Mangalia – politica locală

9 iulie 2018

Solicitare ALDE Mangalia

Filed under: ALDE — lucian visa @ 17:50

Mangalia se afla anul trecut pe locul 2 in topul datornicilor din Romania, avand peste jumatate din datoriile judetului Constanta!
Conturile primariei sunt poprite mai tot timpul de catre creditori, primaria pierde penalitati si despagubiri pe banda rulanta, furnizorii neplatiti ameninta cu sistarea serviciilor, pachetele pensionarilor nu s-au dat, bursele elevilor nu s-au platit iar fondurile europene cer returnarea banilor!
Asta desi Mangalia are un buget destul de generos, cheltuit insa iresponsabil…
Datorita acestor motive, am facut impreuna cu colegii mei cererea de mai jos. Nu am primit nici un raspuns in termenul legal de 10 zile!
Ce credeti ca are de ascuns primarul, de ce nu ne raspunde?!

FB, Nicu Moroianu

12 Comments

  1. Mă văd iarăși obligat să felicit consilierii PNL și pe cei din partidul tragi apa, pentru concursul dat la distrugerea Mangaliei.

    Comentariu by lucian visa — 9 iulie 2018 @ 17:52

  2. https://www.gsp.ro/international/cm-2018/lectia-senzationala-a-profesorului-oscar-tabarez-degeaba-suntem-campioni-mondiali-daca-tinerii-nu-stiu-unde-e-rusia-acum-e-momentul-sa-indeplinim-ce-am-promis-6-din-pib-catre-educatie-543654.html

    Comentariu by nabuco — 9 iulie 2018 @ 20:49

  3. https://www.replicaonline.ro/anaf-cere-falimentul-firmei-care-administeraza-cele-doua-stadioane-din-mangalia-360781/

    Comentariu by Anonim — 10 iulie 2018 @ 0:02

  4. Am insistat, am solicitat, am expus prevederile legii, am impus, etc. si am obtinut sa se prezinte executia bugetara trimestriala spre aprobare, care este un act legislativ, in care se arata situatia bugetului local, incasarile, cheltuielile, etc. si cu ocazia adoptarii este imperativ ca executivul sa raspunda interpelarilor consilierilor locali. Dupa 6 ani de Radu Cristian, in 2018 am avut pentru prima data executia bugetara trimestriala pentru trim.1, iar la urmatoarea sedinta trebuie adusa spre aprobare executia bugetara pentru trim.2, in care se prezinta tot ce au cerut colegii mei consilieri in adresa lor. Primaria obisnuieste sa nu raspunda unor astfel de adrese ale consilierilor, m-am lamurit in primul an de consilier. Ca sa obtin ceea ce doresc, in subiectul de fata sa stim periodic situatia bugetului si pe ce se duc banii, predictionand ca administratia va aduce Mangalia iar in prag de insolventa, am facut demersurile legale sa se faca obligatoriu executia bugetara trimestriala, pentru ca astfel prevede legea.

    Daca primarul nu raspunde adresei colegilor consilieri, executia bugetara trimestriala tot e obligat sa o prezinte.

    Comentariu by Mentalistul — 10 iulie 2018 @ 1:55

  5. Ptr 4 – Lasati ca face rost de bani, vinzind terenurile pe care au fost garaje. Parcari nu va face in vevii vecilor, doar stie sa minta, acest individ numit primar.

    Comentariu by pop — 10 iulie 2018 @ 7:45

  6. Vedeti voi cum ne procopsim cu inca un mandat cu primar Radu Cristian! Cel mai tare din parcare! ( parcarile astra noi)

    Comentariu by Anonim — 10 iulie 2018 @ 8:23

  7. Nu apare in executia bugetara ce au cerut cei 3. Datoriile sunt „secrete”.

    Comentariu by Anonim — 10 iulie 2018 @ 10:20

  8. Pt 6:
    Ciuraristule, politica asta aplicata cand esti convins actualul ca nu mai are nicio sansa, incerci cu disperare sa implementezi ideea ca mai iese inca o data. Doar ca incurci notiunea de „vot util”. Votul util se da pe cel cu sanse contra cuiva, cand ai fi vrut sa votezi pe altcineva, dar stii ca nu are nicio sansa si nu irosesti votul.
    Fortarea asta dovedeste ca sunteti siguri ca actualul nu mai are nicio sansa.
    Dar fortarea asta este o politica gresita, a celor care merg in picioare pe sub masa, pentru ca in cazul de fata mai mult imprastie o temere, este ca atunci cand se auzea ca are Vadim sanse sa iasa presedinte – au iesit romanii la vot in 2000 sa voteze Iliescu, incat a obtinut 67%.

    Doar ca la viitoarele alegeri la Mangalia nu se va mai vota intre 2 rele, ci Mangalia contra Nemernici. Oricati nemernici vor candida.

    Comentariu by Mentalistul — 10 iulie 2018 @ 10:42

  9. Pt 7: Cum nu?

    http://mangalia.ro/wp-content/uploads/2018/07/PLATI-RESTANTE-31.12.2017.pdf

    http://mangalia.ro/wp-content/uploads/2018/07/scan0017.pdf

    PS: Sunt constient ca nu toata lumea cunoaste administratie. Imi cer scuze ca nu am specificat si restul, stiu ca sunt informatii de interes.
    Am prezumat gresit ca daca am obligat sa fie publice e o chestiune finalizata. Chiar am fost surprins de adresa colegilor consilieri.

    Mai tineti minte ca mai era o intrebare in trecut gen „cat e salariul lui Esca?” cu privire la contractul cu avocatii. Si au ramas toti cracanati ca am reusit sa o fac pe Boita sa vina in sedinta cu contractele pe avocati. Iar imediat si Curtea de Conturi a specificat in raportul pe tara de cele 6.000.000 lei? Am facut si eu adrese la inceput si nu mi-a raspuns nimeni. Apoi m-am prins ca nu merge altfel, decat cunoscand administratie. Pare arogant, dar nu e decat alt mod de actiune. Cu care ajung la destinatie.

    Comentariu by Mentalistul — 10 iulie 2018 @ 11:13

  10. Ai ajuns la destinatie. Ai iesit primar pe facebook. Vezi ca azi ai fost cam lenes si n-a rasarit soarele cand ai zis tu.

    Comentariu by Anonim — 11 iulie 2018 @ 9:36

  11. N-am nevoie sa fiu primar.
    Vad ca altii au nevoie.

    Comentariu by Mentalistul — 11 iulie 2018 @ 10:02

  12. Pt.9
    Eu am facut un denunt penal la DNA Constanta pentru contractele(valoare peste1,5 milioane euro +TVA) cu avocatii din 2014(numai, fara cele din 2015,2016 care sunt la fel) ,pentru faptul ca a incheiat acele contracte ,le-a platit (nu stiu cum) fara prevedere bugetara.De asemenea acele contracte incalca prevederile OUG 26/2012 punct 1 alin3.Nu stiu cum ,,prietenii” din Curtea de Conturii Constanta nu le-a sesizat si daca le-a sesizat de ce nu le-a trimis catre Parchet (in 2014 in toata tara, peste 290 de asemenea cauze au fost trimise catre Parchete spre instrumentare deoarece incalca legea).Cele de la Mangalia ,nu?.Chiar daca le trimetea primea,probabil, acelasi raspuns de la DNA Constanta ,cum mi-a trimis mie,ca NU AM CALITATE(???????????).Deh ce sa faci prietenii,vecinii nu te lasa deloc in pace.

    Comentariu by VUCEA DAN — 11 iulie 2018 @ 12:14

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress