Politica locală

10 iulie 2018

Fără bilanţ depus din 2014. ANAF cere falimentul firmei care administerază cele două stadioane din Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:13

Fiscul cere în instanță falimentul firmei de imobiliare care administrează cele două stadioane din Mangalia. În aprilie 2017, reprezentanții societății comerciale se plângeau de faptul că primăria nu și-a mai onorat obligațiile contractuale din 2016 și nu a mai plătit nimic pentru întreținerea bazelor sportive. Firma nu a mai depus niciun bilanț fiscal încă din 2014.

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Galați, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Constanța, a înregistrat pe 3 iulie un dosar la Tribunalul Constanța prin care cere, în calitate de creditor, falimentul debitoarei Callatis Investment SRL din Mangalia.

Instanța a stabilit un prim termen de judecată pe 24 septembrie. Callatis Investment SRL are ca domeniu de activitate agențiile imobiliare și a depus ultima oară un bilanț fiscal la Ministerul de Finanțe în 2014, când a raportat o cifră de afaceri de 51.084 lei și un profit net de 20.901 lei, cu un singur angajat, precum și datorii totale de 75.280 lei.

În război cu primăria

Callatis Investment SRL a fost înființată în martie 2006 de Elena Răican, în calitate de unic asociat și administrator. În octombrie 2014, fondatoare firmei se retrage și își cedează părțile sociale către Paul Cristian Trucmel, care devine unic asociat al Callatis Investment SRL. Trucmel este și președintele Asociației Sportive Callatis și omul de care se leagă mare parte din activitatea sportivă a Mangaliei.

Callatis Investment SRL administrează cele două baze sportive ale Mangaliei: stadionul Neptun și Stadionul Central Mangalia. În aprilie 2017, fostul fotbalist Ion Căciularu, în calitate de angajat al Callatis Investment SRL, spunea că Primăria Mangalia nu a mai achitat nicio factură firmei care are în grijă cele două baze sportive, astfel încât salariații nu și-au mai primit salariile din mai 2016, iar stadioanele au fost cuprinse de paragină.

Rocsana CRISTEA, Replica 10.07.2018

2 Comments

  1. De cind asteapta primarul numit sa le praduiasca. Sigur cu banii de pe cele doua stadioane „se redreseaza” bugetul primariei.

    Comentariu by pop — 10 iulie 2018 @ 16:07

  2. Acolo isi oprise Romulus Dumitrana loc de vila.

    Comentariu by Anonim — 11 iulie 2018 @ 9:30

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress