Politica locală

3 iulie 2018

O societate cu datorii la stat care aparţine unui consilier local din Eforie a câştigat o licitaţie organizată de Primăria Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:23

Primăria Municipiului Mangalia a atribuit un contract privind servicii de întreţinere şi amenajare spaţii verzi. Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) a fost de 748.903,9 lei.
Câştigătorul achiziţiei este Perfect Tree SRL, cu sediul social în Eforie Sud. Firma aparţine lui Vasile Balmuş, care este asociat unic şi administrator. Balmuş a fost, în mandatul trecut, consilier local PSD, apoi a devenit independent, pe finalul mandatului, şi era cunoscut drept un apropiat al fostului edil-şef de la Eforie Ion Ovidiu Brăiloiu. Ulterior, Balmuş s-a repoziţionat politic şi s-a înscris în PRM, pe listele căruia a devenit din nou consilier în acest mandat în CL Eforie.
 
Obiectul de activitate al societăţii vizează activităţi de întreţinere peisagistică. Potrivit Registrului Comerţului, în 2017, firma a înregistrat un profit de 241.605 lei şi are impozite şi taxe neplătite la termenul stabilit la bugetul de stat în valoare de 57.014 lei. Perfect Tree SRL are un număr mediu de 19 salariaţi.

Lavinia Siclitaru, Ziua de Constanța 03.07.2018

3 Comments

 1. Achiziție normală în România actuală. Cine trebuia să câștige, a câștigat.
  Felicitări ! Așteptăm cositul ”gazonului” din noiembrie – decembrie.

  Comentariu by lucian visa — 3 iulie 2018 @ 15:23

 2. https://www.cotidianul.ro/papagalii-politici-la-putere/

  Comentariu by nabuco — 4 iulie 2018 @ 8:00

 3. O firma prin care,de ani de zile ,se scurg banii catre primar prin intermediul prietenului sau Manu.Este adevarat Radu Cristian?

  Comentariu by Anonim — 7 iulie 2018 @ 12:13

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress