Mangalia – politica locală

6 iulie 2018

Încă o hotărîre a CL Mangalia poate ajunge în instanță

Filed under: ALDE — lucian visa @ 19:27

m
t

26 Comments

 1. E regretabil că la Mangalia s-a ajuns ca dialogul între putere și opoziție să nu mai existe. E clar că administrația nu mai este în folosul cetățeanului. Rușine consilierilor PNL că au ajuns cârpe de șters pe jos. Indiferent de tarif. De partidul tragi apa pentru siguranța națională, mi-e greață să scriu.

  Comentariu by lucian visa — 6 iulie 2018 @ 19:32

 2. Aseara am fost, cu niste prieteni din Sibiu, veniti la mare, la circul Orlando. Cand am iesit de la circ si am fost nevoiti sa ne luminam trotuarul cu telefoanele am simtit o rusine si o ura imense. Daca ar fi fost acolo primarul sau Ciuraru (ideologul PNL Mangalia ), desi sunt o persoana pasnica le-as fi tras in mod cert cate un sut in fund.

  Comentariu by Marian Vasile — 7 iulie 2018 @ 12:12

 3. Mai da ce tare ești tu.Pune numele real si du-te la primarie ca ii găsești sa le faci ce vrei.
  Vezi sa nu te apuce emoțiile pe drum si sa faci caca in chiloței.

  Comentariu by Anonim — 7 iulie 2018 @ 13:07

 4. Felicitari Nicu Moroianu, felicitari locuitorilor Mangaliei care au ales si astfel de oameni. Rusine slugilor PNL si UNPR. Primarul va pleca in tarile calde cu milioanele furate, voi ramaneti aici. Nu va asteptati sa fiti tratati altfel decat i-ati tratat voi pe oamenii orasului. Meritati sa va scuipam unde va prindem dar o sa vina si vremea aia.

  Comentariu by Anonim — 7 iulie 2018 @ 13:36

 5. Domnule Moroianu, cind ne scapati definitiv de acest om limitat si bolnav care este Radu si de „garda” personala de curve fara scrupule – a se citi secretarele personale, ajunse pe functii de conducere cu bani grei ?
  E o rusine pentru oras. Trebuie sa va implicati si in aceste probleme referitoare la personalul angajat in institutia in care sinteti consilier.

  Comentariu by Anonim — 7 iulie 2018 @ 14:40

 6. Domnule Visa, ce pretentii poti avea de la unii ca sorin andrei, mihai sorin, ciuraru ( cit a mai fost pdl-ul il pupa in cur pe Iorgus si il injura pe radu, dupa „unificare”, a schimbat curul cu a lu radu. Inclusiv la intilnirea de la „otto” au venit 3 slugi – staciu, ciuraru si inca unul tot fost pdl-ist, unu care raspundea de maidanezi…

  Comentariu by pop — 7 iulie 2018 @ 18:58

 7. @ 3
  Bazilica, daca citeai atent ai fi inteles ce am spus. Era o chestie de moment si a tinut doar un moment. Dar o sa am grija la urmatoarele alegeri ca nici primarul si nici PNL-ul local sa nu primească voturi. Materiale pentru anticampanie oferiti zilnic cu duiumul si o sa ma straduiesc sa ajunga atunci la urechile alegatorilor.
  Dar totusi e bine sa fiti atenti caci nu e exclus sa v-o furati, la propriu, de la careva, ca v-ati facut cam multi ”prieteni”.

  Comentariu by Marian Vasile — 7 iulie 2018 @ 21:06

 8. Adevarul este ca ceea ce se întâmpla in Primarie la momentul actual este peste orice putere de înțelegere . Pt un om normal la cap . Dar sa nu uitam cine este alesul care-i este nivelul si de unde vine . Daca a ajuns o țăranca obosita care a venit in Primarie cu gene false si șosete flaușate sa facă si sa desfacă si boul de primar sa nu aibe nici o reacție ( oare de ce ??) înseamnă ca ori suntem prosti cu toții ori ne meritam soarta Sint acolo oameni care munces de o viața dar așa curvăsăraie si mizerie nu s-a m-ai pomenit . Bai, Leo de la Strehaia, lăsa dreaq curvele si fa ceva pt orașul asta ca ne rade si Cruduța . Esti diliu de-ti bati joc in halul asta de angajați, de cetățeni, de copii ? Cand vin in tara, vreau sa-ti pun cateva întrebări direct , civilizat . Ne vedem cât de curând pt ca ai avut si votul meu si al familiei mele, nemernicule . Si da, nevasta-mea lucrează acolo si știe tot . Ca sa nu avem discuții

  Comentariu by Dan — 7 iulie 2018 @ 21:46

 9. Pt Dan. Degeaba, v- a prosrit, recunoasteti! Si mai are de prostit ca se apropie alegerile.

  Comentariu by Anonim — 8 iulie 2018 @ 8:28

 10. S-o vezi Pe dna de la relatii internationale cum doarme cu capul pe birou, invocand for felul de motive,tot of bani grei….sa-Ifie rusine!!!!

  Comentariu by Pt numarul 5 — 8 iulie 2018 @ 9:47

 11. Pt 10.Mila o primesti in dar, invidia trebuie sa ti-o cuceresti.
  La cat esti de agresiva si lipsita de scrupule esti si tu o lipitoare cu pretentii de doamna. Vai de capul vostru de dive ieftine. Nu stati voi adunate si ridicate la patrat nici la genunchiul broastei pt cata carte are dna de la relatii internationale.

  Comentariu by Colega cu diva — 8 iulie 2018 @ 10:54

 12. Subiectul este despre al doilea rând de taxe si impozite care vor fi anulate, pentru ca sunt ilegale. Nenorocul nostru a fost blegul de prefect, asta care si-a dat demisia acum, realizând sau fiind convins de altii că este prea tolomac.
  In ultimele 2 luni ale fostului prefect Nicolaescu, l-a apucat brusc corectitudinea pe acesta. Si i-a atacat toate HCL ilegale ale lui Radu. Dar a venit apoi blegul asta de Albu, (“de-al nostru” extraveral) nu a fost in stare sa trimită juridicul la acțiunile instituției.
  Pe portal inca nu e nimic despre sa fi atacat prefectul parțial taxele pe 2018, dar poate nu s-a actualizat. Dar functia prefectului e deja vacantă.

  Întâi doresc să lămuresc ceva pentru nemernicii care fac pe proștii, cu scop de capcanare. Scrie careva: “Trebuie sa va implicati si in aceste probleme referitoare la personalul angajat la instituția in care sinteți consilier.”
  Uneori îmi vine sa ma arunc in mare, sa ma răcoresc de atata prostie. Si nemernicie, din alta parte. Este clar unul care întinde o capacana lui Moroianu, pentru ca începe chiar cu “cand ne scăpați de acest om limitat și bolnav” schimbând subiectul, apoi întinzând capcana.

  Consilierul local nu este parte din primărie, nu lucrează la primariei, nu este vreun șef din primărie. Primăria si Consiliul Local sunt 2 autorități diferite. Seful primariei este primarul. Consilierul local nu are autoritate nici asupra primarului, nici asupra angajaților primariei. Întrebare pt 5: cum sa rezolve problemele de primărie un consilier local?
  Vine mizerabilul si pretinde așa: “Dragă dle X, vrem sa faci un copil! Daca esti bărbat, vreau sa te vad ca faci un copil. Ca il naști sănătos si frumos.”
  Bărbații nu pot naște, nu pot rămâne însărcinati, dar pretenția promovată amplifică un sentiment de neputința. Bărbații nu ramân insarcinati, porcul nu zboară, sunt imposibilități firești naturii, dar luate si asociate cu o persoana sau o idee, creezi sentimentul de neputința.

  “Dle Moroianu, cand ne scăpați definitiv de …” este așezarea unei imposibilități ca dorință, iar apoi finalizează cu implementarea ideii, astfel ca la o simplă rațiune concluzia sa fie neputința.
  Unul din nemernici are impresia că este deștept. E ca atunci cand te crezi cel mai deștept din curtea școlii, dar ești singur în curtea școlii.

  Revenind la subiect: birurile ilegale devin fenomen. S-a luat ilegal din buzunarul cetateanului, apoi se sesizează instanta si restabilești legalitatea, prejudiciul cetateanului este returnat, daca acesta face cerere. Ok, prejudiciul e returnat pentru ca fapta a fost constată, dar cine răspunde pentru faptă?

  Comentariu by Mentalistul — 8 iulie 2018 @ 12:54

 13. exista birou de relatii internationale in primarie ?

  Comentariu by Garide — 8 iulie 2018 @ 14:11

 14. Oopaaa, mahalagioaicele si au luat liber de la terasa de la Mera, au lasat putin facebookul si situl lui Ozzy si au intrat putin pe blog! Sunteti asa de usor de recunoscut dupa limbaj , ca jugniti pe toata lumea , si dupa cum scrieti, ca nu stiti sa scrieti nici pe blog.
  Doamna de care va legati a fost si este ce voi nu o sa fiti niciodata : o DOAMNA. Frumoasa si destepteapta , un monument de cultura. Si fata de voi , respectata.
  Pentru ca doamna in cauza e acolo unde e, voi va luati salarii de mii de lei ca sa veniti la serviciu sa va distrati si sa va curvasariti prin birouri, sa va hliziti de se aude in strada , sa sfidati pe toata lumea ,
  sa va aduceti copii la serviciu si mincarea de la amritii de la caminul de batrini.
  Doamna e cunoscuta pentru ce scrie in toata lumea , plus ca lucreaza in primarie de aproape 20 de ani.
  Voi ce o sa fiti dupa inca un an, doi sau mandat? Nici pe centura , acolo unde va e locul , n o sa mai fiti.
  Ptr. Moroianu si consilieri : vedeti ca si din cauza dvs oameni cu adevarat competenti sint jigniti si umiliti.
  De ce nu sustineti un asemenea om ca Primar? Ea ar face treaba !
  Respect pentru Doamna!
  Rusine ptr primar!

  Comentariu by Un coleg — 8 iulie 2018 @ 18:00

 15. Cati oameni nefericiti sunt p-aici!!!!:))))))

  Comentariu by Dana — 8 iulie 2018 @ 19:15

 16. Pt. 15 Bine fata ca mimezi tu fericirea asa cum stii sa mimezi pt bani si altceva, stii tu ce

  Comentariu by Mumu — 8 iulie 2018 @ 19:23

 17. Eu nu inteleg despre cine e bârfa.
  Relații internaționale? N-avem.

  Comentariu by Mentalistul — 8 iulie 2018 @ 22:03

 18. Astfel de hotararii ,incepand cu 2012, care contravin legilor sau chiar incalca legile sunt multe,foarte multe.Respectarea legilor si a Hotararilor de instante sunt benevole(???????) pentru acest primar care se bazeaza pe ,,prietenii si vecinii „sai asa cum se lauda el .Stie el la ce ma refer.

  Comentariu by VUCEA DAN — 8 iulie 2018 @ 23:03

 19. Gandirea de genul: „se reurneaza prejudiciul” este bolnava. De ce sa ajungem aici?.Luarea unor asemenea de decizii(HCL), fara analize prealabile, fara proceduri de aplicare (ce inseamna „teren cu constructie”?!) a generat aberatii de genul: s-a solicitat impozit majorat pe un teren „drum de acces” public pentru ca ” nu are constructie pe el!!”). Aduceti-va aminte de „taxa pe domeniu publc”.Chiar dupa anularea Notificarilor de CL, sunt cetateni care se judeca si acum cu Primaria, in procese de peste 5 ani de zile, unde li se solicita sume exorbitante. Adica, daca raul a fost facut, este foare greu sa mai revenim pe drumul drept. Daca „cineva” a introdus in sedinta de CL un alt proiect de HCL, aceasta este o infractiune domnilor?! De ce nu se intreprind sctiunile necesare?. Va spun eu. Pentru ca, sub o forma sau alta, aproapte toti consilieri locali sunt „cumparati” de primar. Unde sunt: Maganu, Foleanu, Bociog, etc…?. Sunt zvonuri ca sunt consilieri care oricum nu platesc taxe si impozite sau daca le platesc, in niciun caz nu sunt cele majorate. Daca este asa, de ce sa se implice?!. Hai sa solicitm tuturor consilierilor locali sa faca public cuantumul taxelor si impozitelor platite de dansi si rudele pana la gradul 1 in 2018. Vom avea surprize mari…la unii dintre ei!

  Comentariu by Cobe — 9 iulie 2018 @ 9:19

 20. Pt 19:
  Maganu nu mai este consilier.
  HCL ilegale se iau cu votul celor 11 consilieri obedienti primarului. In loc sa reprosezi celor care voteaza ilegalitatile, dta reprosezi celor care au fost impotriva lor? Ce fel de logica e asta?

  E ca si cum pe cineva il ia tat-sau la omor de beat ce e, dar el se razbuna pe mama-sa, care l-a aparat.

  Comentariu by Mentalistul — 9 iulie 2018 @ 15:54

 21. Hai să revenim la subiectul principal : cum să scăpăm locuitorii Mangaliei cât mai repede de acest primar.
  Veniți cu propuneri de persoane care ar merita să fie primar al orașului nostru. Să încercăm să revenim la normalitate. Restul e cancan. Trebuie depășită bariera de partid și conlucrat pentru locuitorii orașului și viitorul Mangaliei.

  Comentariu by lucian visa — 9 iulie 2018 @ 17:23

 22. Ba da si colegul e usor de recunoscut. Cand bagi î in loc de â varsta te da de gol. Cam exagerat cu doamna de la cultura are si ea lacunele ei, plus ca si-a tras vreo 2 apartamente desi mai avea o casa si un apartament ceea ce colegele hlizite nu au facut. E drept ca a incercat sa il invete pe Zanfir limba romana , fara succes ce e drept, dar si in acele vremuri tot le tinea in spate pe altele care isi etalau nurii. Apropos , nu ajunge nimeni pe centura dupa terminarea mandatului , in cel mai rau caz inspector la ANAF. Nu va mai certati, marul discordiei nu a fost aruncat de colegele de birou , este foarte posibil ca alt pierde vara sa fi intrat acolo si sa comenteze.

  Comentariu by Dan — 9 iulie 2018 @ 23:02

 23. Ptr 21 – Domnule Visa, probabilitatea de a scapa de el si gasca din Constanta, e foarte mica. Miine daca ar fi alegeri, 60 % l-ar vota, mai ales dupa ce „a rezolvat” problema garajelor.
  Citi au semnat ptr destituire? Foarte putini, ptr ca se complac.

  Comentariu by pop — 10 iulie 2018 @ 7:49

 24. Eu am cerut să veniți cu propuneri de posibili primari. Că Radu a crescut cu un procent la fiecare garaj dărâmat, n-am niciun dubiu. Dacă le dărâmă pe toate o să ajungă la 2000 %.

  Comentariu by lucian visa — 10 iulie 2018 @ 15:06

 25. Cine face parte din anturajul domnului Mario Cotlet, sa-l convinga sa mai candideze o data. La datoriile localitatii, nu stiu daca va accepta .
  Nu-l cunosc personal, deci nu am interese. Am propus.

  Comentariu by pop — 10 iulie 2018 @ 16:12

 26. Ptr Dan, ce rotund te dai, esti si prost si golan, se vede ca esti din echipa…. daca voi stati numai printre curve, credeti ca toata lumea e ca voi? Ei bine, nu.
  Mai bine va scrieti in fisa de post cite sa regulati pe saptamina.
  Si da, pe centura trebuie profesioniste, astea ale voastre nu fac fata…
  La ANAF? Pe bune? Doar sa le puna ppret si sa le scoata la licitatie…

  Comentariu by Anonim — 10 iulie 2018 @ 21:07

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress