Politica locală

22 iunie 2018

PSD Constanța se declară mai solidară ca oricând cu președintele Liviu Dragnea

Filed under: PSD — lucian visa @ 17:26

„Pârghii oculte au funcționat din nou în defavoarea democrației și justiției corecte, realizate doar pe bază de dovezi irefutabile și nu pe denunțuri obținute cu forța”

La câteva ore după decizia de condamnare a președintelui PSD a fost făcută publică, organizația județeană a social democraților constănțeni, „mai solidară ca oricând cu președintele Liviu Dragnea și conducerea legitimă a partidului, își exprimă, prin intermediul unui comunicat postat pe pagina de Facebook, susținerea față de liderul de la București. Redăm, în întregime, comunicatul social democraților constănțeni:

„Ziua de joi 21 iunie a.c. va rămâne în istoria României moderne ca un moment negru, în care o sentință juridică nedreaptă și aberantă, nefundamentată pe dovezi și fapte a interferat nepermis cu viața politică a țării.

Într-o vânătoare neobosită împotriva formațiunii politice care a câștigat categoric alegerile electorale, Partidul Social Democrat dar și împotriva liderului său, președintele Liviu Dragnea, pârghii oculte au funcționat din nou în defavoarea democrației și justiției corecte, realizate doar pe bază de dovezi irefutabile și nu pe denunțuri obținute cu forța.

Milioane de oameni care cred în construcția politică de succes a PSD și care i-au acordat încrederea, în Parlament și pentru Guvernul României au fost sfidați și desconsiderați de o decizie strâmbă, influențată de protocoalele ilegale și de presiunile străzii sprijinite de interese străine de interesele legitime ale României.

Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Constanța este mai solidară ca oricând cu președintele Liviu Dragnea și conducerea legitimă a partidului, în încercarea de destabilizare îndreptată împotriva unei țări aflate pe drumul său, de succes economic în cadrul Europei unite și construirii unui viitor mai bun pentru cetățenii României.

Adevărul și Justiția vor triumfa în cele din urmă, iar dreptatea va fi fi restabilită.”

Telegraf 21.06.2018

5 Comments

 1. http://kmkz.ro/de-ras/tudorel-toader-liviu-dragnea-nu-poate-fi-judecat-decat-de-marea-adunare-nationala

  Comentariu by I.S — 22 iunie 2018 @ 18:29

 2. Javrele ies la atac…pai cum sa nu latre felix, la salariu de 6.000 de euro/lunar…

  Comentariu by pop — 23 iunie 2018 @ 9:49

 3. Chelului tichie de margaritar …
  https://www.cotidianul.ro/370516-2/

  Comentariu by nabuco — 23 iunie 2018 @ 13:04

 4. „Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Constanța este mai solidară ca oricând cu președintele Liviu Dragnea și conducerea legitimă a partidului, în <> aflate pe drumul său…” -Din putul gandirii pesediste „destabilizata” de traditionalul pupincurism si cult al personalitatii(si cultura celor pusi sa …conduca…masele) !!!

  Comentariu by I.S — 24 iunie 2018 @ 18:27

 5. PS-…”în încercarea de destabilizare îndreptată împotriva unei țări aflate pe drumul său…”

  Comentariu by I.S — 24 iunie 2018 @ 18:30

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress