Mangalia – politica locală

4 iulie 2018

USR spune că democraţia a fost cotonogită de deputați prin votul pe Codul Penal

Filed under: PSD — lucian visa @ 16:18

Deputatul USR, Stelian Ion, membru în Comisia specială parlamentară pentru legile justiției, a declarat, miercuri, după adoptarea modificărilor la Codul penal în plenul deputațillor, că este o zi tristă pentru România, pentru că parlamentarii care au votat acest proiect „au favorizat infractorii, nu doar pe cei care sunt acuzaţi sau ar fi putut fi acuzaţi pe viitor de fapte de corupţie, dar şi pe infractorii de drept comun”.

„Ziua aceasta este zi tristă pentru România, democraţia a fost cotonogită în plenul Camerei Deputaţilor, s-a votat un Cod penal în favoarea infractorilor. Practic, prin votul lor, deputaţii care au votat acest proiect au favorizat infractorii, nu doar pe cei care sunt acuzaţi sau ar fi putut fi acuzaţi pe viitor de fapte de corupţie, dar şi infractori de drept comun. (…) Oamenii trebuie să se hotărască ce ţară vor. Dacă vrem pe viitor să fim o ţară de combinatori, de abuzivi, de infractori, putem să mergem pe acest Cod penal şi putem să urmăm aceste indicaţii ale PSD-ului, acest model. Dacă însă vrem altceva, dacă vrem să urmăm modelele occidentale, trebuie să ne mobilizăm cu toţii şi îi îndemn pe toţi să facă un pas spre politică, să vină la vot, să nu stea nepăsători atunci când va veni momentul votului, pentru că prin aceste metode îi putem înlătura. Nu sunt partide acum care vă plac, dragi români, înfiinţaţi alte partide, faceţi ceva, fiţi alături de noi şi haideţi să ne luptăm împreună”, a precizat deputatul USR.

În context, deputatul a anunțat că USR va contesta la lege proiectul de lege privind modificările aduse Codului Penal.

„Cert este că nu va intra în vigoare această lege, va fi contestată la Curtea Constituţională. Am anunţat deja – alături de colegii din PNL mâine vom depune această contestaţie şi dacă a fost o limită la diferenţă de trei voturi e ceva care ne poate da speranţe, vom încerca să vorbim chiar cu cei din ALDE, din PSD, şi îi luăm om cu om şi unde există o posibilitate de dialog, cât de cât, trebuie să-i convingem pe aceşti oameni să-şi schimbe votul după ce se va întoarce de la Curtea Constituţională”, a afirmat deputatul.

Maria Stan, evz.ro 04.07.2018

3 Comments

 1. https://www.replicaonline.ro/eugen-nicolicea-360211/

  Comentariu by nabuco — 4 iulie 2018 @ 22:48

 2. http://kmkz.ro/de-ras/te-ai-pisat-pe-el-de-vot-bravo-azi-votul-s-pisat-si-el-pe-tine

  Comentariu by I.S — 5 iulie 2018 @ 12:52

 3. Ieri, la ora 17.00 a venit primarul la o intilnire cu cetatenii din zona ” la otto”, ptr a discuta si problema demolarii garajelor.
  Surpriza a fost cind a aparut insotit de „consilieri” fosti pdl-isti, indivizi ce il injurau si-l acuzau ptr mandatul trecut. acum , aflati „pe cai mari”, indivizii ii pupa dosul.
  Adunarea s-a incheiat cu acelasi rezultat – zero barat.
  Parcari se „vor face”, cind ???
  Va puteti inchipui ca in anul 2018 in Mangalia, zona veche, exista strada neasfaltata si fara trotuare??? De la baza sportiva „Pescarus”in dreapta, sint case frumoase, dar atit.
  Deasemeni gasca de Constanta nu are bani sa ne definitiveze TIRGUL, nu meritam. Dar stiu sa distruga si sa amenajeze ” gropi de gunoi”.

  Comentariu by pop — 6 iulie 2018 @ 7:17

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress