Mangalia – politica locală

15 martie 2018

Primăria plombează gropile din Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:16

Primăria Municipiului Mangalia a demarat, recent, ample lucrări de igienizare a străzilor și spațiilor verzi din oraș și stațiunile din sudul litoralului. Astfel, se intervine asupra spațiilor verzi aflate pe arterele principale și pe cele din perimetrul blocurilor, precum și în parcuri și la intersecțiile din oraș. De altfel, reamenajarea peisagistică a spaţiilor verzi de la nivelul oraşului va fi derulată pe tot parcursul lunii, în toate cartierele Mangaliei. Lucrările de igienizare au cuprins toaletarea gardului viu de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, Șoseaua Constanței și strada Ion Creangă, degajarea solului de crengi și frunze uscate, precum și alte operațiuni specifice. Intervențiile au mai vizat toaletarea arborilor, dar și amenajarea spațiilor verzi din sensurile giratorii, prin plantare de flori și plante perene. În perioada imediat următoare, intervențiile pe domeniul public vor continua cu lucrări de întreținere și curățenie a spațiilor verzi, constând în curățarea și greblarea spațiilor verzi din jurul blocurilor, precum și măturat mecanizat pe aleile secundare. De asemenea, se va cosi gazonul, se vor toaleta arborii și se va acționa pentru mobilizarea manuală a solului. Tot în această perioadă, au început acțiunile de plombare a gropilor de pe principalele artere rutiere ale orașului. „Într-o primă etapă, vom efectua plombări doar acolo unde sunt gropi cauzate de sezonul rece. În perioada imediat următoare, vom demara lucrări de asfaltare totală pe mai multe străzi din oraș”, a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

editiadesud.ro 15.03.2018

8 Comments

 1. A cumparat Radu si editia de sud…pacat.

  Comentariu by Anonim — 15 martie 2018 @ 23:41

 2. Titlul corect era,,PRIMARIA MANGALIA ISI BATE JOC DE ORAS SI CETATENII SAI”

  Comentariu by VUCEA DAN — 16 martie 2018 @ 10:27

 3. Titlul corect era:”DAF TRANS, firma primarului Radu Cristian plombeaza in bataie de joc gropile din Mangalia”. Si in articol ar fi trebuit sa scrie cat costa. Probabil milioanele imprumutate pentru „reabilitarea strazilor”.

  Comentariu by Anonim — 16 martie 2018 @ 11:05

 4. Lingaul de Condrut.

  Comentariu by Dan — 16 martie 2018 @ 15:13

 5. Cititi bine comunicatul si apoi comentati.Plombari pe carosabil unde sunt gropi cauzate de sezonul rece.In
  perioada urmatoare se vor demara lucrari de asfaltare totala.E o deferenta intre a plomba si a asfalta total

  Comentariu by cetatean — 16 martie 2018 @ 17:39

 6. La cât de cald a fost, se puteau face plombe normale. Asta dacă merge vreo stație de asfalt. Ce se face acum e pentru sezonul rece, adică iarnă.

  Comentariu by lucian visa — 16 martie 2018 @ 17:43

 7. Nu va mai dau asfalt ..

  Comentariu by Tusy — 16 martie 2018 @ 17:57

 8. https://www.replicaonline.ro/scandal-pe-banii-romanilor-pnl-acuza-psd-vrea-triplarea-taxelor-reactia-ministerului-dezvoltarii-349217/

  Comentariu by nabuco — 16 martie 2018 @ 23:00

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress