Mangalia – politica locală

2 aprilie 2018

Polițiști răniți la Mangalia, după ce a căzut un panou publicitar!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:04

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost victimele unui nefericit eveniment. Acestea se aflau în fața Primăriei Mangalia, moment în care un panou publicitar a căzut. Este vorba despre Ion Mocanu, fost criminalist în cadrul Poliției Mangalia, și Răzvan Ion, adjunctul Biroului pentru Investigarea Fraudelor din cadrul Poliției Mangalia.

Vântul a făcut probleme în Mangalia! O tragedie a fost la un pas de a fi înregistrată. Un panou publicitar a căzut în fața primăriei, două persoane fiind rănite. Medicii au intervenit, unul dintre bărbați (Ion Mocanu, criminalist ieșit recent la pensie) având traumatisme la membrele superioare. Cu răni la nivelul capului s-a ales Răzvan Ion, adjunctul Biroului pentru Investigarea Fraudelor din cadrul Poliției Mangalia. Potrivit informațiilor noastre, rănile sunt destul adânci și au fost cusute, urmând ca victima să fie supusă și unui examen tomograf. Cadrele medicale au anunțat că victimele au refuzat transportul la unitatea spitalicească, dar se pare că au mers pe cont propriu pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Potrivit ultimelor date, panoul respectiv aparținea de Primăria Mangalia, era de carton, înfipt în pământ, cu mesajul „Paște fericit”. Autoritatea locală a decis ca să ducă panoul pascal în depozit până când vântul se va potoli, urmând să fie din nou montat pentru ca oamenii să se fotografieze cu el. Cele două victime stăteau de vorbă când s-a produs nefericitul eveniment. Cercetările continuă.

C.C., A.C., L.C., Replica 02.04.2018

16 Comments

 1. Sint mama si acolo putea fi fetita mea,csau oricare alt copil. Se putea intimpla o drama, la fel ca la Colectiv!!!
  Autoritatile competente trebuie sa verifice daca panoul respectiv detinea toate avizele. Daca nu, primarul si responsabili din primarie trebuie sa raspunda penal si cu desfacerea contractului de munca. E vorba de viata oamenilor, incompetenta se plateste.

  Comentariu by Anonim — 2 aprilie 2018 @ 18:04

 2. Razvan Ion si-a cam meritat soarta, de ce sa nu fim sinceri. Dumnezeu e sus si vede.

  Comentariu by Anonim — 2 aprilie 2018 @ 18:55

 3. Aici nu e vorba de Razvan Ion. Daca era copilul tau sau cineva din familia ta, la fel spuneai, imbecilule?
  In fotografiile postate pe Mangalia News se vede clar ca panoul e al primariei. Cine poate avea asemenea idei cu totul idioate si de prost gust? Ce dracu, sintem in Papua, lumea a treia?
  Primare, trezeste-te, pe linga penibil acum esti si penal!

  Comentariu by Anonim — 2 aprilie 2018 @ 19:00

 4. …”Prin urmare, pachetul va fi achiziţionat de către olandezii de la Damen care, ulterior, vor cesiona cu titlu gratuit statului român 2 procente, astfel ca acesta să devină acţionar majoritar”…Despre datorie nimc,sau poate tocmai d’aia ! http://editiadesud.ro/?p=29019

  Comentariu by I.S — 2 aprilie 2018 @ 19:21

 5. Aici e mai clar http://www.mediafax.ro/economic/statul-devine-actionar-majoritar-la-santierul-naval-dmhi-mangalia-primind-2-in-concesiune-gratuita-17116399

  Comentariu by I.S — 2 aprilie 2018 @ 19:38

 6. Referitor la panou: Daca veneau copii sa bage capul si sa facă poze? Era o tragedie si mai mare.

  Pt 4: Care datorii? Ale DMHI cu actionar majoritar DSME catre cine are datoriile? Catre DSME, in majoritate. Iar DSME catre furnizorii lui, la valoarea reală.

  Comentariu by Ozzy — 2 aprilie 2018 @ 20:15

 7. Despre datorii aici: http://www.bvb.ro/info/Raportari/STNM/STNM-Raport%20curent%2002.04.2018%20Hotarare%20AGEA%20Santierul%20Naval%202%20Mai%20SA%2002.04.2018.pdf

  Comentariu by Ozzy — 2 aprilie 2018 @ 22:21

 8. Măi Ozyy te rog frumos să nu mai comentezi despre șantier….. poți vorbi despre primărie și ce mai vrei tu cît este ziua de lungă dar nu te mai băga la șantierul naval . Știm că mintea ta crede că le știe pe toate dar fă ceva cu degetele alea care stau pe telefon non stop …. incepe sezonul Ozyy și este nevoie de oameni la muncă …..de ce nu încerci să îți gasești un loc de muncă bine plătit decît să stai pe străzi și să trăiești ca un parazit ?

  Comentariu by Anonim — 3 aprilie 2018 @ 7:40

 9. Pt 8:
  Îți răspund din bunăvoință. Nu că ai merita, după prostiile debitate. În ultimele 6 luni activitatea mea m-a dus mai mult în afara Mangaliei, in afara de ședințe si de timpul pe care l-am acordat pentru problemele cetățenilor, am fost plecat din oraș cu treaba mea.
  Si am adus Mangaliei diferite oportunitati si proiecte in folosul ei. Despre care ai sa auzi in curând. Pentru un proiect care va aduce in economia Mangaliei anual minim 10 milioane euro am adunat consilierii in comisie si executivul, cat si pe cei care au oferit proiectul, s-a obținut un acord de principiu pana juriștii pun la punct documentația.
  Participanții la sedinta respectiva pot confirma.

  Chiar dacă ar fi să nu-mi pese de șantierul naval, sunt obligat să-mi pese de șantierul naval. Si primarul este obligat prin funcție să-i pese de șantierul naval, dar lui nu-i pasa de Mangalia întreaga.
  La afirmația ta, fara niciun fundament, am alăturat adevarul. Cititorul e liber să ia informația pe care o consideră reală.

  Ca fapt divers, dupa cum au fost negocierile, datoria de 830 mil USD a lui DMHI catre DSME a fost cesionată viitorilor proprietari (Damen + statul român) pe 10.000 USD. Asta inseamna ca proprietarii au de luat de la șantier, ca si cum au împrumutat șantierul. Pe viitor, primele 830 milioane USD profit pot fi înapoiate celor care au împrumutat (creanța), deci nu vor fi impozitate.
  Pe lângă că noua companie mixtă romano-olandeza nu are datoriile respective la altii, decat la proprietari, .. viitoarele dividende din profit nu vor fi impozitate, daca proprietarii le considera in contul creanțelor.

  Comentariu by Ozzy — 3 aprilie 2018 @ 14:54

 10. Dacă nu v-ați prins, cel care scrie “Ozyy” este tot Ciuraru.

  Comentariu by Ozzy — 3 aprilie 2018 @ 14:55

 11. http://editiadesud.ro/?p=29031

  Comentariu by lucian visa — 3 aprilie 2018 @ 16:22

 12. Pt 11: Scopul primariei pentru a pune acel panou – care nu a fost aprobat în comisia de specialitate – a fost de a introduce copiii capul în găurile acelea și să li se facă poze.
  Din întâmplare accidentul s-a produs pentru că a bătut vântul. Dl Mocanu si-a rupt mana protejând capul dlui Ion. I-a salvat viața lui Răzvan Ion.

  Comisia din care fac parte si Mihai Sorin este președinte, are în atribuții și:
  “ – controlează modul în care instituțiile publice, agenții economici asigură exercițiul drepturilor cetățenilor și a libertăților acestora și face propuneri; la realizarea controlului poate cere sprijinul organelor de poliție și poate sesiza parchetul după informarea consiliului și aprobarea acestuia; “
  Consider ca un drept al cetateanului este sa nu i se pună viața în pericol de către Primărie și trebuie sesizat Parchetul.

  Comentariu by Ozzy — 3 aprilie 2018 @ 17:26

 13. “ POATE sesiza parchetul DUPA informarea consiliului si APROBAREA acestuia. “ Nu ne intereseaza ce consideri tu, cap de oaie !

  Comentariu by Anonim — 3 aprilie 2018 @ 18:21

 14. Mai bine punea un panou cu mwia lu’ Radu Crsitian si se organiza un concurs de aruncat cu oo in el.

  Comentariu by Anonim — 3 aprilie 2018 @ 18:59

 15. Pt 13:
  Ciuraru-cap de nemernic, stiu ca nu va interesează. Dar interesează apoi pe parchet de ce nu va intereseaza. Pe parchet interesează cazul cu sau fara voia voastră. Dar deodată il interesează si de voi, de ce nu v-a interesat cand un consilier a cerut sa fie deliberat cazul.

  Si mai interesează pe cetățeani. Care nu s-ar putea sa va ia la o discutie intre 2 palme, ca atunci de Dezbaterea Publica pentru parcări.

  Comentariu by Ozzy — 3 aprilie 2018 @ 22:11

 16. https://www.replicaonline.ro/deputatii-au-aprobat-ca-persoanele-condamnate-pana-la-5-ani-inclusiv-pentru-coruptie-sa-execute-pedeapsa-acasa-351150/
  -/-http://adevarul.ro/news/societate/de-nu-e-romania-altfel-fost-gresit-celebra-previziune-silviu-brucan-facuta-le-figaro-1990-1_533d3e140d133766a8772c57/index.html

  Comentariu by nabuco — 3 aprilie 2018 @ 23:20

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress