Mangalia – politica locală

2 iunie 2018

“Nici Zanfir Iorguş dacă ar candida, nu ar câştiga”. Se face fix 1 an de când ALDE anunţa referendum de demitere a primarului la Mangalia! PNL le râde în nas

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 18:11

“Consilierii ALDE din Mangalia vor să organizeze un referendum pentru demiterea actualului primar al municipiului din sudul litoralului! Primarul Cristian Radu este acuzat de consilieri de „rea credinţă” şi de cheltuirea iresponsabilă a banului public” – informaţia a fost publicată fix acum un an, pe data de 1 iunie mai exact. În continuare, consilierii ALDE din sudul litoralului sunt într-o opoziţie straşnică, speculându-se că Nicolae Moroianu ar vrea să candideze la Primăria Mangalia.

Dar, revenind la iniţiativa referendumului, care a fost lansată chiar de Moroianu, ce s-a întâmplat? Nimic! Ba, susţinătorii primarului în funcţie, Cristian Radu, îi râd în nas consilierului ALDE: „Nici să strângă semnături pentru referendum n-au fost în stare! Sondajul realizat de PNL Mangalia îl indică pe Radu drept câştigătorul unui nou mandat de primar. Nici Zanfir Iorguş dacă ar candida, nu ar câştiga”, susţin liberalii din Mangalia.

Dar, pe de altă parte, nemulţumiri în rândul cetăţenilor există, şi nu puţine, însă alternativa unui candidat viabil la Primăria Mangalia întârzie să apară.

Revenind la referendumul anunţat anul trecut, iată şi cum era motivat gestul (în expunerea de motive), la acea dată:

“La iniţiativa primarului Cristian Radu, consilierii PNL şi UNPR au votat din nou, în cea mai recentă şedinţă, zeci de miliarde pentru avocaţi, zeci de miliarde pentru spaţii verzi – spaţii verzi care vedem cum arată după ce primarul a cheltuit peste 100 de miliarde în ultimii 4 ani pentru întreţinerea lor”.

A.C., Replica 02.06.2018

Niciun comentariu

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress