Politica locală

10 iulie 2018

Viorel Cataramă, exclus din PNL

Filed under: PNL — lucian visa @ 15:30

Biroul Executiv al PNL a decis, luni, excluderea din partid a lui Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte al Filialei Sector 2. Decizia a venit ca urmare a propunerii inițiate de preşedintele partidului, Ludovic Orban, care a invocat atacurile făcute de Cataramă la adresa lui şi a PNL.

La rândul lui, Viorel Cataramă a declarat că decizia Biroului Executiv al partidului de excludere a sa a fost luată cu încălcarea prevederilor statutare.

„Este o decizie care este luată cu încălcarea prevederilor statutare. Eu nu am fost convocat la această şedinţă, nu am ştiut de acest lucru. Nu este de competenţa Biroului Executiv să mă sancţioneze. Sunt mai multe lucruri. În momentul în care voi afla, voi vedea cum voi acţiona”, a spus Viorel Cataramă, citat de Agerpres.

El a adăugat că nu a atacat prin declaraţiile sale nici partidul şi nici pe preşedintele PNL, Ludovic Orban.

„Nu am atacat pe nimeni. Eu nu am făcut decât să scot în evidenţă anumite greşeli care s-au făcut şi să propun soluţii pentru îmbunătăţirea activităţii”, a explicat Cataramă.

Carmen Mocanu, Cuget Liber 10.07.2018

10 Comments

 1. Mai e PNL un partid liberal ?

  Comentariu by lucian visa — 10 iulie 2018 @ 15:34

 2. Încălcarea statutului e dăcît penală, ca să zic aşa…
  Dar PNL nu mai e demult un partid prieten cu legea, cu onoarea, cu demnitatea…

  Comentariu by Părintele Lustraţie — 10 iulie 2018 @ 20:27

 3. Pt 2 Dar cand au fost prieten cu legea , cu onoarea?! Cand au omorat zeci de mii de suflete? Bratianul , marele liberal a ordonat impreuna cu Karol I inabusirea rascoalei de la 1907? Poate istoria uita asta?! Niciodata nu am avut incredere in liberali!

  Comentariu by Anonim — 11 iulie 2018 @ 6:37

 4. Hai să revenim la secolul 21.

  Comentariu by lucian visa — 11 iulie 2018 @ 18:13

 5. Domnule Vișa, atâta vreme cât vă laudati cu Brătianu si sustineti deschis prostia asta de regalitate, va asociați cu acesti criminali. Revenirea la prezent se face cu învățarea lecțiilor istoriei.

  Comentariu by Cornholio — 12 iulie 2018 @ 4:54

 6. Liberalilor care ati fost si mai sunteti: asumati-va trecutul si recunoasteti- va ideologia! Credeti ca nu va recunoastem prefacatoria?!

  Comentariu by Anonim — 12 iulie 2018 @ 7:39

 7. nu s iubitor de liberali. potrivit unor surse la 1907 n a fost o rascoala taraneaasca ci o miscare initiata de agitatori bolsevici adica rusi.
  na istoria e interpretabila .comunistilor le a placut si le a mers ca unsa chestia cu taranii impuscati.da aia erau mai mult rusi si asistati sociali:))

  Comentariu by wow — 12 iulie 2018 @ 10:19

 8. Liberalismul începutului de secol 20, până la venirea comuniştilor, se suprapune peste cea mai bună perioadă din istoria României din punct de vedere economic, cultural, social. Întâmplător, nu existau comunişti sau derivatele lor gen social-democraţi. Invers, perioada cea mai nefastă din istora noastră, se suprapune perioadei comuniste şi post-comuniste.

  Comentariu by Liberalul liber — 12 iulie 2018 @ 14:56

 9. Pt.5
  Judeci primitiv. Orice argument ți-aș aduce ar fi inutil pentru tine, pentru că istoria nu e punctul tău forte.
  Virgil Ianțu are o frază la sfârșitul emisiunii sale. Puneți mâna pe carte, că nu urzică.

  Comentariu by lucian visa — 12 iulie 2018 @ 18:04

 10. Pr 8 habar n- ai pe ce lume esti! Despre istorie ce sa mai vorbesti?

  Comentariu by Anonim — 13 iulie 2018 @ 5:31

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress