Mangalia – politica locală

14 august 2018

RĂZBOI ÎN PSD. ECATERINA ANDRONESCU CERE DEMISIA LUI DRAGNEA!

Filed under: PSD — lucian visa @ 16:14

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a trimis o scrisoare deschisă către membrii PSD, în care le explică că violențele din Piața Victoriei au fost picătura care a umplut paharul. Andronescu îi cere în mod deschis demisia lui Liviu Dragnea.

”SCRISOARE DESCHISĂ

S.O.S. PSD

”Urgența și dramatismul acestor zile fierbinți de august, când ne aflăm deja în al 12-lea ceas, când încă mai putem face ceva pentru a ne salva ca țară și ca partid de la un dezastru major, spre care ne îndreptăm vertiginos, ca membru loial al PSD, ca profesor și ca cetățean al României, fac un apel cât se poate de responsabil la toți colegii factori de decizie în acest moment ai PSD, la toți cei care odată au ocupat asemenea poziții în PSD și la Președintele actual al PSD domnul Liviu Dragnea „să nu dăm foc” țării și PSD-ului.

Ceea ce se întâmplă în acest moment în PSD și în țară nu este în regulă, s-a mers și s-a ajuns totuși prea departe, iar noi, cei din PSD, ca partid de guvernare, ne place sau nu, va trebui la un moment dat să decontăm absolut toate facturile acestei situații critice.

Nu ne putem ascunde tot timpul de responsabilitate și să dăm vina pe alții.

Noi am fost votați să guvernăm, nu să ne plângem și să dăm vina pe alții, avem obligația față de țară și față de toți membrii PSD să fim un partid responsabil și să nu îi dezamăgim.

Dragi colegi din PSD, vă rog să fim obiectivi și realiști. Nu întâmplător am ajuns în această situație. De când există partidul acesta, noi am avut cele mai profesioniste guverne, iar în componența lor au făcut parte cei mai buni experți și profesioniști din țară.

Partidul a avut și are resurse umane de foarte mare calitate și specialiști adevărați, dar din nefericire componența actualului guvern nu este expresia PSD-ului și nu reprezintă nivelul și capacitatea profesioniștilor din partidul nostru.

Se poate compara acest guvern cu guvernele anterioare ale PSD-ului? Se poate compara acest guvern cu guvernele Văcăroiu, Năstase sau Ponta? Nu, în niciun caz. Acest guvern nu mă reprezintă nici pe mine, nici pe dumneavoastră, dragi colegi, nici PSD-ul, nici România. Acest guvern este expresia unei singure persoane, ceea ce nu este în regulă.

În acest moment dăm motive și ocazii gratuite opoziției și adversarilor noștri politici să ne atace și, ce este și mai dureros, dăm motive solide poporului să se alieze cu adversarii noștri politici și să se ridice împotriva noastră.

Este momentul să ne trezim și să luăm în serios responsabilitatea majoră pe care ne-a încredințat-o poporul: SĂ GUVERNĂM ȚARA. Dar, pentru a atinge acest obiectiv, noi cei din PSD trebuie să facem urgent două lucruri:

1. Să venim în cel mai scurt timp cu un Prim-ministru și un guvern PSD de super profesioniști și să guvernăm țara, iar partidul are suficienți specialiști pentru un asemenea guvern.

2. Pentru binele României și pentru binele PSD-ului, președintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate și maturitate și să facă un act de mare curaj și demnitate politică și să se retragă din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente, le știm cu toții și nu le voi expune acum.

Dacă lucrurile acestea nu se vor întâmpla acum, urgent, vom pierde guvernarea, iar noi ca partid vom ajunge la dezastru, iar în locul unui guvern PSD de profesioniști, pe care am putea să îl avem, ne vom trezi iar cu un guvern de amatori, cum am mai avut, iar țara, în an de Centenar, se va duce și ea înspre prăpastie, spre disperarea noastră și bucuria multora care nu ne vor puternici, uniți și consolidați în slujba României.

Dragi colegi PSD-iști de bună credință, bine intenționați, responsabili și iubitori de țară și de neam, ACUM este momentul testului nostru de maturitate!

Avem obligația și datoria să lăsăm copiilor și copiilor copiilor noștri o țară frumoasă, prosperă, sigură, democratică și puternică.

Dumnezeu să binecuvânteze România!

Cu toată prețuirea,

Ecaterina Andronescu”, arată Ecaterina Andronescu.

Cuget Liber 14.08.2018

20 Comments

 1. Bravo !

  Comentariu by lucian visa — 14 august 2018 @ 16:15

 2. Comentariu by I.S — 14 august 2018 @ 17:02

 3. Abramburica joacă la fentă. Cu ăştia, totul trebuie citit INVERS!

  Comentariu by Părintele Educaţie — 14 august 2018 @ 21:18

 4. Cînd Abramburica face o reclamaţie, nu e război. E de la gastrită.

  Comentariu by Părintele Educaţie — 14 august 2018 @ 21:19

 5. Un război în care singurele victime vor fi cele care vor fi murit de rîs.

  Comentariu by Părintele Educaţie — 14 august 2018 @ 21:25

 6. Este bun câte un avertisment! Și in PSD sunt mulți oameni valorosi!

  Comentariu by Anonim — 15 august 2018 @ 8:00

 7. Abramburica e in criza,in mediul academic e nula sanse in partid sa mai fie aleasa cumva la fel,probabil ca i-au promis cei din opzitie dar acolo e inghesuiala mare,fostii PDL-isti l-au adus pe Blaga care evident umple lista.Oricum sa nu uitam ca abramburica a distrus invatamintul rominesc,facind licee tehnologice care nu au nicio finalitste si desfiintind scolile profesionale aceste masuri au constituit a doua mare lovitura adusa invatamintului dupa cea data de marele filosf Sora care a titularizat toti suplinitorii in dauna profesorilor de certa valoare.

  Comentariu by doru — 15 august 2018 @ 12:27

 8. E cu subanteles ca vrea un post sigur castigator la Europarlamentare …

  Comentariu by nabuco — 15 august 2018 @ 13:40

 9. E simplu să dați în Abramburica. Dragnea care a distrus țara e minunat. Faptul că cineva vă critică președintele de partid e blasfemie.

  Comentariu de mai jos de pe FB arată că și alții din PSD gândesc la fel. Mai arată și nivelul intelectual din partidul care gazează pe cei care manifestă împotrivă.

  „CEA MAI ABJECTA FIINȚA DIN PSD! Vrajitoarea asta,care a câștigat mandate de parlamentar cu marca “garantat Vanghelie”,nesimțita asta care a distrus învățământul din România ori de câte ori a putut,”penala” asta inculpata de doua ori de DNA pt luate de mita si apoi lăsată in pace cu condiția sa fie trompeta Securității ,jegoasa asta care si-a luat mandatul in 2016 tarandu-se ca o răma la picioarele lui Dragnea, are astăzi tupeul sa ceara demisia conducerii PSD!HAI SICTIR COTOROANTO!”
  Lucian Duță, fost șef CNAS

  Despre scrisoare aveți vreo părere sau e mai simplu să dați în cea care a scris-o ?

  Comentariu by lucian visa — 15 august 2018 @ 20:03

 10. Scrisoarea e mişto. Dragnea e de căcat. Dar Abramburica tot Abramburica rămîne. Cu tot cu gastrită şi stand-up.

  Comentariu by Părintele Educaţie — 15 august 2018 @ 23:43

 11. Pt 9 lntotdeauna va place sa exagerați, nu- i corect! Țara nu a distrus- o Dragnea. O avea și el bubele lui, nu zic ba, El a încercat sa corecteze ce a distrus Bădescu, sa mărească pensii și salarii, nu sa taie. Din punct de cădere intelectual, iar exagerați rău! Muuult mai mulți oameni valoroși sunt in cultura și politica de stânga decât de dreapta! Așa ca ….. urat din partea Dvs!

  Comentariu by Anonim — 16 august 2018 @ 7:37

 12. Dedicaţie pt. Gogu de la 11:

  Sancta simplicitas!

  Comentariu by Părintele Ignoranţie — 16 august 2018 @ 8:16

 13. Deja Vu:
  https://www.cotidianul.ro/ecaterina-andronescu-face-lumina-si-nu-prea/

  Comentariu by nabuco — 16 august 2018 @ 8:43

 14. http://kmkz.ro/sites/default/files/dragnea_ceausescu_tablou_2.jpg Jos Partidul Comunist/ Și cel vechi, și cel m_ist!

  Comentariu by I.S — 16 august 2018 @ 9:56

 15. Pt. Anonimul de la 11.Sunt sigur ca Basescu nu a taiat de placere salariile si a bagat el in buzunar diferentele.Macar el a avut sange in instalatie si si-a asumat fiind sigur ca o sa il urasca o tara intreaga.Dar Dragnea nu e in stare sa isi asume o demisie cu toate ca il uraste mare parte din tara.

  Comentariu by Aquarius — 16 august 2018 @ 12:08

 16. Ptr.9. Fostul sef CNAS, ajuns acolo pe competente (ca toti), Lucian Duta, este chiar din Mangalia, fost elev (mediocru) al Liceului Industrial nr. 2. Pe unde a trecut si Radu, dar numai pina la treapta a doua. Cei drept, Dura si-a dat bacu la Mangalia, nu la Agroindustrial Palas. Nivelul e acelasi…

  Comentariu by Anonim — 16 august 2018 @ 12:23

 17. @16- „Cei drept”…Nivelul e acelasi !

  Comentariu by I.S — 16 august 2018 @ 14:38

 18. toasu de la 17 , lasa paiu din ochiul altuia.nush cine i duta ala da sa fi bugetar si sa ai 1 mil de euro sa platesti cautiunea suna frumos.
  stilul scrisorii arata si nivelul celor din psd.
  .tigan pur duta asta.bine ca n a si scuipat-o,hotul striga hotii.da ce nu face onu sa scape deo condamnare si sa ramana si cu ceva ches.nu?

  Comentariu by anonim — 16 august 2018 @ 15:35

 19. Raspuns: un golan ca si tine. Se vede dupa scris.

  Comentariu by Anonim — 17 august 2018 @ 12:00

 20. Reconusc ca am fost golan ca asa a zis tatuca tau iliescu
  Acu sorosist rezist sau cum zice daddy tau
  Dar niciodata hot ca ala de la casa de sanatate
  Bag seama ca nu ti ai ars carnetu rosu
  Nostalgicule

  Comentariu by Anonim — 17 august 2018 @ 14:04

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress