Mangalia – politica locală

19 august 2018

Nicolae Moroianu: Oamenii din turism au donat banii pentru taxa de participare a Corului de copii ”Callatis” la finala mondială din Croația! Consiliul Local nu a aprobat fondurile necesare

Filed under: ALDE — lucian visa @ 12:45

”Imi face placere sa impartasesc cu voi o mare bucurie! Am reusit sa strangem si sa platim cei 6.850 euro, taxa pentru participarea Corului de copii Callatis al Mangaliei, condus de catre domnul profesor Broasca, la Finala mondiala de anul acesta din Croatia – luna Octombrie!

Anul trecut, Corul de copii al Mangaliei a castigat medalia de argint mondial, dupa ce a invins multe coruri nationale. Pentru participarea de anul trecut trebuie sa-i multumesc din nou presedintelui CJC, domnul Horia Tutuianu, care prin axa 350 ne-a pus la dispozitie cei 15.000 euro necesari participarii.

Pentru anul acesta, nu a mai fost deschisa nicio axa pe Cultura, de aceea m-am adresat in mai multe randuri CL Mangalia, dar am fost refuzat cu vehementa de catre consilierii primarului.

Insa oamenii din turism s-au mobilizat, ei fiind cei care au inteles ca acesti copii, care s-au pregatit un an intreg pentru aceasta finala, merita sa participe! De asemenea au inteles ca alaturi de ceilalti copii ai Mangaliei, ei sunt principala bogatie a municipiului nostru, cat si faptul ca o asemenea medaliei poate deveni un principal subiect de promovare!

Le multumesc tuturor celor care, in ciuda dezbinarii induse, au ales sa se uneasca in jurul acestui scop nobil si sa dovedeasca astfel ca Binele invinge raul si rautatile…

Pentru ca am fost rugat sa nu fac publice numele lor sau sumele cu care au contribuit, le multumesc public, in numele comunitatii noastre!

Va mai fi nevoie de bani pentru transportul, cazarea si masa copiilor la finala, de aceea va rog pe toti cei care veti mai putea ajuta, sa il contactati pe domnul profesor Broasca, caruia ii multumim din nou pentru efortul pe care domnia sa il depune pentru educatia frumoasa a copiilor Mangaliei!”

Nicolae Moroianu, FB

16 Comments

 1. Felicitări !

  Comentariu by lucian visa — 19 august 2018 @ 12:46

 2. Dl consilier Moroianu putea nu sa se adreseze consilierilor primarului, ci sa intieze un proiect de hotarare care sa fie supus dezbaterii in Consiliul Local. Ar fi avut votul tuturor. Dar asta prespune ca trebuie sa stie in prealabil sa redacteze un proiect de hotarare…

  Comentariu by Anonimul 5 — 19 august 2018 @ 22:21

 3. Vad ca a la redactat se pricepe destul de bine Moroianu daca a reusit sa va anuleze ceva taxe pana acum. Felicitari pentru tot ce face pentru Mangalia.

  Comentariu by Anonim — 20 august 2018 @ 9:34

 4. In acest moment se desfasoara concursul de numire definitiva pe functie a managerei pe persoana fizica la Spitalul Municipal Mangalia. In mare taina, ca hotii, au venit membri comisiei de concurs: Capraru Adriana, Filip Dumitru… se asteapta pe firul rosu si sosirea membrului „desemnat” (oare de cine) de la Constanta…
  Rusine, Mangalia. Asa am ajuns.

  Comentariu by Anonim — 20 august 2018 @ 10:02

 5. Pt 3. Sustinerea dlui Moroianu ca el a castigat anularea taxelor este o mare minciuna. Prefectul este cel care a atacat in instanta exact taxele care au si fost anulate. Dl Moroianu a avut un alt dosar conexat la dosarul cu actiunea prefectului, in care solicita anularea intregii HCL, ceea ce nu s-a intamplat. Deci sa ii multumim Prefectului, nu lui Moroianu care se da mare cu munca altuia.

  Comentariu by Anonimul 5 — 20 august 2018 @ 10:27

 6. Pt.5
  Prefectul a atacat HCL in instanta in baza plangerii prealabile a lui Moroianu.Asta esate procedura.Daca nu stii nu te mai pronunta

  Comentariu by VUCEA DAN — 20 august 2018 @ 12:40

 7. Procesul a fost castigat de Moroianu. Prefectura nici nu s-a prezentat la proces.

  Comentariu by Anonim — 20 august 2018 @ 12:56

 8. Pt.4
  Ce pretentii sa avem de legalitate cand toata primaria respira ilegalitate .Atentie s-ar putea sa apara unele marturisirii si dovezii despre modul cum a fost ocupata si mentinuta aceasta functie de manager.
  In rest numai de bine vad ca masina Spitalului Mangalia este foarte ocupata ,odata este pe la plajA Adras,odata pe plaja pe la Vama Veche.Deh sunt multe cazurii de,, imbolnavirii” pe litoral in mod special in weekend.

  Comentariu by Anonim — 20 august 2018 @ 14:07

 9. teoretic numai citindu i cv ul candidatei ar fi trebuit respinsa.dar cum legalitatea la noi este la mare pret eu zic s o felicitam deja pe noua managerita a spitalului.
  la mai mare.

  Comentariu by wow — 20 august 2018 @ 15:37

 10. Sa felicitam si comisia , mari.personalitati , vinzatoarea de pui de la piata ajunsa secretara si cel care a diatrus statiunea Neptun , si care or mai fi. Si pe primar pentru oameni pe care i-a pus pe functii.

  Comentariu by Anonim — 20 august 2018 @ 16:54

 11. Unde este anuntat acest mare concurs, cine il organizeaza? Unde sunt datele oficiale? Cine face parte din comisie?
  S-a mai inscris cineva ? Scuze de intrebare…

  Comentariu by Anonim — 20 august 2018 @ 17:05

 12. Cine credeti ca a castigat licitatia pentru asfaltare in Dobrogea 2 ?
  Surpriza? DAF Trans, firma primarului. Pai nu trebe sa manance si gurita lui aia stramba? Cam cat credeti ca o sa fure la asfaltare si cat de bine o sa lucreze?

  Comentariu by Anonim — 20 august 2018 @ 18:46

 13. https://www.replicaonline.ro/schimbari-importante-in-spitalul-municipal-mangalia-364730/

  Comentariu by nabuco — 20 august 2018 @ 22:01

 14. De la Guvern s-au alocat 750.000 euro pentru canalizari pluviale și construcția de străzi în Dobrogea 2.

  Referitor la articol, hotelierii care au contribuit sunt de apreciat.

  Comentariu by Mentalistul — 21 august 2018 @ 11:08

 15. https://www.replicaonline.ro/foto-conditii-de-cosmar-in-anumite-hoteluri-de-pe-litoralul-romanesc-mucegai-praf-si-mirosuri-insuportabile-364823/
  … astfel si stoicii turisti au contribuit (indirect).

  Comentariu by nabuco — 21 august 2018 @ 21:34

 16. După ce CJC a plătit datoriile Mangaliei facute de Radu Cristian la fondurile europene (eram blocați astfel să mai obținem finanțări, cum ar fi proiectul cu scoala), presedintele CJC mai vine cu una:

  https://www.ct100.ro/cjc-vrea-sa-reabiliteze-doua-rute-alternative-spre-sudul-litoralului/

  Comentariu by Mentalistul — 22 august 2018 @ 15:35

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress