Politica locală

9 august 2018

Radu Cristian: În această dimineață, a avut loc demolarea unui zid ridicat ilegal pe domeniul public, la o terasă din Portul turistic [Foto/VIDEO]

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:34

Radu Cristian: “În atenția locuitorilor municipiului Mangalia!

În această dimineață, a avut loc demolarea unui zid ridicat ilegal pe domeniul public, la o terasă din Portul turistic, pe digul către farul genovez. În perioada următoare, vom continua acțiunile de ridicare/demolare a chioșcurilor și altor construcții care ocupă abuziv domeniul public, în oraș și stațiuni. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”

https://www.facebook.com/MangaliaOline/videos/1731876920258568/?t=127

mangalianews.ro

12 Comments

 1. A apărut turismul de demolare, o invenție a administrației locale constănțene din Mangalia.
  Trebuiau, contra cost, să-i invite pe turiști să dea cu barosul. Poate se câștigau o parte din banii pe care-i vor da avocaților în procesul care va urma.

  Mangalia va avea un primar adevărat, atunci când acesta îi va cere unui agent economic să demoleze ceva ilegal și acesta o va face el însuși în termenul impus. Pare utopic, dar nu este. Va veni poate o zi când primarul Mangaliei chiar va fi respectat. Evident că nu va fi respectat când acesta a fost impus de servicii și falimentează orașul.

  P.S. Chioșcurile de înghețată sunt amplasate legal printr-o hotărâre a CL ? E retorică întrebarea, nu trebuie să-mi răspundă nimeni.

  Comentariu by lucian visa — 9 august 2018 @ 18:35

 2. Bai fratilor , cat mai trebuie sa il induram pe rapanosul asta de Radu Cristian? Hai sa iesim o sadat in strada cu totii si sa il alungam ca o sa ajunga sa ne faca program de mers pe strada.

  Comentariu by Eu — 9 august 2018 @ 21:09

 3. Mare imputit de om primarul asta, lumea era la plaja si el darama ziduri.

  Comentariu by EU — 9 august 2018 @ 21:14

 4. Cu o groaza de datorii din mandatul trecut, Enel, Polaris si alti furnizori de servicii, cu conturi blocate, fara prea multe incasari la buget, gen zero incasări la garaje si cimitire, cu multe procese in care va fi nevoit sa plateasca sume consistente, gen Callatis Therm sau taxele si impozitele aberante pe care le va pierde in instanta, Ali Baba consuma din celebrul imprumut care se va termina si el spre sfarsitul anului si pentru a mima oarece normalitate se ocupa de demolari, sperând ca impactul mediatic si satisfactia mortii caprei vecinului sa abata atentia mangaliotilor, oricum cam molai din fire in privinta civismului, de la starea de iminent faliment a orasului. Ca situatia e mai grava decat cred multi dintre noi, o dovedeste intrarea intr-un con de umbră a celor care-i inaltau ode lui Ali Baba, vorbesc de odiosii, sau cum le-o zice celor care compun ode, Ciuraru si Nichita. Mutenia celor doi greieri arata ca deja isi pregatesc cenusa cu care se vor disocia peste vre-un an de baciul care i-a pastorit.

  Comentariu by Marian Vasile — 9 august 2018 @ 22:51

 5. Buna seara, foarte bine scris! Demoleaza doar ce trebuie, pe cei care nu percuteaza cum vor ei!! Dusmanii piticului sunt cei ii spun adevarul in fata, sau cei care nu dau spaga unde trebuie. Problema sunt oamenii din oras, nu sunt uniti!! Trebuiau goniti din Mangalia de mult.. nu se poate ca mangalia sa ajunga o ruina, o groapa, sa o falimenteze toti incompetentii din Constanta.. Pacat!!

  Comentariu by Ena — 9 august 2018 @ 23:00

 6. LASA POATE VINE DIASPORA SI LA NOI!

  Comentariu by IPSI — 10 august 2018 @ 8:52

 7. Zidul a fost construit LEGAL pentru ca nu este pe domeniul public al municipiului Mangalia(cum spun toti neavenitii si necunoscatorii) ci pe domeniul PRIVAT al municipalitatii si a fost introdus in decembrie 2013 intr-o asociere intre primarie si respectivul agent economic, de catre actualul priomar..Conform legii 50/1991 privind autorizarea lucrarilor de constructii,la art 11 se arata :,,Articolul 11
  (1) Se pot executa fara autorizatie de construire urmatoarele lucrari care nu modifica structura de rezistenta si/sau aspectul arhitectural al constructiilor:………….
  h) lucrari de reparatii, inlocuiri ori reabilitari fara modificarea calitatii si formei arhitecturale a elementelor de fatada, daca aceste lucrari nu se executa la constructiile prevazute la art. 3 alin. (1) lit. b) , astfel:
  1.finisaje interioare si exterioare – tencuieli, placaje, altele asemenea;
  2.trotuare, ziduri de sprijin ori scari de acces;…..”Alt abuz ,alti bani care va trebui sa platim pentru frustrarile primarului si lipsa de pregatire a juristilor primariei.
  Am vazut-o acolo pe Calin Mihaela (fosta Andrei) care asista la demolare si mi-o aminteam cand lua cate 1000 lei lunar de la unii agentii economici(vreo 4-5 ) pentru combustibil pentru masinile Politiei Locale si pe aceea nu ii demola sau amenda pentru incalcarii ale legislatiei(foarte multe).Incasa 4000-5000 lei lunar,fara sa-i inregistreze intr-un act, si consuma bonurile de la primarie iar banii luau alte drumurii.Astea sunt fapte de coruptie pe care le-am adus la cunostinta primarului(cu acte )si nu a luat nicio masura.Dece?

  Comentariu by VUCEA DAN — 10 august 2018 @ 16:26

 8. Prostul ăsta de primar are cu totul alte preocupări decît cele de primar.
  Dă la gioale cu ranchiună şi procedează „legal” numai împotriva celor care s-au uitat urît la el. Astea sînt „preocupările” lui…

  În rest, îl doare în şoseta din pantaloni de abuzul din Neptun, cel cu tirolienele – care e şmenul lui – ori de monstruozitatea de bloc de pe 1 Decembrie, de potlogăria abuzivă de lîngă Poştă – ambele şmenurile altui prost, Enache de la urbanism – nu-l afectează că oraşul pute a căcat de la staţia de epurare, că la Venus se deversează căcatul pe plajă direct în apă, că bălăriile adună şerpi, că hotelierii nu au parte de un domeniu public decent din cauza chişcurilor date pe şpagă – şi altele, şi altele…

  Comentariu by Părintele Futuimamaeideadministraţie — 10 august 2018 @ 19:41

 9. Vucea fostul șpăgar șeg de la pol locală s-a apucat să vorbească de Mihaela Andrei.
  Ai ajuns rău si culmea te mai și dai in stambă băi vameșule bagabont.Ia zi cum e pe uliță la Arsa?

  Comentariu by Mocea & co — 10 august 2018 @ 23:46

 10. Lasa bagabonteala Mocea&co ca zice foarte bine Vucea.

  Comentariu by Anonim — 11 august 2018 @ 9:47

 11. Pt. #6
  http://www.youtube.com/watch?v=9VHrNpOZmuQ

  „3,1415-ticul _rc” a incercat un revival a lu’ Leo.

  Comentariu by nabuco — 11 august 2018 @ 17:54

 12. Pt.10
  Nu terbuie sa-l bagi in seama ca este catelul lui Radu care scrie pe bani multi.
  Pt. 9
  Te somez sa-ti dai numele adevarat pentru a te da in judecata (de pe ulitele din Arsa)pentr.Ai curaj sa ne infruntam in justitie?.Ca ai sau nu curaj(ce de teapa ta nu au curaj) nu poti scapa pentru ca dl.Visa va fui obligat (la cererea magistratilor) sa dea numele adevarat.
  Cat despre Calin(Andrei) Mihaela eu nu vorbesc nimic ci numai citesc niste hartii semnate de ea,care arata ceea ce spun eu.Se pare ca l-a imbolnavit si pre sotul ei, Calin Didi,care face ceva asemanator si el.Asta se va vedea in instanta .

  Comentariu by VUCEA DAN — 14 august 2018 @ 11:47

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress