Mangalia – politica locală

30 mai 2018

Cum se vede primăria dinspre Biblioteca municipală

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:08

mangalianews.ro

5 Comments

 1. Acest cablu TV apartine unei firme TV private si este amplasat pe stilpii ENEL nu pe domeniul public pentru care ar trebui sa fie responsabila Primaria.

  Comentariu by gore — 31 mai 2018 @ 6:56

 2. Atunci e bine, totul s-a rezolvat, e chiar frumos. Propun ca toate cablurile care mai sint pe sus sa fie lasate la un metru jumate de la pamint si cu multe bucle prin care sa putem privi. Copii pot face chiar si poze prin bucle!!!! Asa ca la panoul primariei care fusese asezat prin acelasi loc!
  Chiar, cu panoul buclucas ce se mai intimpla? Gata, s-a musamalizat? Sau te pomenesti ca iese ca panoul era de fapt al Politiei???…..

  Comentariu by Anonim — 31 mai 2018 @ 11:00

 3. Cine stie, in cadrul politiei Mangalia mai functineaza ” biroul rutier”?? Si daca DA, are anumite intervale de temperatura ptr asi desfasura activitatea??
  In acest oras, fiecare parcheaza sau stationeaza unde-l taie capul. Nu mai exista treceri ptr pietoni ( vezi pe 1 decembrie) sau statie de autobuze.
  Soferii de autobuze merg cu 5-10 km/ora, ptr a aduna pasageri.
  Despre intretinerea orasului ?? ” e prea multe de spus”, inca-i bine, pe asfalt nu au crescut balarii.

  Comentariu by pop — 31 mai 2018 @ 11:40

 4. Pt 2 Cel mai frumos ar fi să se facă o poză prin respectiva buclă atunci când se pozează ăla micu’ cu pensionarii pe treptele primăriei. Rânjetul lui s-ar putea interpreta ca zâmbetul din icoane iar bucla ar putea fi asemuită cu aura. Să vezi ce s-ar mai înduioșa electoratul senil…

  Comentariu by Popa Nartea — 31 mai 2018 @ 11:40

 5. Amin !

  Comentariu by lucian visa — 31 mai 2018 @ 17:07

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress