Mangalia – politica locală

13 august 2018

Comunicat ALDE Mangalia din 13.08.2018

Filed under: ALDE — lucian visa @ 16:16

Primăria Mangalia trebuie din nou să dea înapoi banii cetățenilor încasați abuziv printr-o taxă ilegală

În urma petiției depusă la Prefectura Județului Constanța de către consilierul ALDE Nicolae Moroianu, Prefectul a notificat Primăria Mangalia cu privire la ilegalitatea taxei pe terenul intravilan pe care nu sunt edificate construcții. În urma notificării această taxă a fost anulată în ultima ședință de Consiliu Local.
Astfel, de la începutul anului, în baza unei taxe abuzive și ilegale, Primăria Mangalia a încasat de la cetățenii Mangaliei persoane fizice 12.000 lei/ha in loc de 8.500 lei, iar de la agenții economici 15.000 lei/ha in loc de 8.500 lei.
Somăm Primaria Mangalia să informeze toți cetățenii Mangaliei cu privire la acest fapt și să returneze banii cetățenilor și agenților economici fără a inventa proceduri complicate, cozi sau cereri, pentru că oamenii nu au făcut cereri să li se ia bani în plus. Solicităm Primăriei Mangalia să informeze locuitorii Mangaliei inclusiv prin ziarul pe care îl publică și distribuie din banii cetățenilor și care trebuie să fie un mijloc de informare și nu un omagiu adus primarului și „realizărilor” sale .
Reamintim locuitorilor Mangaliei că Primaria trebuie să returneze și banii încasați ilegal prin taxa de promovare și taxa de autorizație de funcționare din 2017 în urma hotărârii definitive în procesul intentat și câștigat definitiv de consilierii ALDE Nicolae Moroianu, Tănase Leonard si Dragoș Bociog, iar ca datorii depășite de termen ajunsesem anul trecut pe locul 2 in România și pe primul loc în Județul Constanța.
Solicităm din nou și pe această cale Primarului Municipiului Mangalia să facă publică situația economico-financiară la zi din care să reiasă lista obligațiilor de plată lichide și exigibile la zi ale Primăriei Mangalia și să declare criza financiară, dacă este cazul, așa cum îl obligă Legea 273/2006 si OUG 46/2013. Mangalia are nevoie, pînă nu este prea târziu, de un plan de redresare pentru a-și reveni din dezastrul în care a fost aruncată in ultimii 6 ani.

ALDE Mangalia

5 Comments

 1. Înainte de un plan de redresare, Mangalia are nevoie de un alt primar. Poate înțeleg și cei din PSD și se pun pe treabă împreună cu cei din ALDE.
  Gata cu golanii din Constanța ! Cred că e un motto bun pentru o campanie comună.

  Comentariu by lucian visa — 13 august 2018 @ 16:18

 2. Ne-a nenorocit piticu. Pai banii i-a cheltuit deja si-a luat BMW nou. Ii face si vila lui Alina Nitoi in Dobrogea 2. Poate asa o da D-zeu sa asfalteze acolo sa nu-si rupa BMWu nou in gropi cand merge la amanta.

  Comentariu by Anonim — 13 august 2018 @ 19:24

 3. Dom primar. Nu va faceti o amanta si in dobrogea 1 ? Ca vrem si noi strazi

  Comentariu by Anonim — 14 august 2018 @ 19:52

 4. Pt. 2
  Mai grav a aruncat Primaria in ridicol.A transformat(impreuna cu acolitii lui) o institutie a statului intr-o casa de toleranta

  Comentariu by Anonim — 15 august 2018 @ 11:05

 5. A făcut ce a vrut pentru că cetățenii aprobă tacit orice. Nu trebuie să ne plângem atâta timp cât îl criticăm anonim.

  Comentariu by lucian visa — 15 august 2018 @ 20:00

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress