Mangalia – politica locală

20 aprilie 2018

Franța, interesată de construcția corvetelor multifuncționale la Constanța

Filed under: Ştiri naţionale — lucian visa @ 16:08

Ambasadoarea Franţei în România , Michèle Ramis, , va efectua, vineri 20 aprilie, o vizită la Șantierul Naval Constanța.

Dacă la partea de achiziții de elicoptere Airbus Helicopters are șanse tot mai mici în fața Bell Helicopters, în privința corvetelor ce urmează să fie achiziționate de România, Franța poate avea șanse.

Încă din luna noiembrie 2017 societatea franceză Naval Group a semnat un memorandum de parteneriat cu Șantierul Naval Constanța în vederea realizării în România a programului esențial de înzestrare “Corveta Multifuncțională”, care prevede atât construcția de corvete cât și asigurarea mentenanței pe întreaga durată de viață a acestora.

Cu ocazia vizitei doamnei ambasador, va fi semnat un acord de colaborare de către reprezentanții Șantierului Naval Constanța și cei ai Naval Group, care confirmă dorința de a conlucra pentru a răspunde cererii de ofertă a Statului român privind achiziția celor patru corvete.

Telegraf 0.04.2018

3 Comments

 1. https://www.replicaonline.ro/sondaj-avangarde-alde-este-peste-pnl-in-intentia-de-vot-in-mai-multe-judete-iata-cifrele-la-constanta-352829/
  „O22Y” ce zici ?

  Comentariu by Anonim — 21 aprilie 2018 @ 11:04

 2. Zic: Nu sunt nici la ALDE, nici la PNL.

  Comentariu by Ozzy — 21 aprilie 2018 @ 11:33

 3. https://www.cotidianul.ro/a-fost-pilotat-sri-de-cia-si-fbi/
  „O22Y” pana cand?

  Comentariu by nabuco — 21 aprilie 2018 @ 21:55

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress