Politica locală

10 august 2018

Pe baza a 4 kilograme de documente se cere excluderea FCSB din Europa

Filed under: Ştiri naţionale — lucian visa @ 20:52

Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, vrea să-i convingă pe oficialii de la UEFA să excludă FCSB din competițiile europene.

Pentru acest demers, Talpan a întocmit un dosar impresionant, cu 630 de pagini, cântărind 4 kilograme, pe care l-a trimis la Nyon, conform prosprot.ro. „SC Fotbal Club FCSB SA (fostă Fotbal Club Steaua București SA) nu este succesoarea și nu deține recordurile sportive ale echipei de fotbal care aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua București care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 și Supercupa Europei în 1987, nu are nicio bază materială și a fost afiliată ilegal de Federația Română de Fotbal”, îi avertizează Talpan pe oficialii UEFA.

Nu știa cum se calculează coeficientul UEFA

Juristul a făcut o gafă uluitoare în urmă cu două luni, atunci când a declarat că FCSB beneficiază de pe urma câștigării Cupei Campionilor Europeni.

Reporterul Digi Sport i-a explicat că UEFA calculează coeficientul pentru ultimele 5 sezoane, iar Talpan n-a părut să fie convins.

„Nu este pe ultimii 5 ani, se iau în considerare toate performanțele din urmă”, a spus juristul, care și-a lăsat fără replică interlocutorul.

Andrei Călin, evz.ro 10.08.2018

5 Comments

 1. Cu așa ofițeri granițele NATO sunt sigure. Ar fi bine ca individul să primească o pensie specială și o mărire în grad. E mai tare decât Gabriel Oprea.

  Nu sunt fan Steaua, dar le mulțumesc pentru ceea ce au făcut pentru fotbalul românesc.

  Comentariu by lucian visa — 10 august 2018 @ 20:54

 2. @1-Da’ fan evenimentul zilei sunteti ? Ardei umplut-aseara ca un adevarat profet anunta la rtv si antena 3 ca protestatarii vor intra in guvern,pregatind astfel atitudinea aprobatoare a manipulatilor celor doua posturi,fata de modul cum avea sa se comporte jandarmeria !(ca tot veni vorba de Steaua si uslasi -si folosirea lor in diversiune la fel ca in 1990 !) Nu numai Steaua,ci si FCSB a ridicat ,cat de cat fotbalul romanesc ! E o contradictie in postarea dvs. Da’ nu pentru asta am intervenit aici,ci pentru prima si a III-a propozitie cu… granitele NATO sigure si Gabriel Oprea ! Ardei umplut de la ev, zilei sufla vreo vorba de faptul ca G.Oprea(locotenentul lui Iliescu) a infiintat printro adevarata lovitura de stat o hotarare de guvern total anticonstitutionala,prin care,efectiv a infiintat un alt CSAT ? Are legatura si cu ce s-a intamplat aseara ! Ministru de interne e mai tare decat presedintele tarii prin acest nou CSAT-psd-ist ! Asta s-a intamplat in 2014 si ATENTIE acea hot. de guvern este inca VALABILA si produce efecte ! Din cauza HG 1152-2014 si-au dat pana acum demisia,s-au si-au bagat piciorul in gips 4(PATRU) prim ministri ! Clasa politica TACE ! Tot in 2014 s-a mai dat o hot. de guvern 535 (o alta organizatie anticonstitutionala cu denumire pompoasa:grup interminiserial !) pe care a folosit-o un an si Ciolos,care la plecare a abrogat-o,dar nu se stie daca organizarea ei…lucreaza inca ! Sa nu se uite ca in 2014…aveam deja alt presedinte !!! (insa asta a ramas in CSAT-ul lui si astia…cu al lor!) Sa nu ne mai miram ca romanii …se bat intre ei !

  Comentariu by Anonim — 11 august 2018 @ 10:36

 3. PS-Scuze -iar am uitat logarea !

  Comentariu by I.S — 11 august 2018 @ 10:37

 4. Pentru cei care v-ati apucat sa cautati cele doua hot de guvern,atentionez sa cititi cu atentie cum trebuie sa circule informatia,persoanele care fac parte din cel de al II-lea CSAT si sa nu se confunde situatia de urgenta cu starea de urgenta ! Pentru intelegerea situatiei trebuie sa se tina cont ca : Actistul de stat nu este acelasi lucru cu activistul de partid ! Va aduceti aminte in ce dictatura se amestecau cele doua notiuni ?

  Comentariu by I.S — 11 august 2018 @ 11:31

 5. https://www.cotidianul.ro/mircea-diaconu-nu-am-vazut-asa-ceva-decat-la-maidanezi/
  vs.
  https://www.cotidianul.ro/nr-1-al-statului-roman-indemn-la-violenta/

  Comentariu by nabuco — 11 august 2018 @ 18:21

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress