Politica locală

13 august 2018

Situație FĂRĂ PRECEDENT la DNA! Anchetează CAII lui NUȚU CĂMĂTARU. RUȘINEA de Ziua Națională

Filed under: Ştiri naţionale — lucian visa @ 17:07

DNA a început cercetarea condițiilor în care mai mulți cai aparținând lui Ion Balint, cunoscut ca Nuțu Cămătaru, au participat la parada militară de 1 Decembrie din 2011.

În timpul paradei militare cu ocazia Zilei Naționale, un detașament călare al Poliției Locale București a trecut pe sub Arcul de Triumf. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii DNA au aflat că grupul era format din angajații unei firme private, iar caii acestora i-ar aparține lui Ion Balint, relatează spynews.ro.

Anchetatorii au stabilit că armăsarul negru face parte dintre caii închiriați de la herghelia sa. Acesta ar fi același armăsar cu care Nuțu Cămătaru a plecat în galop din fața Penitenciarului Jilava, în ziua eliberarii sale din închisoare, face parte dintre caii închiriați de la herghelia sa.

Andrei Ilinca, evz.ro 13.08.2018

4 Comments

 1. România mai are doar mici probleme. Palmaresul Stelei și calul lui Cămătaru. Restul e rezolvat.

  La primăria Mangalia, orice procuror DNA ar face alergie, așa că nu-i putem cere să-și pună sănătatea în pericol.

  Comentariu by lucian visa — 13 august 2018 @ 17:13

 2. https://www.youtube.com/watch?v=2f8gv5L_kW0

  Comentariu by I.S — 13 august 2018 @ 18:51

 3. Evenimentul zilei-care ne face educatie politica pe blogul asta,a uitat ca si DIICOT a anchetat „camataria” din jandarmerie ! Schimb de experienta si naravuri cu Nutu Camataru…cu care nu-i exclus sa aflam de un contract cu „parandarat”…asta ca sa aducem discutia si la primari ! https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/comandant-din-jandarmerie-rec-inut-c-i-acuzat-de-camatarie-c-i-c-antaj.html

  Comentariu by I.S — 13 august 2018 @ 19:23

 4. https://www.replicaonline.ro/cresteri-salariale-si-tichete-cadou-de-adormirea-sf-maria-pentru-salariatii-damen-shipyards-mangalia-364385/

  Comentariu by nabuco — 15 august 2018 @ 18:10

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress