Mangalia – politica locală

10 august 2018

ALERTĂ! Alte trei persoane ÎNECATE pe plaja Zoom din Constanţa, în Vama Veche şi Jupiter!

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 20:06

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au fost solicitaţi să intervină în cursul zilei de vineri, 10 august a.c., în jurul orei 16.00, pentru salvarea a încă trei persoane aflate în pericol de moarte prin înec.

Este vorba despre o persoană scoasă la mal într-un final, la Vama Veche, care se află în stare de inconştienţă însă prezintă semnele vitale.

La Zoom Beach, în municipiul Constanţa, militarii ISU intervin pentru salvarea persoanei înecate, cu o autospecială SMURB B şi un elicopter SMURD, iar potrivit informaţiilor medicilor, aceasta se află în stare de inconştienţă.

De asemenea, pe plaja din staţiunea Jupiter s-a dat alarma atunci când o persoană se afla în largul mării, pe plaja Delta din staţiune. Cadrele medicale ISU intervin cu Targa Mangalia pentru salvarea persoanei aflată în prag de înec.

Precizăm că în cursul zilei de vineri, 10 august a.c., 7 persoane s-au înecat dintre care una nu a fost găsită. Aici vorbim despre bărbatul în vârstă de 29 de ani, din Oradea, dat dispărut în apele mării la Eforie Nord.

Replica 10.08.2018

3 Comments

  1. Am fost ultima dată la plajă, în Saturn, duminică după amiază, când plaja era full. N-am văzut picior de salvamar. Poate or fi fost în situațiile de plată. Nu trebuie să să mănânce și cei din partidul tragi apa ?

    Comentariu by lucian visa — 10 august 2018 @ 20:10

  2. Mananca bine domnu, Visa. N-ati vazut ce prompti sunt si ce rapid percuteaza la vot? Dupa fiecare sedinta de consiliu ei ies cu 20 de minute mai tarziu din primarie. Mai trec pe la birou sa-si ia plata. Pe loc ca n-au nici ei incredere sa astepte ca-l stiu tepar pe Radu.

    Comentariu by Anonim — 11 august 2018 @ 9:50

  3. Nici azi dimineață n-am văzut niciun salvamar pe plaja Diana.

    Comentariu by lucian visa — 12 august 2018 @ 18:03

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress