Mangalia – politica locală

16 iulie 2018

Primaria Mangalia organizează DEZBATERE PUBLICĂ despre Indicatorii de Performanță pentru Serviciul de Iluminat Public al Municipiului Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:23

Primaria Mangalia organizează dezbatere publică cu privire la Indicatorii de Performanță pentru Serviciul de Iluminat Public al Municipiului Mangalia.

În data de Marți, 24.07.2018, ora 13:00, va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Mangalia din str. Soseaua Constanţei, nr. 13, şedinţa publică de dezbatere care va avea următoarea ordine de zi:

Proiectul INDICATORILOR DE PERFORMANŢĂ pentru Serviciul de Iluminat Public al Municipiului Mangalia.

Proiectul poate fi consultat la sediu Primăriei Municiplului Mangalia, la Compartimentui Informare Cetăţeni. Se poate obţine, în copie, pe bază de cerere depusă la sediul Primăriei Municipiului Mangalia sau poate fi consultat pe site-ul instituţlei www.magalia.ro.

În temeiul prevederilor art.7 alin.4 din din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, eventualele propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul “INDICATORILOR DE PERFORMANŢĂ pentru Serviciul de Iluminat Public al Municipiului Mangalia”, pot fi depuse în scris până la data de 23.07.2018, la Primăria Municipiului Mangalia, prin fax: 0241755606, sau pe email la adresa secretariat@primăria.mangalia.ro

Materialele transmise vor purta menţiunea: “Recomandare la Proiectul Indicatorilor de Performanţă pentru Serviciul de Iluminat Public al Municipiului Mangalia“.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0756.141.888, persoană de contact domnul Georgescu Dan Lucian, administrator public.

Sunt așteptați la şedinţă organizaţiile civile, cetăţenii Municipiului Mangalia şi reprezentanţii mass-media pentru a-şi face cunoscute observaţiile şi sugestiile pe marginea proiectului supus dezbaterii.

mangalianews.ro

7 Comments

 1. Tusac și-a dorit și el să concesioneze iluminatul public și căldura Mangaliei prin firme controlate de el.
  La căldură a reușit cu finu, dar a dat greș pentru că gazele au întârziat și a dat vina pe Iorguș. La iluminat n-a primit acordul CL pentru caietul de sarcini.
  Să vedem acum ce se va întâmpla. Cu votul PNL-ului și partidul tragi apa n-am niciun dubiu, dar trebuie cvorum de două treimi pentru concesiune.

  Comentariu by lucian visa — 16 iulie 2018 @ 17:29

 2. Solutia primarului, sprijinit de 11 consilieri, este sa externalizeze toata activitatea edilitara, cu firme private la care el si oamenii sai sunt actionari, cu contracte pe multi ani, gen Polariul pe 17 ani, incat sa-i blocheze si pe cei care vor prelua in viitor activitatea edilitara a orasului.
  Am inteles, din unele zvonuri, că inclusiv activitatea cimitirelor va fi externalizată si tind sa cred ca e asa daca, dupa aprope 7 luni din acest an, oamenii nu pot plati taxele pe locurile de veci.
  Cat despre dezbaterea publica la primarie e vax albina. Daca aproape 2000 de posesori de garaje nu au catadixit sa ia cu asalt primaria la acel simulacru de dezbatere publica, amanata si nereluata și nici sa-l oblige pe primar, prin proteste de strada, sa reia dezbaterea publica si sa actioneze, legal in baza unei HCL, mi-e clar ca primarul stie ca Mangalia nu reactioneaza si va face ce-l taie capul. Asa cetateni, asa primar!

  Comentariu by Marian Vasile — 16 iulie 2018 @ 20:52

 3. vor avea votul in consiliul local, pentru ca primarul se lauda prin primarie ca a luat masa cu Tanase de la PSD si cu consilierul Ciobanel pe plaja si ca si-a asigurat votul si ca nu-i mai plateste pe Sorin Mihai si pe celelalt fraier al lui Lipoveanul. Se mai lauda ca trece la PSD si ca vor sa refaca USL la Mangalia, pentru ca intra Dragomir prefect. Mai spunea ca iluminatul il da cadou lui Dan Georgescu prin Nicu Tata. Numai hotii la Mangalia, prostilor

  Comentariu by Anonim — 17 iulie 2018 @ 1:21

 4. Pt 3:
  Si marmota invelea ciocolata…
  Mai taie din ele, ca nu suntem la gradinita!

  Referitor la subiectul postarii:
  De 2 ani insist cu rezolvarea iluminatului public, pentru ca Mangalia a trait efectiv in bezna. Daca insist pe un subiect si incerc sa impun prin toate mijloacele (legale, politice, interes public, etc.) sa se faca ceva, sa fiu tampit sa ma opun atunci cand reusesc. Dezbaterea publica este pentru ca oricine din Mangalia sa vina cu propuneri, cu solicitari, sa expuna problemele, etc. In functie de ceea ce doresc cetatenii, se va vota.

  Daca intra in vigoare Codul Administrativ al Romaniei, cu noile prevederi orice HCL, cu exceptia vanzarii sau cumpararii de patrimoniu, se va adopta cu 10 voturi.

  Doar nepriceputii ar crede aberatiile celui de la punctul 3. Probabil este o speculatie personala izvorata din rodul mintii sale, atat cat a putut. Sau poate e chiar o prostie emisa si e naiv cine o creade. Acum depinde si de audienta, daca audienta crede in energia mistica, o dai cu misticismul.(e doar exemplu)

  Pe de alta parte este adevarat ca primaria este in blocaj financiar, iar salvarea si-o cauta in ajutor financiar pentru arierate, de la guvern.
  Nu sunt curios, dar ar fi un adevar expus: Ce prefera cei care sunt experti politici pe aici? Falimentul legal al Mangaliei (suntem ca si in insolventa – aceasta este situatia in care ne-a adus actuala administratie!) sau sa iasa Mangalia din impas?

  Comentariu by Mentalistul — 17 iulie 2018 @ 9:02

 5. La bugetul pe care-l are, Mangalia nu trebuia să ajungă aproape în faliment. A ajuns pentru că așa s-a vrut. Nu poți să prăduiești cu simț de răspundere fără consecințe pentru comunitate. Iar sunt obligat să felicit consilierii PNL și cei din partidul tragi apa pentru aportul lor sbstanțial.

  Ce să dezbați la iluminatul public ? Sunt soluții simple și clare care nu s-au inventat azi. Dacă nu se știu, reprezentanții primăriei să meargă până la 23 August și să vadă cum se face iluminatul public.

  Comentariu by lucian visa — 17 iulie 2018 @ 18:02

 6. Off topic : http://editiadesud.ro/?p=30021

  A fost o intreaga aventura, a intrat pe ultima sedinta. In vacanta parlamentara guvernul nu poate tine sedinte.
  Dar nu mai povestesc, pentru ca iar sunt acuzat de făloșenie.

  Comentariu by Mentalistul — 17 iulie 2018 @ 20:31

 7. Care furi curent? Cu cablu interceptat sub pamant, inainte de contor? Imputare 18.000 lei, iar finu’ 12.000 lei.

  Comentariu by Red John — 17 iulie 2018 @ 23:34

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress