinste Direcţiei de Cultură şi Sport din cadrul Primăriei și nici Direcției de Gospodărire, care își pasează problema.

mangalianews.ro 28.08.2018

11 Comments

 1. Tot aici a jucat, chiar foarte bine și actualul președinte al PSD Mangalia. Dar nu l-am auzit vreodată să ia poziție publică.

  Comentariu by lucian visa — 28 august 2018 @ 17:39

 2. Juca bine numai cand nu ii mituiam sa luam puncte. Lasa ca tragem un mall aici ca sa nu mai mergeti la constanta.Sau o carciuma . ,, La pescărușul putrezit,, să luam fata la ,, Magarul tavalit,, sau ,,La cateaua lesinata,,.

  Comentariu by FC Arges — 28 august 2018 @ 22:26

 3. Tase ce a stiut duar sa vanda meciurile , cum a ajuns la Vitorul a vandut meciul cu Vitorul a si sifont banii din primarie cu maganu,tusac,miki,ciobanel si au bagat echipa in faliment,psd o rusine in oras.

  Comentariu by Ion — 29 august 2018 @ 15:40

 4. Pai cu ce bani sa si fi cumpărat vila Maganu , cu ce bani sa tragă si el pe nas, săracu de el ca e dependent, iar TUsac sa si facă hotel ????
  Au distrus orașul asta! Toți o apa si-un pământ , toți au fura si fura si Tusac si Maganu si RC!!!!!!

  Iar noi dormim pe noi, ca nu ieșim la vot si ne lăsam pe voturile țiganilor mituiti de RC !!!!!

  Comentariu by Fedai — 29 august 2018 @ 16:53

 5. Si nu are legătura cu denumire partidului ca oricum RC doar e mason si potrivit obiceiului joaca la doua capete si cu PSD si cu PNL
  Sa manance toata lumea

  Comentariu by Fedai — 29 august 2018 @ 16:54

 6. https://www.gsp.ro/gsp-special/media/fotografia-zilei-cele-mai-interesante-imagini-ale-lunii-august-2018-in-sport-545283.html

  Comentariu by nabuco — 31 august 2018 @ 10:05

 7. Pt 3 și 4 Ești aceiași persoana bolnava cu capul , o sa mori de grija altora, ești un lingău umflat , fug toți de tine cade un hoit împuțit!.Ai lins și tu pe la PSD, acum îl pupi in cur pe Radu! O jigodie ordinara!

  Comentariu by Anonim — 1 septembrie 2018 @ 7:46

 8. La psd niodata voi stati capra la radu , ati uitat sa faceti opozitie.

  Comentariu by Ion — 1 septembrie 2018 @ 11:25

 9. Bă ! e vreunul din diaspora pe aici ? Că nu pot să ma mai țin mult …

  Comentariu by Pese — 1 septembrie 2018 @ 11:58

 10. Pt 7: învață sa citești si cumpăra ochelarii Pt ochii aia albaștrii: bai nene tu nu citești, sau scrii doar asa de amorul artei? Tu ai văzut commenturile mele despre RC??? Tu esti pus pe hater alea asa la loterie pe cine nimerești!!!!!
  Nu stiu dc esti umflat dar lingău de cururi albastre esti tu, iar a hoit pute gura ta aia care spune doar idioțenii

  DnuLe Visa scuzați mi limbajul dar o astfel de postare ca de la 7 un astfel de raspuns merita!

  Comentariu by Fedai — 2 septembrie 2018 @ 13:05

 11. Bai septare, vezi k esti murdar la nasuc ma…..ștergeți mai Bogdane praful de la nas…. ce fraier esti! 3si 4 doua comment uri diferite de la 2 pers diferite cu un numitor comun: Maganu si un singur comentator care se ataca! Sa ghicim Bogdanel???? Vezi ca te cheamă mami, fugi

  Comentariu by Fedai — 2 septembrie 2018 @ 13:08

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress