Politica locală

28 august 2018

Ceartă interminabilă, pe tema garajelor, în ședința de consiliu!

Filed under: administraţie publică,Consiliul Local — lucian visa @ 17:18

Consilierii locali, reuniți în ședință extraordinară, au aprobat, astăzi, mai multe documentații tehnico-economice privind reabilitarea unor imobile, aflate în paragină. Printre acestea se numără Baza „Pescăruș”, unde primăria spune că va face reparații majore ale terenurilor sportive, dar va înființa și două bazine de înot și Școala nr. 5 „Gala Galaction”, care va intra într-un proces de modernizare, ce va presupune și construirea unui nou corp de clădire. Totodată, administrația locală mai spune că va construi un bloc de locuințe sociale, pe locul Barăcilor, ce urmează a fi demolate cu totul. Trebuie menționat că toate aceste proiecte ar urma să fie realizate pe fonduri europene, pe Axa Prioritară 13, privind sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii, dar numai în cazul în care vor obține și aprobările de la centru.

Nici in ședința extraordinară de astăzi nu puteau lipsi vociferările: de data aceasta, față de întâlnirea anterioară a aleșilor locali, s-au prezentat în sală, pe lângă cei ce dețin garaje, și fanii demolării acestora. Argumentele pro și contra au curs și de o parte și de cealaltă: deținătorii de garaje doresc reluarea la vot a unui proiect propus de administrația locală în luna februarie, de prelungire cu cel puțin un an a autorizațiilor (fapt imposibil, spun reprezentanții primăriei, motivând că, azi, există „o altă procedură și situație administrativă”).

Cei ce susțin cauza demolării au afirmat, în ședință, că aceste garaje ar fi focare de infecții, sursă principală de existență a… șobolanilor din Mangalia!

Cum nici consilierii nu s-au putut înțelege pe marginea acestei dispute, aleșii ALDE au părăsit sala de ședință. Viceprimarul Dragoș Angelescu a promis că, în jurul datei de 15 septembrie, va avea loc o ședință ordinară, în care va fi reglementată problema garajelor încă nedemolate.

editiadesud.ro 28.08.2018

5 Comments

 1. Investiția socială va fi executată pe axa bugetului local, eventual cu un nou împrumut. Orice vot contează.

  Comentariu by lucian visa — 28 august 2018 @ 17:47

 2. In Mangalia exista un singur șobolan (ca tot fuge el mereu se Întâlnirile cu cei ce nu i ling mâinile) si asta trebuia sa plece de unde a venit!!!!
  Sa dărâme garajele cand si o darama el cascarabeta situată pe domeniul public in Ct în fata vilei mosnite de la soacra! Șobolanul are nevoie de paza, de aia si a instalat cascarabeta!

  Comentariu by Fedai — 29 august 2018 @ 16:06

 3. E frumos ca le-a scos in fata, carne de tun, pe babele transpirate si fara dinti pe care le trimite in fiecare saptamina la minastire , in turism ecumenic , pe bani nostri. Totul are un pret. Ele ne decid soarta , sint votantele lui RC, aceste babe comuniste care se vind pe un blid de mincare

  Comentariu by Anonim — 29 august 2018 @ 20:30

 4. Dar le-a traso la babe nu lea mai dat pachete,ii tine intr-o minciuna si nu le da pachete

  Comentariu by Ion — 29 august 2018 @ 20:58

 5. Stați linistit scoate el niste pachete de dragul babelor, pardon voturilor

  Comentariu by Fedai — 29 august 2018 @ 23:42

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress